Dr. Osman Latifoğlu Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Benimde küçükken burnum kırıldı, sonrasında lokal anesteziyle ,sadece burun bölgesi uyuşturularak kapalı ameliyat yapıldı, malesef doktor tam düzelmemiş deyip ikinci kez müdahale etti, sonuç gene aynıydı. Burnumdan hem nefes alamıyordum hemde eğriliği ve kemeri vardı:cry:mecburen 4 yıl önce açık estetik ameliyat oldum, doktorum aslında başarılı bir doktordu ama benim şansızlığım galiba, bu ameliyatında sonu hüsrandı:KK42:burun ucu top gibi kaldı, yamuk yumuk:KK61:şimdi Osman hocaya iki gün önce ameliyat oldum, sonuç ne olacak bilmiyorum hem umutluyum hem umutsuz, yani karmakarışığım, inşallah bu kez olmuştur, bandajlar açıldığında sonucu buraya yazıcam, olur da Osman Hocaya ameliyat olmak isteyen arkadaşlar olursa belki fikir vermiş olurum:KK51:

Osman hocaya dün amaliyat oldum çok ilgili insana yakın muthis bir insan burnumun ucunu göruyorum gayet güzel duruyor .tam sonuc icin haftaya saliyi bekliycem simdilik amaliyat olmak isteyenlere önerebilirim ücret konusunda üc doktora gittim en iyi ücreti veren doktor serdar öztürkede gittim 8 bin dedi osman hoca 4500 e. benim revizyon amaliyatiydi gayet basarili gecti hic şiş yok.birde osman hoca baska yerden kıkırdak almadan yapıyor en güzel yani bu.insallah sali günü tamamini gördügümde yazicam.Kisilik ve ilgisi 10 numara

Geçmiş olsunnn Güle güle kullanın
Revizyon için 4500 çok uygun bir fiyat değil mi yav ?

Bende memnun kaldım Osman Hocadan, 40 gün oldu ameliyat olalı, halen şiş ama beğeniyorum burnumu,Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin, para peşinde hiç değil

sakin ama sakin amaliyat olmayin revizyon amaliyati oldum bin pismanim bir daha olumca burnumda gram degisiklik yok fiyati uygun diye tercih ettik psikolijimi bozdu SAKIN DIYORUM AMAN 4 bin tl fazla verin baska birine gidin hic bisey yapmadi burna

Merhaba arkadaşlar öncelikle burun ameliyatı olmak isteyipte olamayanlar için öncelikle;olmak istediğinize karar verin ve doktorunuzu iyi araştırın.Ben uzun zamandır nefes almakta zorlanıyordum ve burnumun görüntüsünden memnun değildim .Bu sene karar verdim ve burun ameliyatımı güvendiğim doktoruma yaptırdım.ameliyat sonrası morarmalarım hiç olmadı sadece şişliklerim oldu oda beni rahatsız etmedi.1 hafta sonra alçılarımı aldım ve aynaya baktığımda istediğim sonuçla karşı karşıya gelince çok mutlu olduM.1 hafta sonra rahatlıkla günlük hayatınıza dönebilirsiniz :)

uuzn zaman önce olan bir hasta gördünüz mü acaba bence 1 yıldan sonrakilere bakmak lazım

bakıyorum bulamıyorum ya çok karasız kaldım ben herkesin burunları daha yeni :(

yaptıran sonra unutuyor yorum atmayı ama uzun dönem sonrası önemli arkadaşlar ya biri beni aydınlatsa keşke bayram mayram kalmadı uyuyamıyorum kararsızlıktan

Merhaba Osman hocayı araştırıyorum ama yeni değil 6 ay - 1 sene önce ameliyat olmuş kişilerin görüşlerine ihtiyacım var. Ben daha önce bir kez burun ameliyatı geçirdim. yandan bir sorunum yok ancak ön taraftan bakıldığında burnum hala geniş ve etli. Bütün yorumları okudum ama hep ameliyat sonrası bikaç gün içinde yazılan yorumlar. burnun oturması uzun bir süreç. Durumunuzu paylaşırsanız sevinirim. Önemli bir karar çünkü.

Back
X