- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlar oda sıcak oluyor doğru. ama iyi inan öyle böyle donmuyon çıkınca. ama maksimum 1 saat ya... nolacak.
pardon açıkça diyecem me kadar çok çişe gidersen o kadar çok narkoz atarsın. bolca çişe gidin. öyle kafanıza göre kalkmayın tabi. ben ameliyattan çıktım. biraz zaman geçti. serum takılı o sıra çişe gitmem gerek, ördek falan istemem. dedim tansiyona bakın. baktılar tansiyon iyi gittim. sonra saatte 3-4 kere sabaha kadar ha babam gittim... ama ayıldım o sayede. gece yarısı yemek buz olmuş tabi.. neyse yemek çok düşnmüyonuz.
sigara ben de içtim son güne kadar. ameliyattan 10gün sonra da başladım sigaraya. ama sigara geç iyileştiriyor. 10günden sonra gene az içiyordum. 10gün hiç içmedim.
refaktçi 1 kişi yeter. vermidon kan sulandırmaz sanırım öyle olsa adet zamanı vermezlerdi. emin değilim tabi tahmin.
yanıma çok şey almadım. gömlek ile gittim zaten rahat giyilmesi için. pijama diş fırçası o kadar. terlik vardı orada. gömlek ihmal etmeyin ama. sargılardan sonra öyle dar yaka zor geçer o burundan...
bu araa ben aç aç odada beklerken eşime 2 kere yemek geldi... bir de kokuyor... refaktçileri iyi besliyorlar. ağrınız olmaz iğne yapıyorlar. üşüyeceksiniz o kadar.
okADAR ayrıntılı ve inceayrıntısına kadar anlattınkii canım.. aklımızdan ne geçiyosa sormadan cevaplayıverdinmaşşallah canım :) ama iinan yazdıkların yorumların deneyimlerin hepsi beni müthiş cesaretlendiriyor.. korkumu asgarii seviyeye indiriyor.. ya bide ben cesaret iğnesi vurdurmayı düşünmüyorum.. annem tutturuş vurdur kızım tansiyonun yükselir korkudan diye başımın etini yemeye başladı şimdiden :) oda korkuyo :)