Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar ömer özkana ameliyat oldum bugün ameliyat sonrası 4. günüm sormk istedikleriniz varsa yardımcı olabilirim.konu açmayı başaramadım bi türlü

Merhaba ben de bu ayın sonuna doğru ameliyat olmayı düşünüyorum :) burnum için. bende nefes almamla ilgili sıkıntı da var ve ömer hoca bunlarla da ilgileniyor mu acaba? bu arada memnun musun ne düşünüyorsun estetiğinle ilgili? :) Bide ömer hoca nasıl biri? şimdi genelde insanlar bana "aa ne gerek var estetiğe" der ama işte herkesin anlicağı bişi değil bence bunlar, öyle yargılamak kolay geliyor millete. Bu arada tatlım çok fahiş fiyat istediğini söyledi biri bana böyle 15-20binler falan. Sen kaça yaptırdın ameliyatını, bilgi verir misin? Geçmiş olsun sana da :)

kızlar bayadır siteye giremedigim için yeni mesaj yazabiliyorum.şöyle anlatayım.ameliyat olalı 3 ay oldu.evet ücretler biraz pahalı muayene ücreti 400 tl aldılar.ömer bey evet yüz naklini yapan doktor.burnumun şekli hala tam olarak oturmadı ve bana hala biraz büyük geliyor.ömer bey henüz çok şiş olduğunu dahada küçüleceğini söyledi.kemer vardı kemer tamamen alındı o konuda bi sıkıntı yok ama burnumun bi tarafında sanki gözlük takarsında iz kalırya onun gibi bi iz kaldı geçer diye bekledim.gecmedi.bende randevu aldım gittim gösterdim.doktor bey dolgu yaptı.kafama takılacak bişey olmadığını alçıdan dolayı olmuş olabileceğini söyledi.su anda o iz yok denecek kadar az.ama yapılan dolgu geçici dolgu.umarım o iz kalıcı değildir de dolgunun etkisi geçtiğinde geçmiş olur.zaten takıntılı bi insanım bu seferde onu kafama takıp tekrar ameliyat olabilirim.neticede size sunu söylemek isterim.ömer bey tamam iyi ve başarılı bi doktor ama istanbulda olma sansım olsa istanbulda ameliyat olmak isterdim mesela muhammed dilbere.cünkü muhammed dilber gibi doktolar daha çok güzellik alanında uzmanlaşmış doktolar ve estetik bakış açıları daha gelişmiş.ömer özkan ise rekonstrüksiyonda daha başarılı.örnegin yüz nakli,kol nakli vs.tabi bu benim fikrim.ve şöyle bişey var ömer bey sormazsanız pek fazla bişey anlatmıyor.ayrıca kendisi cok ulaşılmaz.sürekli yoğun sürekli meşgul.bişey kafana takıldı diyelim arayıp doktorunla birebir konusamıyosun.bu açılardan pek memnun kalmadım açıkçası.daha ilgili bi doktorum olsun isterdim.burnum konusuna gelince hala tam oturmadığı için yorum yapamıyorum eskisine göre iyi ve doğal bi burun oldu.ama bakalım zamanla hersey netleşecek.umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

en önemli şeylerden birini yazmayı unutmuşum kızlar.6 mayısta ameliyat oldum.7.500 tl aldılar.antalya memorial hastanesinde ameliyat oldum ve ertesi gün taburcuydum.tamponu ertesi gün sabah aldı.çok acılı bi işlem değildi.tampnu çok bekletmemesi güzel bişey

invincble77 cnm ameliyatı ömer beyin kendisi yapıyodur.öyle şey olmaz.narkoz verilmeden önce ameliyathanedeyd giyinmişti hazır bekliyodu ve ameliyatımla ilgili ayrıntıları konuştu.burun kemerini kırdıklarını vs.ayrıca o açıdan düşünürsen hiç bi doktora güvenemeyiz

kızlar bayadır siteye giremedigim için yeni mesaj yazabiliyorum.şöyle anlatayım.ameliyat olalı 3 ay oldu.evet ücretler biraz pahalı muayene ücreti 400 tl aldılar.ömer bey evet yüz naklini yapan doktor.burnumun şekli hala tam olarak oturmadı ve bana hala biraz büyük geliyor.ömer bey henüz çok şiş olduğunu dahada küçüleceğini söyledi.kemer vardı kemer tamamen alındı o konuda bi sıkıntı yok ama burnumun bi tarafında sanki gözlük takarsında iz kalırya onun gibi bi iz kaldı geçer diye bekledim.gecmedi.bende randevu aldım gittim gösterdim.doktor bey dolgu yaptı.kafama takılacak bişey olmadığını alçıdan dolayı olmuş olabileceğini söyledi.su anda o iz yok denecek kadar az.ama yapılan dolgu geçici dolgu.umarım o iz kalıcı değildir de dolgunun etkisi geçtiğinde geçmiş olur.zaten takıntılı bi insanım bu seferde onu kafama takıp tekrar ameliyat olabilirim.neticede size sunu söylemek isterim.ömer bey tamam iyi ve başarılı bi doktor ama istanbulda olma sansım olsa istanbulda ameliyat olmak isterdim mesela muhammed dilbere.cünkü muhammed dilber gibi doktolar daha çok güzellik alanında uzmanlaşmış doktolar ve estetik bakış açıları daha gelişmiş.ömer özkan ise rekonstrüksiyonda daha başarılı.örnegin yüz nakli,kol nakli vs.tabi bu benim fikrim.ve şöyle bişey var ömer bey sormazsanız pek fazla bişey anlatmıyor.ayrıca kendisi cok ulaşılmaz.sürekli yoğun sürekli meşgul.bişey kafana takıldı diyelim arayıp doktorunla birebir konusamıyosun.bu açılardan pek memnun kalmadım açıkçası.daha ilgili bi doktorum olsun isterdim.burnum konusuna gelince hala tam oturmadığı için yorum yapamıyorum eskisine göre iyi ve doğal bi burun oldu.ama bakalım zamanla hersey netleşecek.umarım açıklayıcı olabilmişimdir.

Nefes almada sıkıntım var ve bundan biran önce kurtulmak istiyorum. Ben de İstanbuldaki doktorlardan birine yaptırmak isterdim ama annemler istemiyor git gel, muayene gibi sıkıntıları olucağını söylüyorlar. Bi de Ankarada okuyorum.Hepimiz okula gitmeden bu işin bitmesini istiyoruz. Ay sen böyle diyince de bilemedim şimdi ben. Çok bi sorun yok aslında ben şeklini korumak istiyorum burnumun ama biraz küçülmesini istiyorum. keşke çıkarıp küçüğünü takabilseydik :D Umarım dolgu yapılan yer kalıcı değildir, önemli değil dediyse değildir heralde.Şeklini de alır biran önce umarım şişliklerin de iner de içine tam olarak siner :)

cnm tasarım yapmadığını söyledi bana ve tasarım yapmadı.kemerin alınmasını ve biraz kavis istediğimi söyledim.o da tamam dedi

Benim de içerdeki eğrilikle baş gösteren minik bir kavisim oluştu, düzeltilmezse büyücek tabi. Ama asıl sorunum burun ucu. Geniş buluyorum ordaki kıkırdak doku yoğunluğu fazla gibi :D Bide yüzüm küçük benim, elmacık kemiklerim de çok şiş değil. Nasıl olcak bilmiyorum :D

cnm görüştünmü ömer özkanla neye karar verdin bana bi dön

evet gttim ilgiliydi annemle babama karşıda öyle 12snde arayıp gün alacam ne yapılacak onu anlattı ameliyattan öncede bi tasarım yapacak iyice konuşurz seninle dedi içime sindi gbi..ama ben takıntılıyım işte umarım sorun olmaz güzel bi burnum olur:/

Back
X