Dr.Ömer Özkan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

lidyamm

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
125
1
621
Antalya
arkadaşlar ömer özkana burun estetiği ollan arkadaşlarımdan bilgi almak istiyorum kafamda başka bir dr vardı fakat onu eledim şimdi ömer özkan düştü aklıma antalyada en iyisi o galiba lütfen bana yardımcı olursanız çok mutlu olurumm.... burun estetiği olanlar yada olacak olanlar

Kendisiyle görüştüyseniz,bilgi verebilir miisniz?ben 2. Ameliyat için istiyorum

slm cnm ben onunla görüşmeye gitmedim bende görüşmeye giden birini arıyorum forumda birkaçtane olumsuz yzı okudum o yüzden erteledimm görüşmeyii arıyorum bende olan birilerini sende benim gibi aşadığın şehirde olmak istiorsun galiba

Son düzenleme:
slm cnm ben onunla görüşmeye gitmedim bende görüşmeye giden birini arıyorum forumda birkaçtane olumsuz yzı okudum o yüzden erteledimm görüşmeyii arıyorum bende olan birilerini sende benim gibi aşadığın şehirde olmak istiorsun galiba

ömer özkan ile ilgili ben olumsuz bir yorum okumadım,sadece resim göstermediğini yazmışlar ki o da yasakmış,paylaşma durumu itibariyle-2. Ameliyat için düşünüyorum.ona odaklanmış durumdayım,gözün kapalı git diyen çıktı!zor ya,offf tırmalayıp duruyorum.2. Ameliyat olunca hele de:(

bir arkadaşımın arkadaşı ömer özkana yaptırmış gördüm çok başarılı buldum. ayrıca elinin çok haif olduğunu söyledi

Bu konuyu hatırlatmakta fayda var.Arkadaşlar,Ömer Özkan ile ilgili deneyim,duyum,izlenim,gözlem vesaire:) paylaşımlarınızı bekleyenler var;)Şimdiden teşekkürler...

Ecitahh yaptırmış ama siteye girişi yok uzun zamandır;kendisi ile iletişim kuramıyoruz biz de,şansımızı deneyelim yine,yılmak yok,elbette birileri sesimize karşılık ses verecektir:)))

Hakikaten faydalanamıyoruz,artık işimizi şansa mı bırakacağız ne?Birçok ilde paylaşım var,referans alınabiliyor,lakin biz bu konuda kendimiz yazıyor ve hala da yazıyoruz:)

Hakikaten faydalanamıyoruz,artık işimizi şansa mı bırakacağız ne?Birçok ilde paylaşım var,referans alınabiliyor,lakin biz bu konuda kendimiz yazıyor ve hala da yazıyoruz:)

orontes sonuna kadar haklısın,yardımlaşma diye birşey yok bırak ömer özkan ile ilgili bilgi almayı,herhangi bir estetikçiden yada kbb doktorundn memnuniyetlerini bile yazmaya üşeniyor bizim insanımız okumadıklarını dşnmüyorum,antalyada burun estetiği olup memnun olan yokmu acaba diye dşnmeye başladım...

Aramızda geçen yazışmalara :( ek olarak cumartesi günü randevu aldım;en iyisi doktoru göreyim,konuşayım lakin deneyimi olanları da okusaydık ne iyi olurdu;olumsuz yorumları okumak bile insanın kafasında soru işareti bırakıyor;ben önceki ilk ameliyatımda tasarımdan memnun olmama rağmen risk alıp ameliyat oldum,kendi gazımın kurbanı oldum:)))O zamanda burada sorularıma cevap alamamıştım,Antalya'da iş yok!!!Ama ben yazmaya devam edeceğim,gelişmeleri yazarım.Ömer Özkan ile randevum var!

Aramızda geçen yazışmalara :( ek olarak cumartesi günü randevu aldım;en iyisi doktoru göreyim,konuşayım lakin deneyimi olanları da okusaydık ne iyi olurdu;olumsuz yorumları okumak bile insanın kafasında soru işareti bırakıyor;ben önceki ilk ameliyatımda tasarımdan memnun olmama rağmen risk alıp ameliyat oldum,kendi gazımın kurbanı oldum:)))O zamanda burada sorularıma cevap alamamıştım,Antalya'da iş yok!!!Ama ben yazmaya devam edeceğim,gelişmeleri yazarım.Ömer Özkan ile randevum var!

orontes cumartei günü randevun vrmış inşallah iyi geçer:)beni gelişmeleden haberdar edersen mutlu olurum başkasından hayır yok zaten:(

:) Doktor beyle görüştüm,sana da görüşmeni tavsiye ederim tatlım:)Lakin detaylandıracağımız bir görüşme daha olacak.Hakikaten dedikleri gibi çok yoğun epey kalabalıktı muayenehanesi.Gelişmeleri yazacağım sana,bugün fırsat buldum,revizyon düşündüğümü yazmıştım,kendisi burnumla ilgili vahim olmayan yorumlar yaptı.Daha beterleri var dedi ve hatta sizden para çıkmasın birkaç düzeltme olacak gidin doktorunuz yapsın benden tavsiye gibi bir konuşması oldu ama benim güvenim kalmadı ki 1. kusurlu olunca ikincisinde düzelteni de pek okumadım duymadım,bunu kendisine söyledim.Peki,o zaman dedi.:)Olumluydu yani,bir kere çok nazik ve anlayışlı bir insan yanında yumoş kıvamına geliyorsunuz,oysa ben çok tedirgindim ve heyecanlıydım bunu benim yaşantılarımı yaşayanlar bilir,hele ikincisi olacaksa,ama yine de soramadığım sorular var,sonradan aklıma gelen,sizinle uzlaşmaya çalışan ortak bir çözüm bulan,karşılıklı diyalog ile geliştiren bir tutumda:)Hastaya yaklaşımı çok şıktı.Fotoğraf olayına gelince ben görmek istemedim zaten,çünkü sana da diyeyim,ben bir önceki ameliyatımı yapan doktorun bir hastasını görmüştüm ve burnunu beğenmiştim ama o yeterli değil bu deneyimimle sabitlenmiştir.Burun tasarımı için pek önermiyorum dedi,ama detaylı konuşma için ameliyatı düşündüğüm haftadan bir önceki hafta görüşeceğiz benim zaten düzeltme olacak az da kaldırın dedim tamam dedi.Bir kıkırdak dönmesi olmuş sol tarafta "kabalık" var diye ifade etti,sağ tarafta üst kısımda az boşluk var kalıcı dolgu ile düzelir dedi,O kabalık olan tarafı 2 mm törpülersek tamamdır.Bu arada bir önceki ameliyatımla ilgili daraltmayı iyi yapmış dedi,tek eleştirim estetik olduğu belli dedi.Sonradan aklıma geldi,keşke deseydim acaba kusurlardan mı estetik olduğu belli?:)demeliydim.Detaylı bir görüşmeden sonra aklıma tam olarak yatarsa masaya yatacağım:))))

sevgili orontes, ben yine de foto görme konusunda ısrarlı ol derim.hele hele de photoshop programıyla burun tasarımı yapmasını mutlaka iste.ben mesela mutlaka kendisine olacağım dediğim doktora gittim bir burun tasarımı yaptı ki şimdiki halinden bin beter.o öyle güzel olacağını düşünüyordu mesela ama benim istediğim bambaşkaydı

Müşterek paydamız sanırım revizyon:)Burun tasarımı sanırım sadece yan profilden yapılıyor,yanlıyor muyum?Benim yan profilde soruk yok hatta güzel deniyor sorun önden görünüşünde,istersem yapar tasarımı kesin olmaz gibi demedi ama pek taraftar değilim gibi konuştu sanki.Dediğim gibi benimkisi muayene idi,detaylandırmadık henüz.Sen ilk ameliyatını oldun sanırım,Antalya'da mı?

Back
X