slm arkadaşlar.ben revizyon amelitı olamyı düşünüyorum.aranızda onur erola ameliyat olan ark.lar var mı?
slm canım ben de revvizyon düşünüyorum. onur eroldan randevu aldım. gidip konuşçam. ama bi türlü kimseyi bulamıyorm .ona ameliyat olan. irtibata geçelim senle istersen görüştükten sonra paylarışırz. bi de senin sorun ne tam olarak. özelden msn adresini atabilirsin.
bende revizyon için kendisiyle görüşmek için taa izmirden kalkıp gitmştm ilk görüştgm dr bitanesiydi ama ne bilim bana pek sıcak gelmedi düzltlcek sorunlar demesine ragmen ozamanlar ilk amelytmı olalı daha 5 ay olmştu erken beklememz gerek demşti planlarımıza ozaman haziraanda tekrar görüşlm demişti ama ben gitmedm bi daha emre beyi buldum sonra kendisi ondan cok daha sıck samimi ve anlayışlı gelmişti en azından hastaları içinde bana gösterdikleri vardı bilmyrm gerci emre beye güvenmeme ragmen 2. amelytı yapamadk benmlee ilgili bi sorundan dolayı ... kısacası onur bey bana cok yakın gelmedi cnm
ben de emre beyle görüştüm.bakalım işte arada kaldım çok.revizyon olduu için ii araştırmak lazım.[/QUOTE
benim çökme var bi de nefes şeklini de begenmiyommm ama cok kararsızımm o kabusu yine yaşıycammm bana yardım edei kızlaaaaaaaaaaar
ya ruhsal öcalla petek dinçöz ün burnu çok kötü bence. özellikle burun uçları sanki sonradan monte edilmiş gibi duruyor ve makyajsız daha da belirginpetek dinçöz ruhsar öcal bunlar onur beyin eseri size en büyük referans bu kişiler
ben de emre beyle görüştüm.bakalım işte arada kaldım çok.revizyon olduu için ii araştırmak lazım.[/QUOTE
benim çökme var bi de nefes şeklini de begenmiyommm ama cok kararsızımm o kabusu yine yaşıycammm bana yardım edei kızlaaaaaaaaaaar
nasıl karar verdin? doktorlarla görüştün mü?
nasıl karar verdin? doktorlarla görüştün mü?
emre bey e olcam cnm p.tesi.erol beyle görüştüm ama yok...sen napcaksın,hangi dr a karar verdin?
emre bey e olcam cnm p.tesi.erol beyle görüştüm ama yok...sen napcaksın,hangi dr a karar verdin?
canım ben karar vermedim daha, randevu aldım görüşcem onur erol, nazım çerkeş ya da emre ilhan ya da barış çakır bunlardan biri olcak kesin ama hangisi
ya ruhsal öcalla petek dinçöz ün burnu çok kötü bence. özellikle burun uçları sanki sonradan monte edilmiş gibi duruyor ve makyajsız daha da belirgin
yaa evet işte asılnda benim soruunum da bu ben biraz daha doğal istiyorum onlarınki belli oluyo sanki estetik olduğu sizceee de değil mi
cnm msn e ekledim seni.ordan görüşelim detayları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?