Dr. Ömer Faik Sağun'a ameliyat oluyorum

blackdresson

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
21
3
1
39
selam kızlar. bir süre önce başıma gelen tatsız olaylar yüzünden burnum kırıldı ve hala o olayların etkisindeyim. bu yüzden yaklaşık 3 senedir bu ameliyatı olmayı düşünmemiştim bile. kendime olan güvenimi kaybettim ve açıkçası kadın olduğumu bile unutur vaziyete geldim. çok yakın bir arkadaşım bu ameliyatı oldu ve onun vasıtasıyla beni doktoru Ömer Faik Sağun ile tanıştırdı. görüntümden bu kadar rahatsız olmama rağmen yine de tereddütlerim vardı. Ömer Bey beni o kadar iyi anladı, planlama aşamasında o kadar destek oldu ki bir hafta sonra ameliyatım var ve çok heyecanlıyım. Doktorum sayesinde kendi adıma oluşacak olan bu revizyonu ve bu yaşadıklarımdan kaynaklı, özgüvenimde meydana gelen bu eksikliği, tekrardan elde edebileceğimin düşüncesi, beni çok heyecanlandırıyor. bu süreçleri sizin sayenizde ne kadar iyi bilsem de yine de tabi ki biraz korkuyorum :) siz de bilin siz de bana destek verin istedim.

Ameliyatim super gecti hic bir agrim yok :) Persembe gunu tamponlarim cikicak kizlar resim paylasicam ve yorum istiycem :)

Ameliyatim super gecti hic bir agrim yok :) Persembe gunu tamponlarim cikicak kizlar resim paylasicam ve yorum istiycem :)
Çok sevindim canım yeni burnundan memnun kalırsın inşallah bende 14 temmuz da olacağım ama çok korkuyorum Genel anestezi ile mi oldun ben sadece genel anestezi den korkuyorum doktoruma güvendigim için ameliyat tan korkmuyorum

Evet canim genel anesteziyle oldum ama uyandigimda oyle cok rahatsizlik vermedi cok az kalmiss senin de :)) insallah seninnde istedigin gbi olur

Evet canim genel anesteziyle oldum ama uyandigimda oyle cok rahatsizlik vermedi cok az kalmiss senin de :)) insallah seninnde istedigin gbi olur
Ayyy inşallah canim aynen çok az kaldı heyecan ile ameliyat tarihini bekliyorum sonucu burdan yazarım sana :)

Bende 3 ay önce Ömer Faik Sağun'a ameliyat oldum. Şişme ve morarma en önemlisi de agrım olmadı. Burnum Ömer bey ile ameliyattan önce tasarladığımız gibi oldu ve yüzümüe göre gayette orantılı. Şuan nefes almada bir sıkıntı çekmiyorum. 2 hafta sonra Ömer hocama kontrole gidicem tekrardan. Ben tavsiye üzerine kendisine ameliyat oldum. Şuan bende şiddetle tavsiye ediyorum.

Zeynep cok sevindim. Bende cok memnunum su an :) Omer Hoca ya kontrole gittiginde umarim karsilasiriz:)) Atasehir e geliceksin dimi?

Evet Ataşehir Varyap Meridian'daki muayenehanesine gidicem. Umarım karşılaşırız :)

Merhabalar ben Ömer beye 9 ay önce burun estetiği ameliyatı oldum. Estetik olan arkadaşlarım morarmadan, agrısıından ve tampon çıkarmadan dolayı beni çok korkutmuşlardı. Kuzenim de estetik ameliyatı olmuştu ama arkadaşlarımın dediği gibi morarma ve şişme olmadı. Bende kuzenimde gördüğüm olumlu sonuçtan dolayı Ömer beye olmaya karar verdim. Şuan hiçte pişman olmadığımı sizinle paylaşmak isterim. Gayet doğal ve yüz hatlarıma orantılı bir burun yaptı. Eğer kendisine muayene olursanız tecrübesini sizde anlarsınız. Biz ona kuzenimle burun kralı diyoruz. :) Eğer isterseniz resimde atabilirim arkadaşlar

atar mısınız ?

Bana da ozelden atar misin canim ??

Kızlar size önceki ve sonraki halini göstermek için Ömer beyin ameliyathanede çektiği fotoğrafları atıyorum :) Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 3.258
Bence cok guzel olmus canim benim simdi tam oturmustur bide guzel gunlerinde kullan insallah :)

Merhaba canım ben de doktor araştırmasındayım resim atabilirsen çoook sevinirim :)

Kizlar onden ilk hali ve son hali :) nasil sizce ????

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 2.658
  • image.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 2.688
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…