Dr Pervin karlı da tüp bebek deneyen varmi

İnşallah güzel sonuç alırsınız haberinizi bekliyorum hangi asamadisiniz suan
Teşekkür ederim sağolun inşallah opu oldu transferi bekliyoruz. Pervin hoca iyi ilgileniyor, biz şehir dışından gittiğimiz için bazen kendisine ulaşmam uzun sürüyor çok yoğun oluyor ama genel olarak dönüş sağlıyor sorularıma.

Evet bende instegramdan yazmıştım hastasi olmadığım halde dönüş yaptı hangi şehirden geldiniz tavsiye ile mi geldiniz

Ne karar verdiniz ilk izleniminiz ne oldu
Ben tüp bebek konusunda kararsızım henüz. 1 yılı tamamlayıp öyle düşünücez gerekirse. Hoca ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi bizi. Henüz bir işlem yapmadığımız için bir fikrim yok hocayla ilgili. Ardından araştırma hastanesine gittik oradaki hocamız da aşılamadan tüp bebek önermedi. Hsg çekildik şimdi 2 ay bekleyip aşılama deniycez.

İnşallah tüpe gerek kalmaz güzel haber alırsın tez zamanda

Merhaba transfer oldunuzmu

Merhaba transfer oldunuzmu
Siz pervin hocaya gitmediniz mi? Yaptık tutmadı. Ya açıkçası bizim sağlık sorunumuz farklı, kendimle kıyaslamak istemem sizi, olumsuz bişey de söylemek istemiyorum. Size kalmış tabi. Beni dinlerseniz Ankaraya gitmelisiniz. Ben öyle düşünüyorum şahsen. Tekrar tedavi düşünürsem Ankarada olur

Ama tabi pervin hoca da iyi tabi. Farklı şehirden gittiğimiz için uzaktan takip etti. Yardımcı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…