Dr Özmen Kara'ya ameliyat olan var mı

Myrna7

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
15
3
1
26
Merhaba burun estetiği olacağım uzun bir arayış içerisine girdim şu anlık sadece Özmen Kara ile görüştüm ameliyat olan var mı tecrübelerinizi benimle paylaşabilir misiniz tavsiye eder misiniz

Nasıl randevu alabildiniz acaba. 2 kere aradım farklı günlerde. Mesaj attım ama dönüş olmadı

30 aralik 2023 tarihinde ameliyat oldum Özmen Kara’ya ama hic memnun kalmadim.doktorumla ilgili bi problemim yoktu burnumla ilgili bir sikayetim de yok kendisini cok sevdim ama sonraki surec tam bir hayal kirikligi.ilgisizlik mi desem sorumsuzluk mu bilemiyorum.genzim kaniyor durmuyor diye mesaj attim 3 yada 4. Gundu sanirim,goruldu ve cevap bile verilmedi aranmadim.korktuk ve baska doktordan bilgi almak zorunda kaldik?birinci ayda bi problem yasadim aradim ve acan yok geri donus yok,surekli kucucuk seylere arayan bi insan olsam gercekten anlayacagim.İlk iki hafta haricinde ne kontrole cagirildim ne kendilerine ulasabildim ne bi aparat verildi ne baska birsey.soranlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.ilk basta guzel ama sonra olseniz haberleri bile olmaz cunku ulasamazsiniz geri donus yapmaya tenezzul etmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…