- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.081
yarın amelıyat olucam korkuyorum![]()
korkacak bir şey yok. korkma sakın. olcak bitecek çok güzel olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın amelıyat olucam korkuyorum![]()
korkacak bir şey yok. korkma sakın. olcak bitecek çok güzel olacak.
cikti mi tamponlar canim.nasil gecti .
acamım çıktı tamponlarımm çok şükür... öle gözümde büyütttüğüm gibi değildi.. acımadı çok hafif sızladı onuda görmüyosun bile.. ama tamponlar çıktıktan sonra burnundaki o nefes alma duygusu yokmuuu ohhh bee diyosunnn yaşıyorum şimdi diyosun.. çok mutluyum şuan..perşembede alçım dikişim alıncakk .. acam dikişler alınırken acıyomu? tamponu atlattık sıra dikişlerde.. kademe kademe ilerliyoruzzz bakalımmm :)))
çok gecmış olsun cnm arkdslık yolladım benı kabul edermısın:)resımlerını cok merak edıyorum
geldimmmmmmmm... alçılarım çıktıı dikişlerim alındııı... allahım yaa.. yemin ederimki burnumu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.. çokk güzel olmuşşş.... doktorum şuan yanımda olsa varya öpe öpe bıktırırdım :))) alçım çıkarken zor tuttum öpmemek için zaten.. keşke öpiverseymişim.. canımm resimleri bugün yarın yüklüycemm.. burnumun üstünde ufak bi bant duruyo sadece şuan.. onuda yarına kalmaz çıkarmayı düşünüyorumm.. millet görsün bu burnişi dimi yaaaa :))
yekpare foto attım bakarsın arkadaslar 1ay doldu bakmak ısteyenler buyursun![]()
kızlar demin annemle çarpıştım burnumdan çıt die bi ses çıktı acımadı kanamadı da bişey olmamıştır değilmi??
şuan nasılsın canım? bişey olduğunu sanmıyorum canım.. ağrın varmı? durumun nasıl şuan?
ağrım yok canım ama çıt dei bişey oldu korktum. herkezin burnuna dokunuyorum oynuyomu benimki gibi die. bişey olmamaıştır değilmi(??
canım doktorunun teli varsa ara sor istersen.. için rahat etsin yoksa uyuyamazsın bu gece.. aynen anlat.. bakalım ne diycek
canım ulaşamadım dr a artık yarın arıyacağım.( umarım bişey olmamıştır ağrımıyo ama tedirginim
(
canım alçın var mı??plastik alçı varken ben de telefon düşürdüm burnuma çıt diye ses geldi anlık acıdı ama şu an hiç bir şeyim yok panik olma.
elyaamber, canım bir şey olduğunu sanmıyorum. sağına soluna uyuyunca bile çat çut sesleri gelir sabahları. burnun çok yeni, çok şiddetli bir çarpma olsa ağrıdan duramazdın şu an. ağrı ve kanama olmadığına göre bir şey yoktur. korkma.
bak ben kanama yüzünen alçıdan hemen sonra sağ tarafta tamponla dolaştım. tamponu burnuma sokarken de inanılmaz acıdı. sonuçta burnum sola yamuldu. ama 1hafta sonra o yamukluk kendiliğinden geçti.
selendir: canım alçı yok burnumda sadece bant var ama ağrı yok allahtan.
turamit: haklısın gece nasıl ses çıktığını bilmiyorum çok korktum annemin gözlüğüne çarptım :)) ödüm patladı kanıyacak falan sandım. ağrım sızım yok allahtan bişey olsa anlaşılırdı sanırım bu saate kadar ..umarım yani yoktur...
bitanemm çok geçmiş olsun.... olsaydı şimdiye kadar bişey olurdu gösterirdi kendinii Allah korusun.. ben dün bi güzell yıkandımmm.. burnumun üstündeki bantlar ıslandı onlarıda söktüm attım.. sende yıkanırken at gitsin.. burun derisi hava alsın.. benim dün burnumda dahilll yüzüm resmen derii değiştirdi.. sanki yüzüme peeling yapmışımda bütün derim kalktı resmen.. aslında iyi oldu.. cilt resmen yenilendi ya :) tekrar geçmiş olsun canımm
gratella bnı kabul edermısın resımlerını merak edıyorum sende necdet bey emı ameliyat olmustun?
bitanemm çok geçmiş olsun.... olsaydı şimdiye kadar bişey olurdu gösterirdi kendinii Allah korusun.. ben dün bi güzell yıkandımmm.. burnumun üstündeki bantlar ıslandı onlarıda söktüm attım.. sende yıkanırken at gitsin.. burun derisi hava alsın.. benim dün burnumda dahilll yüzüm resmen derii değiştirdi.. sanki yüzüme peeling yapmışımda bütün derim kalktı resmen.. aslında iyi oldu.. cilt resmen yenilendi ya :) tekrar geçmiş olsun canımm