- 2 Haziran 2016
- 21
- 3
- 1
- 39
- Konu Sahibi blackdresson
-
Çok sevindim canım yeni burnundan memnun kalırsın inşallah bende 14 temmuz da olacağım ama çok korkuyorum Genel anestezi ile mi oldun ben sadece genel anestezi den korkuyorum doktoruma güvendigim için ameliyat tan korkmuyorumAmeliyatim super gecti hic bir agrim yok :) Persembe gunu tamponlarim cikicak kizlar resim paylasicam ve yorum istiycem :)
Çok sevindim canım yeni burnundan memnun kalırsın inşallah bende 14 temmuz da olacağım ama çok korkuyorum Genel anestezi ile mi oldun ben sadece genel anestezi den korkuyorum doktoruma güvendigim için ameliyat tan korkmuyorum
Ayyy inşallah canim aynen çok az kaldı heyecan ile ameliyat tarihini bekliyorum sonucu burdan yazarım sana :)Evet canim genel anesteziyle oldum ama uyandigimda oyle cok rahatsizlik vermedi cok az kalmiss senin de :)) insallah seninnde istedigin gbi olur
Bende 3 ay önce Ömer Faik Sağun'a ameliyat oldum. Şişme ve morarma en önemlisi de agrım olmadı. Burnum Ömer bey ile ameliyattan önce tasarladığımız gibi oldu ve yüzümüe göre gayette orantılı. Şuan nefes almada bir sıkıntı çekmiyorum. 2 hafta sonra Ömer hocama kontrole gidicem tekrardan. Ben tavsiye üzerine kendisine ameliyat oldum. Şuan bende şiddetle tavsiye ediyorum.
atar mısınız ?Merhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar
Bana da ozelden atar misin canim ??Merhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar
Çok güzel olmuş :)Kızlar size önceki ve sonraki halini göstermek için Ömer beyin ameliyathanede çektiği fotoğrafları atıyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum
Çok güzel olmuşşş geçmiş olsun + öndende atarmısınız ? Merak ettimKızlar size önceki ve sonraki halini göstermek için Ömer beyin ameliyathanede çektiği fotoğrafları atıyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba canım ben de doktor araştırmasındayım resim atabilirsen çoook sevinirim :)Merhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar
Ben çok beğendim, çok güzel olmuş cnm :)Kizlar onden ilk hali ve son hali :) nasil sizce ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?