Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben iki aşılama ve bir tüp bebek denedim ömer beyde tutmadı maalesef. ama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. yalnız iki arkadaşım da ömer beyde tüp bebek yaptı bir ilk denemede diğeri ikinci denemede gebe kaldı ve ikisi de ikiz oldu. yani şöyle anlatayım. doktor da iyi personel de ama olmayınca doktor felan farketmez. olacağı varsa oluyor. benm o iki arkadaşım da inanılmaz fazla sorunları vardı hem kendilerinde hem eşlerinde. benim ise neredeyse hiç sorunum olmamasına rağmen olmadı. kısmet biraz da bu işler.
Kesinlikle tavsıye ederim ilk denemizde rabbime binlerce şükür oğlum oldu 11 aylıgız şuan daha önce eurofertil tüpde denemiştim 2 kez sonuc hüsrandı hiç mrmnun degildim iyiki ömer beyı tanımışım dıyorum kesinlikle sonuna kadar güven elinden geleni yapıyo adam parasında falsn degil başarı peşinde