Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bakalım canım ama sende çok şişlik yok gibi, benim her yer indi şu burun ucum bildiğin top gibi :) Ne zaman iner bu şişler ya, resimler ekledim, siz de farkedeceksiniz. Burun ucumun bir tarafı daha şiş. geceleri biraz daha iniyor sanki :([/Q

canım ekledim seni kabul edersen sevinirim

Kızlar dediğim gibi gecen hafta doktora gittim Necdet bey tamam alalım bu çıkıntıyı dedi 5 dakikalık bişey zaten dedi bende şimdimi yapicaksiniz dedim haftaya bir gün ayarlayalım hijyenik olsun diye ameliyathanede yapalım burnunun ucunu uyusturur yaparız dedi neyse cumaya gün verdiler dün gittim tek basıma lokaller uyusturup 5 dakikada halledecek diye ama bir gittim hemen bana tahlil falan yaptılar odaya çıkardılar serum yolu actılar onluk falan giyip ameliyathanede buldum kendimi cok hazırlıksız yakalandım sonra anestezi uzmanı beni bayılticakti ben lokalle olucak dedim bize oyle demediler dedi sonra Necdet bey geldi anestezi uzmanı lokalle yapcakmisizsiniz bayıltsak iyi olur dedi ben istemiyorum desemde sizin için böylesi daha iyi dediler zaten gerisini hatırlamıyorum uyanma anım cok zordu ilk ameliyatımda böyle olmamıştım bildiginiz tir tir titredim cok fena oldum bude tektim yani burnumuda bantlamislar yani o küçük bı çıkıntı bana neler yaşattı

canım ne karar verdin ben olucam sanırım ayın 15 inde :)

Öncelikle Necdet bey çok tatlı ve güleryüzlü bir insan :) Geç kalmama rağmen surat asmadı. Burnumda et büyümesi varmış bu yüzden KBB doktoru ile birlikte yapılacakmış ameliyatım. Fakat kendisi olmadığından ona da muayene olamadım. Ameliyat günü muayene olursun sorun olmaz dedi. Ben Ocak ayı gibi düşünüyorum, kendilerine de belirttim zaten. Yalnız diğer doktorlardan farklı bir fiyat uygulaması var. Yani diğer doktorlar 2500 ise Necdet bey 3000 tl ye ameliyat yapıyor (herşey dahil). Erkek arkadaşımla gittim ve çok samimi bi görüşme oldu. Eğer kesin kararımı verirsem Ocak'ta olurum ben :) Sana şimdiden hayırlı olsun canım :))) Foto.larını merakla bekliyorum.

Kızlar dediğim gibi gecen hafta doktora gittim Necdet bey tamam alalım bu çıkıntıyı dedi 5 dakikalık bişey zaten dedi bende şimdimi yapicaksiniz dedim haftaya bir gün ayarlayalım hijyenik olsun diye ameliyathanede yapalım burnunun ucunu uyusturur yaparız dedi neyse cumaya gün verdiler dün gittim tek basıma lokaller uyusturup 5 dakikada halledecek diye ama bir gittim hemen bana tahlil falan yaptılar odaya çıkardılar serum yolu actılar onluk falan giyip ameliyathanede buldum kendimi cok hazırlıksız yakalandım sonra anestezi uzmanı beni bayılticakti ben lokalle olucak dedim bize oyle demediler dedi sonra Necdet bey geldi anestezi uzmanı lokalle yapcakmisizsiniz bayıltsak iyi olur dedi ben istemiyorum desemde sizin için böylesi daha iyi dediler zaten gerisini hatırlamıyorum uyanma anım cok zordu ilk ameliyatımda böyle olmamıştım bildiginiz tir tir titredim cok fena oldum bude tektim yani burnumuda bantlamislar yani o küçük bı çıkıntı bana neler yaşattı

geçmiş olsun cnm yine narkoz aldın demek yani senle blokal diye anlaşıp bayıtmaları izinsiz bence tuhaf birde yanlız gitmişsin ..narkozdan bende çok korkar oldum ameliyattan sonra artık fobi oldu bende de..neyse geçmiş artık inş burnun güzel istediğin gibi olur bu sefer

Geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama bayılmadan ne yapacaklarını hissetmende kötü olurdu,gene iyisinin nasıl olacağını onlar biliyor,yapılacak işlemin boyutu açısından,işallah artık sorun çıkmaz.

selam, 21 Kasım'da Boğaziçinde Necdet Uçar'a ameliyat oldum. çarşamba günü nefes almamı sağlayan delikli tamponlarım alınacak ( tampon önemli ) açık ameliyat yaptı çünkü burun ucum sorunluydu. bir gün hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum ve ağrım sızım yok sadece anesteziden uyandığınızda küçük bir şok yaşayabilirsiniz ( Allah'ım neredeyim ne yaptım ben oluyorsunuz ) umarım güzel bir burnum olur bayağı yukarı kalkmış görünüyor. 3000 TL ödedim. pazarlığı doktorla yapın ben yapmadım ödedim geçtim...

Geçmiş olsun resimlerini bekliyoruz ;)

Necdet bey artık sadece carsamba Perşembe ve cuma Boğaziçi tip merkezinde oluyormuş bana bayramdan sonra gel çıkıntıyı halledelim demişti hala ayarlayip gidemedim bu arada bu topik boşalmış artık

Bende kontrole gidemedim birtürlü ,cumarteside oradaydı ne güzeldi,işten izim almam gerekecek ,kötü oluyor bu durumda :((

geçmiş olsun cnm yine narkoz aldın demek yani senle blokal diye anlaşıp bayıtmaları izinsiz bence tuhaf birde yanlız gitmişsin ..narkozdan bende çok korkar oldum ameliyattan sonra artık fobi oldu bende de..neyse geçmiş artık inş burnun güzel istediğin gibi olur bu sefer
Narkoza mecbur onay vermek zorunda kaldım o narkoz sonrasi usume beni mahvetti zaten yalnız olmakda beni cok etkiledi o gozumdeki ilacı bile elimde serinlesin ben temizledim cok sağol canım bu arada
Geçmiş olsun canım ya üzüldüm ama bayılmadan ne yapacaklarını hissetmende kötü olurdu,gene iyisinin nasıl olacağını onlar biliyor,yapılacak işlemin boyutu açısından,işallah artık sorun çıkmaz.
Teşekkür ederim canım ins çıkmaz gözüm korktu artık sadece 3 gün olmasıda kotu ama ihmal etme bence kontrolun varsa

Son düzenleme:
Narkoza mecbur onay vermek zorunda kaldım o narkoz sonrasi usume beni mahvetti zaten yalnız olmakda beni cok etkiledi o gozumdeki ilacı bile elimde serinlesin ben temizledim cok sağol canım bu arada

Teşekkür ederim canım ins çıkmaz gözüm korktu artık sadece 3 gün olmasıda kotu ama ihmal etme bence kontrolun varsa

Yanında kimse olmaması çok kötü gerçekten,önceden bilseydin birini alıp giderdin en azından,orada yanlış yapmışlar, öyle yapacağım artık mecburen ,izin almam lazım sağol;)

incebellibardak özel mesaj hakkım yok buradan cevap vereyim çenemde sağlık sorunu yoktu çenem küçük ve gerideydi burun ameliyatımı yapan doktorum Can Kopal önerdi
ağız içinden protez konuldu fiyatı da öyle uçuk bir rakam değil burun ve çene 3000 civarı bir rakam senin ne gibi sağlık sorunun var?

pesimist geçmiş olsun canım yaaa offf bu bogazıcı tp merkeznn doktorları neden boyle ya :(( okudukca sok oluorm nasl yani ya bi de tek gittmşsn lokal olcak 5 dklık dedigi şeye bakk inanamıorm :((( canm benm ya neler yaşattı bı burun sana neyseki smdi iyisin ve umarm bidaha burnunda sorn ckmaz !!

pesimist geçmiş olsun canım yaaa offf bu bogazıcı tp merkeznn doktorları neden boyle ya :(( okudukca sok oluorm nasl yani ya bi de tek gittmşsn lokal olcak 5 dklık dedigi şeye bakk inanamıorm :((( canm benm ya neler yaşattı bı burun sana neyseki smdi iyisin ve umarm bidaha burnunda sorn ckmaz !!

Çok sağol canım benim insallah çıkmaz artık bi sorun cıksada şu olanlardan sonra yeni bir müdahaleyi kaldıramam

Çok sağol canım benim insallah çıkmaz artık bi sorun cıksada şu olanlardan sonra yeni bir müdahaleyi kaldıramam

Gecmis olsun canim.hazirliksiz boyle apar topar ve tek basinayken olmasi gercekten kotu olmus.ins sonucu iyi olur .bende ocakta gidicem galiba bana da ayni sana yaptigini yapacak.bu islem sonrasi yuzunde sisme morarma oldu mu ilk seferindeki gibi.burnunda su anda bant mi var sadece.onu ne zaman cikartacak.agrizn sizin var mi.kusura bakma cok sordum.gecmis olsun tekrar

Gecmis olsun canim.hazirliksiz boyle apar topar ve tek basinayken olmasi gercekten kotu olmus.ins sonucu iyi olur .bende ocakta gidicem galiba bana da ayni sana yaptigini yapacak.bu islem sonrasi yuzunde sisme morarma oldu mu ilk seferindeki gibi.burnunda su anda bant mi var sadece.onu ne zaman cikartacak.agrizn sizin var mi.kusura bakma cok sordum.gecmis olsun tekrar

sağol canım. kemiğe dokunulmadığı için morarma falan yok bant vardı ben çıkardım necdet bey zaten kendin çıkartabilirsin demişti ama ben erken çıkardım biraz agrım vardı agrı kesici yazmıştı onu içtim pek bir değişiklik yok şeklinde sanki ama ucu biraz toparlanmış

sağol canım. kemiğe dokunulmadığı için morarma falan yok bant vardı ben çıkardım necdet bey zaten kendin çıkartabilirsin demişti ama ben erken çıkardım biraz agrım vardı agrı kesici yazmıştı onu içtim pek bir değişiklik yok şeklinde sanki ama ucu biraz toparlanmış[/QUOTE

firsatin olursa yeni halinin fotosunu koyar miisn canim? ins duzelmistir orasi

sağol canım. kemiğe dokunulmadığı için morarma falan yok bant vardı ben çıkardım necdet bey zaten kendin çıkartabilirsin demişti ama ben erken çıkardım biraz agrım vardı agrı kesici yazmıştı onu içtim pek bir değişiklik yok şeklinde sanki ama ucu biraz toparlanmış[/QUOTE

firsatin olursa yeni halinin fotosunu koyar miisn canim? ins duzelmistir orasi

Olur canım eklerim bakarsınız :)

Back
X