dr ömer faruk vanlıoğlu yorumlarınızı bekliyorum

Bendr ramazandan snra ömer bey yada filip tashana gtmeyı duusnuyorum arkadadım ömer beyde asılama oldu 3 haftalık su an

merhaba

ben jinekoloğumdan Ömer Faruk beyin ismini ilk defa duydum. tüp bebek yaptıran varmı kendisine?
ben iki aşılama ve bir tüp bebek denedim ömer beyde tutmadı maalesef. ama sonrasında kendiliğinden hamile kaldım. yalnız iki arkadaşım da ömer beyde tüp bebek yaptı bir ilk denemede diğeri ikinci denemede gebe kaldı ve ikisi de ikiz oldu. yani şöyle anlatayım. doktor da iyi personel de ama olmayınca doktor felan farketmez. olacağı varsa oluyor. benm o iki arkadaşım da inanılmaz fazla sorunları vardı hem kendilerinde hem eşlerinde. benim ise neredeyse hiç sorunum olmamasına rağmen olmadı. kısmet biraz da bu işler.

merhaba

ben jinekoloğumdan Ömer Faruk beyin ismini ilk defa duydum. tüp bebek yaptıran varmı kendisine?
Kesinlikle tavsıye ederim ilk denemizde rabbime binlerce şükür oğlum oldu 11 aylıgız şuan daha önce eurofertil tüpde denemiştim 2 kez sonuc hüsrandı hiç mrmnun degildim iyiki ömer beyı tanımışım dıyorum kesinlikle sonuna kadar güven elinden geleni yapıyo adam parasında falsn degil başarı peşinde

Back
X