Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Allah allah ya gercekden bende merak ettim.. Yani resimlerde hicde anlattigin kadar kötü görünmüyor burnun.. Tabi sen daha iyi bilirsin ama baya bi sikayetin var.. Eski burnumdan bile kötü demissin eski burnunun bir resmini görebilirmiyiz acaba? Cunku suanki resimlerindeki burnun gercekden kötü degil

hayır hayır lütfen yanlış anlamayın beni. ben kötü demiyorum, sadece eski burnumdan daha büyük.
kemerim inerse belki daha güzel olabilir yani o kemer yeri inip düz olduğu zaman daha küçük görünür ve güzel olur. benim 2 şikayetim var biri kemerim diğeri burun kanatlarımın şekli.
bugün necdet beye gittim masaj öğrettim daha ben bişey demeden burnuma masaj yaptı ve bu ne böyle çok şiş hiç masaj yapmadın mı dedi hemde direk burun kemerime bastırdı. (çok acıdı) sonra bana mesaj öğretti 35 kere yap dedi. fakat gerçekten acıyor ve burnuma artık sert dokunuşlar yaptığımdan beri küçülmeye gözüme daha iyi görünmeye başladı. 5 ay sonrada çağırdı.
kızlar ona sormayı unuttum masaj kaç kere yapılcak? yani günde mi haftada mı 35 ?

ve evet alçım çıktı ben de kendi evime geldim. Söz verdiğim gibi yükledim fotografları. Kızlar fotograflarda daha şiş çıktığını söylüyor ailem ama ben bu halini de beğendim. Şişlikler fazlasıyla var. Burnum habire değişiyor. Bazen çok güzel bazen kemerli. Derim çok kalın ve Necdet bey masaj vermedi, gerek yok dedi. Burnumun ucunda et toplanması varmış, şişliklerden sonra hallolur o da dedi. :52:

Yorumlarınızı bekliyorummm.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

merhaba mithra. Ben de öğretmenim ve senin gibi ben de ilk olarak şubat tatilini düşündüm. Fakat 18 gün önce yaptırdım. Nedeni de iyileşemeyeceğimdi. Şuan çok iyiyim. Morluklarım çok az oldu fakat bünyesel bir problem bu maalesef. Bir ay geçmeyen de var, 4 günde geçen de. Meslektaşın olarak 15 günlük tatilin yetmeyeceğini düşünüyorum. Benim 18. günüm ama vücut olarak hala çok yorgunum. Oruç tutamıyorum zaten, iftardan sonra, tutmadığım halde, 1 saat dışarda kalsam yoruluyorum. Sanırım hala iyileşme sürecindeyim. Bir de görevde olduğumu düşünürsek çok zor olabilir. Bir de bende öğretmen hastalığı var-faranjit-. Bu nedenden dolayı 6 gün hiç durmadan boğazım, çok ama çok acıdı ve geçmedi. Şimdi sürekli iltihap atıyorum. Bir de derse girseydim kısmını düşünemiyorum. Senin planlarını bozmak istemem ama. Ben hergün şükrediyorum 2 aylık tatilim varmış iyiki diye.

Back
X