dr onur erol :)

umit81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
63
0
86
43
İstanbul
slm arkadaşlar.ben revizyon amelitı olamyı düşünüyorum.aranızda onur erola ameliyat olan ark.lar var mı?

slm arkadaşlar.ben revizyon amelitı olamyı düşünüyorum.aranızda onur erola ameliyat olan ark.lar var mı?

slm canım ben de revvizyon düşünüyorum. onur eroldan randevu aldım. gidip konuşçam. ama bi türlü kimseyi bulamıyorm .ona ameliyat olan. irtibata geçelim senle istersen görüştükten sonra paylarışırz. bi de senin sorun ne tam olarak. özelden msn adresini atabilirsin.

slm
özelden msj atamıoyum cnm henüz
daha önce bi kere ameliyat oldum ama memnun değilim şeklinden.bi 3.ameliyat daha olsun istemiyorum.iyi araştırmak lazım o yüzden.bi kaç dr.la görüştüm ama bilemiyorum işte kafam çok karışık.
sendeki sorun ne tam olarak cnm.sen napmayı düşünüosun?

eet cnm onu bende duydum.bi görüşmek lazım kendisiyle:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ameliyat olmadan once onur erolu cok dusunmusdum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
petek dinçöz ruhsar öcal bunlar onur beyin eseri size en büyük referans bu kişiler

bende revizyon için kendisiyle görüşmek için taa izmirden kalkıp gitmştm ilk görüştgm dr bitanesiydi ama ne bilim bana pek sıcak gelmedi düzltlcek sorunlar demesine ragmen ozamanlar ilk amelytmı olalı daha 5 ay olmştu erken beklememz gerek demşti planlarımıza ozaman haziraanda tekrar görüşlm demişti ama ben gitmedm bi daha emre beyi buldum sonra kendisi ondan cok daha sıck samimi ve anlayışlı gelmişti en azından hastaları içinde bana gösterdikleri vardı bilmyrm gerci emre beye güvenmeme ragmen 2. amelytı yapamadk benmlee ilgili bi sorundan dolayı ... kısacası onur bey bana cok yakın gelmedi cnm

ben de emre beyle görüştüm.bakalım işte arada kaldım çok.revizyon olduu için ii araştırmak lazım.

pink 16 bende aynı sorundan müzdaribim 3. ameliyatımı olucam izmirde ufuk bilkay a. albümde foto ma bakabilirsin eminim burnun benim ki kadar kötü değildir.

evet görüştüm izmir de en çok tavsiye edilen plas.cerrah, başka da çarem yok zaten şehir dışına çıksam nerde kalıcam bir sürü sorun ama bütün bunlar bi yana doktoruma güveniyorum

ya ruhsal öcalla petek dinçöz ün burnu çok kötü bence. özellikle burun uçları sanki sonradan monte edilmiş gibi duruyor ve makyajsız daha da belirgin

yaa evet işte asılnda benim soruunum da bu ben biraz daha doğal istiyorum onlarınki belli oluyo sanki estetik olduğu sizceee de değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…