merhaba ,
ben nuri soysala daha once ameliyat olup cok memnun kalan iki kisi araciligiyla gittim. ilk gideerken bile cok kararsizdim acikcasi fakat muayenahanesine gittimde kendisine ameliyat olmus birini grunce beni ikna etti. ayni zamn da cok tatli bi doktor. ilginc bisekilde cok fazla guven veriyor insana. ameliyat olali 6 gun oldu allaha sukur su ana kadar bi siknti yasamadim . henuz alcm cikmadi fakat burnumun ucu gorunuyor sadece ucundan gordugum kadar guzel gorunuor. insallah alci cikincada ayni kanaate olurum.

bu arada kapali ameliyat yapior yani ameliyat sonrasi burunda herhangi bi iz olmuor. agri sizi konusundada allaha sukur bi skntim olmadi sadece ilk uc gun burnumda tampon oldugu icin agzimdan nefes almak zorunda kaldim oda cok can skci bi durum dogru duzgun uyuyamiosun. yarin alcim alinacak ve brnumun seklini gorucem allah kismet ederse. yazarim buradan nasil oldugunu. sana tavsiyem ne istedigini detayli biseklde anlatman olacaktir doktora. baska sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilrim.
bu arada ben cok fazla doktor arastirdim kismet nuri hocayaymis. :) su an icin memnun gorunuorum halimden gelismelerle ilgili bilgi verecegim