- Konu Sahibi filizdagistan

Bu paylaşımı, hem yaşadığım büyük hayal kırıklığını duyurmak hem de başkalarının aynı hataya düşmemesi için katkı sağlamak adına yapıyorum ve maalesef ki – eksi puan mümkün olmadığı için tek yıldız veriyorum.
Doktorum Op.Dr.Özgen Kıvanç 28.08.2024 tarihinde Medical Park Florya Hastanesinde Protezli meme dikleştirme, 360 karın germe, kol germe, uyluk germe, tüm vücut lipo/j plazma olarak ameliyata girdim. (Uyluk germe, uyluk lipo/j plazma ameliyat süresinin daha fazla uzamaması adına yapılmamış olarak ameliyattan çıktım)
Ameliyatım estetik operasyon adı altında yapıldı ancak tam anlamıyla bir fiyaskoyla sonuçlandı. Ameliyat öncesinde verilen sözler, taahhütler, gösterilen fotoğraflardaki neticeler, sunulan güven ortamı ile oluşan beklenti, ameliyat sonrasında tamamen yok oldu.
Ameliyatım sonucunda bedenimde ne dışardaki bir insanın ne de profesyonel bir doktorun asla estetik olarak değerlendiremeyeceği saçma sapan bir görüntü oluştu.
Ameliyat sonrası sol göğüs ucumu kaybetme ile karşı karşıya geldim. 4 Ay profesyonel yara bakım uzmanından kendi maddi imkanlarım ile tedavi oldum. 360 Karın Germem; mide poşunun olduğu gibi durduğu, karnın yeteri kadar alınmadığı, yan uyluk ve poponun asla yukarı doğru lift olmadığı, vücudun tam çepeçevre tamamlanmadığı, yarım yangalak bir ameliyat oldu. Bana yapılan ameliyatın adını koyamıyorum ama bu ameliyatın 360 karın germe ameliyatı olmadığını biliyorum.
Ameliyat sonrası sürecin her aşamasında kendi başıma mücadele etmek durumunda kaldım. Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibi asla durumla yeteri kadar ilgilenmediği gibi ödemesini yapmış olduğum giremediğim ameliyatın parasını zararımı karşılayın dediğimde (09.04.2025) lütfen iade ettiler.
Benim için Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibinde karar kılmam bu hayatta kendime yaptığım en büyük kötülüklerden biri oldu. Bu yanlış kararımın neticesinde önce manevi, sonra maddi olarak çok büyük zarara uğradım.
Sonrasında kendilerinden belgelenebilir revizyon ameliyatlarımda uğradığım maddi zararımı karşılamaları yönünde talebim oldu. Tabi ki kabul etmediler, gelin kalan revizyonlarınızı biz yapalım dediler. Ameliyat sonrası arkasına bile bakmayan ve estetikten uzak estetik ameliyat yaparak beni bu hale getiren Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibi ile yeniden ameliyat planlamanın Rus Ruleti oynamamla eş değer olduğunu düşündüğüm için tabi ki bu teklifi sinirlenerek, kabul etmedim.
Başka bir doktora 24.03.2025 tarihinde kol germe ve 360 karın germe revizyonu ameliyatı oldum. Şu anda karnım çepeçevre çok iyi durumda, ancak kolumda dikiş izlerinin Op.Dr.Özgen Kıvanç ve ekibi tarafından yanlış bir yerden yapılmasından kaynaklı asla saklanamaz bir noktada yaşamaya devam etmek durumundayım.
Sürecin tamamını Op.Dr.Özgen Kıvanç başta olmak üzere, asistanları ve Medikal Direktörü ile öncelikle kendim, sonrasında avukat aracılığı ile paylaştım. Elimdeki ispata hazır tüm fotoğraf ve belgelerimi kullanarak durumu yargıya taşıyacağımı da mağduriyetim sonucundaki deneyimimi de benim gibi ameliyat öncesi araştıran herkese duyuracağım da hem hukuk hem de daha geniş mecralarda gündeme taşımak konusundaki kararlılığımı da kendilerine bildiririm.

Mahremiyet ve internet politikalrı açısından fotoları paylaşamıyorum ancak sürecin detaylarını merak eden herkesle süreci paylaşabilirim.
Hepinize Sevgi ve Saygılarımı Sunuyorum.
Filiz Dağıstan