Dr. nuri Soysal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arakdaşlar merhaba,

Uzun araştırmalar sonucu Nuri Bey'e 22 agustos sabahı burun ameliyatı oluyorum, çok heyecanlıyım, okadar çok araştırdımki söz verdiği üzere buradan resimleri paylaşıyor olacağım, ben maalesef forumda kimseden (Nuri Bey'e ameliyat olan) resim temin edemedim. Artık kısmet, işallah pişman olmam ve iyi bir sonuç alırım.
Slm nuri soysala ameliyat oldunmu ? Bana biraz bilgi verebilir msn ? :-(

Merhaba arkadaşlar bende nuri soysala burun ameliyatını yaptirmayi düşünüyorum. Aranızda yaptıran kişiler varsa bana yardımcı olabilir mi? Çok kararsızım cunkü b3nim için doğallık çok önemli

Ben Nuri Beye 1,5 ay önce ameliyat oldum. Benim revizyondu. Özelden yazabilirsiniz.

Ben Nuri Beye 1,5 ay önce ameliyat oldum. Benim revizyondu. Özelden yazabilirsiniz.

size özel mesaj yazdım.ama okumadınız herhalde beni nuri soysal beyefendi hakkında bilgilendirebilirmisiniz. fiyatını kullandığı tekniği tasarım yapıp yapmadığını merak ediyorum. bu arada kalım derili yım. kalın derili bir hastalığa ameliyat ediyor mu?

Merhabalar. 1.5 sene oldu hem meme hem de burun aynı anda yaptırdım kendisine. Çok araştırmıştım. Şu an her ikisinden de inanılmaz derecede memnunum. Burnumun estetik olduğunu hiç kimse anlamıyor. Keza meme de öyle. Doğal çalışıyor. Eli de inanılmaz güzel, ameliyat zor geçti baya kemikliydi burnum ona rağmen ameliyat sonrasını sayesinde rahat atlattım. Kendimden sonra iki arkadaşıma daha tavsiye ettim onlar da kendisine yaptırdılar burunlarını. Ücret biraz dolgun ama tavsiye ediyorum kesinlikle çok iyi

Merhaba. Bnde gogus ve burun ameliyatı olmak istemiyorum, çok istiyorum ama karar verme donemi felaket bilirsiniz, çok kakarsısızm.. Size bir kaç sorum olacaktı. Hala memnun musunuz acaba? Gogus ameliyatı için; acaba sizin silikonlar suresiz olanlardan , umarım yanıtlarsınız? Burun içinde doğal durmasına ve memnun olmanıza cok sevindim. Tuana Turkayda kendisine ameliyat olmuş diye duydum doğru mu bilmiyorum. Resim istesem cok ayıp olur mu:KK22:

Merhabalar, lütfen Nuri Soysal'a ameliyat olmuş birileri, tecrübelerinizi yorumlarınızı paylaşır mısınız?o_O

Merhabalar, benim de biraz yorum duymaya ihtiyacım var:) Nuri bey'e ameliyat olan arkadaşlar biraz bilgi paylaşabilir mi, çok az bilgi var internette. Mesela hangi hastanede ameliyat yapıyor, ne kadar ödediniz, burnunuzdan memnun musunuz, zaman geçtikçe herhangi bir deformasyon, kıkırdakta çökme, burun ucunda düşme vs gibi durumlarla karşılaştınız mı? Şimdiden teşekkürler kızlar:)
Merhabalar, lütfen Nuri Soysal'a ameliyat olmuş birileri, tecrübelerinizi yorumlarınızı paylaşır mısınız?o_O

Bu doktorun hakkinda bilgi bulmak zor. Cok genc degil artik hem iyi bir sey yani tercubeli ama ayni zamanda eskisi gibi basarili mi?
Kim taniyor?

Bu doktorun hakkinda bilgi bulmak zor. Cok genc degil artik hem iyi bir sey yani tercubeli ama ayni zamanda eskisi gibi basarili mi?
Kim taniyor?
Ben 26 Mart'ta muayene için gittim, burnumu inceledi, yapılacak işlemeleri söyledi ancak hiçbir resim ve yorum bulamadığım için çok kararsızım:(

Arkadaşlar ameliyat olanlar varsa özelden fotoğraf atabilirler mi? Revizyon ameliyatı da olur.

Ben 26 Mart'ta muayene için gittim, burnumu inceledi, yapılacak işlemeleri söyledi ancak hiçbir resim ve yorum bulamadığım için çok kararsızım:KK43:

Arkadaşlar ameliyat olanlar varsa özelden fotoğraf atabilirler mi? Revizyon ameliyatı da olur.

ortalama bir fiyat bilgisi söyledi mi? ben de nuri beyi araştırıyorum Tuvana Türkay dışında hiç bir yorum ya da fotoğraf bulamadım maalesef :KK43:

Back
X