Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

cikti mi tamponlar canim.nasil gecti .

acamım çıktı tamponlarımm çok şükür... öle gözümde büyütttüğüm gibi değildi.. acımadı çok hafif sızladı onuda görmüyosun bile.. ama tamponlar çıktıktan sonra burnundaki o nefes alma duygusu yokmuuu ohhh bee diyosunnn yaşıyorum şimdi diyosun.. çok mutluyum şuan..perşembede alçım dikişim alıncakk .. acam dikişler alınırken acıyomu? tamponu atlattık sıra dikişlerde.. kademe kademe ilerliyoruzzz bakalımmm :)))

çok gecmış olsun cnm arkdslık yolladım benı kabul edermısın:)resımlerını cok merak edıyorum

geldimmmmmmmm... alçılarım çıktıı dikişlerim alındııı... allahım yaa.. yemin ederimki burnumu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.. çokk güzel olmuşşş.... doktorum şuan yanımda olsa varya öpe öpe bıktırırdım :))) alçım çıkarken zor tuttum öpmemek için zaten.. keşke öpiverseymişim.. canımm resimleri bugün yarın yüklüycemm.. burnumun üstünde ufak bi bant duruyo sadece şuan.. onuda yarına kalmaz çıkarmayı düşünüyorumm.. millet görsün bu burnişi dimi yaaaa :))

gratella benı kabul et:)cok merak edıyorum burnunu:)necdet beye amelıyat olanlar benı eklıyebılırlermı sımdıden sagolun:)

elyaamber, canım bir şey olduğunu sanmıyorum. sağına soluna uyuyunca bile çat çut sesleri gelir sabahları. burnun çok yeni, çok şiddetli bir çarpma olsa ağrıdan duramazdın şu an. ağrı ve kanama olmadığına göre bir şey yoktur. korkma.

bak ben kanama yüzünen alçıdan hemen sonra sağ tarafta tamponla dolaştım. tamponu burnuma sokarken de inanılmaz acıdı. sonuçta burnum sola yamuldu. ama 1hafta sonra o yamukluk kendiliğinden geçti.

canım alçın var mı??plastik alçı varken ben de telefon düşürdüm burnuma çıt diye ses geldi anlık acıdı ama şu an hiç bir şeyim yok panik olma.

elyaamber, canım bir şey olduğunu sanmıyorum. sağına soluna uyuyunca bile çat çut sesleri gelir sabahları. burnun çok yeni, çok şiddetli bir çarpma olsa ağrıdan duramazdın şu an. ağrı ve kanama olmadığına göre bir şey yoktur. korkma.

bak ben kanama yüzünen alçıdan hemen sonra sağ tarafta tamponla dolaştım. tamponu burnuma sokarken de inanılmaz acıdı. sonuçta burnum sola yamuldu. ama 1hafta sonra o yamukluk kendiliğinden geçti.

selendir: canım alçı yok burnumda sadece bant var ama ağrı yok allahtan.

turamit: haklısın gece nasıl ses çıktığını bilmiyorum çok korktum annemin gözlüğüne çarptım :)) ödüm patladı kanıyacak falan sandım. ağrım sızım yok allahtan bişey olsa anlaşılırdı sanırım bu saate kadar ..umarım yani yoktur...

selendir: canım alçı yok burnumda sadece bant var ama ağrı yok allahtan.

turamit: haklısın gece nasıl ses çıktığını bilmiyorum çok korktum annemin gözlüğüne çarptım :)) ödüm patladı kanıyacak falan sandım. ağrım sızım yok allahtan bişey olsa anlaşılırdı sanırım bu saate kadar ..umarım yani yoktur...

bitanemm çok geçmiş olsun.... olsaydı şimdiye kadar bişey olurdu gösterirdi kendinii Allah korusun.. ben dün bi güzell yıkandımmm.. burnumun üstündeki bantlar ıslandı onlarıda söktüm attım.. sende yıkanırken at gitsin.. burun derisi hava alsın.. benim dün burnumda dahilll yüzüm resmen derii değiştirdi.. sanki yüzüme peeling yapmışımda bütün derim kalktı resmen.. aslında iyi oldu.. cilt resmen yenilendi ya :) tekrar geçmiş olsun canımm

bitanemm çok geçmiş olsun.... olsaydı şimdiye kadar bişey olurdu gösterirdi kendinii Allah korusun.. ben dün bi güzell yıkandımmm.. burnumun üstündeki bantlar ıslandı onlarıda söktüm attım.. sende yıkanırken at gitsin.. burun derisi hava alsın.. benim dün burnumda dahilll yüzüm resmen derii değiştirdi.. sanki yüzüme peeling yapmışımda bütün derim kalktı resmen.. aslında iyi oldu.. cilt resmen yenilendi ya :) tekrar geçmiş olsun canımm

gratella bnı kabul edermısın resımlerını merak edıyorum sende necdet bey emı ameliyat olmustun?

gratella bnı kabul edermısın resımlerını merak edıyorum sende necdet bey emı ameliyat olmustun?

kabul ettim canım.. fakat 6.cı günümün fotosu var şuan.. yani alçı alındıktan sonra resim yüklemedim.. yakında yüklüycem :) hayır ben necdet beye ameliyat olmadım canım.. başka bi kbb doktoruna oldum.. şuan çok memnun ve çok mutluyum..

çok saol canım benim. dr ben. pazartesi çağırdı o zaman kontrolde çıkarıcak bantları. evet dediğin gibi yüzüm pul pul ldu soyulyor resmen:)) şöyle rahat rahat duş almak istiyorum artık yaaaa...:))))

kızlar bu süreçte cildinizi iyi temizleyemediğiniz için sorun olabilir.

sivilcelenen varmış. bende sivilce olmadı hiç. ama alçı-bandaj derken burun ucumda siyah nokta olmuştu. kendim peeling yaptım. hala haftada 1 kere burnuma peeling yapıyorum. burun üstü çok kuruyor. ben fondoten kullanmam. pudra sürerim. ama nemlendirici sürmezsem burnuma, pudrayı sürdükten sonra pul pul oluyor.

şimdi, bandajlarınız çıkınca, su yasağı kalkınca, ılık suyla temizleyin yüzünüzü. burun ucuna su çarpamıyorsunuz ilk zaman. pamukla gül suyu ya da tonikle temizleyin burun üstünüzü. sonra burna muhakkak nemlendiri. kaş arasına da nemlendirici gerek bu arada... böylece cildinizde sorun oluşmaz. peelinge ben ne zaman başladım hatırlamıyorum ama 1 ay olmamıştı sanırım.

kontrole gittim kızlar iğne biraz işe yaramış dedi bu arada bikaç gün sonra 6 ay olcak bir de sol tarafımdaki parça kıkırdak birikmesinden olmuş sol taraf daha düşük falan dedim neden böle dedim kıkırdak birikme yapmış bastır yumuşat dedi 1 yıl içinde geçmesi gerekiyo dedi geçmezse müdahale etcekmiş

Back
X