- 28 Şubat 2020
- 1.289
- 530
- 73
- 45
- Konu Sahibi 2 kiz annesi
-
İnşallah güzel sonuç alırsınız haberinizi bekliyorum hangi asamadisiniz suanMerhaba ben pervin karlıda tedavi görüyorum şuan
Teşekkür ederim sağolun inşallahİnşallah güzel sonuç alırsınız haberinizi bekliyorum hangi asamadisiniz suan
Evet bende instegramdan yazmıştım hastasi olmadığım halde dönüş yaptı hangi şehirden geldiniz tavsiye ile mi geldinizTeşekkür ederim sağolun inşallahopu oldu transferi bekliyoruz. Pervin hoca iyi ilgileniyor, biz şehir dışından gittiğimiz için bazen kendisine ulaşmam uzun sürüyor çok yoğun oluyor ama genel olarak dönüş sağlıyor sorularıma.
Tokattan gidiyoruz. Ben kendim araştırdım o şekilde karar verdim gitmeyeEvet bende instegramdan yazmıştım hastasi olmadığım halde dönüş yaptı hangi şehirden geldiniz tavsiye ile mi geldiniz
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah bende araştırma içerisindeyim bakalım ne olacak geçen sene omu de denedim tutmadı benim nasip Rabbim yolumuzu güzel etsin inşallahTokattan gidiyoruz. Ben kendim araştırdım o şekilde karar verdim gitmeye
Teşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim hepimizin dileklerini labul eder hayırlısıylaRabbim yüzünü güldürsün inşallah bende araştırma içerisindeyim bakalım ne olacak geçen sene omu de denedim tutmadı benim nasip Rabbim yolumuzu güzel etsin inşallah
Bende geçen ay görüşme için gitmiştim hocaya.Arkadaşlar aranızda tedavi gören varmı Dr Pervin karlı ya fikrinize ihtiyacım var
Ne karar verdiniz ilk izleniminiz ne olduBende geçen ay görüşme için gitmiştim hocaya.
Cnm merhaba transfer oldunmuTeşekkür ederim canım amin inşallah Rabbim hepimizin dileklerini labul eder hayırlısıyla
Ben tüp bebek konusunda kararsızım henüz. 1 yılı tamamlayıp öyle düşünücez gerekirse. Hoca ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi bizi. Henüz bir işlem yapmadığımız için bir fikrim yok hocayla ilgili. Ardından araştırma hastanesine gittik oradaki hocamız da aşılamadan tüp bebek önermedi. Hsg çekildik şimdi 2 ay bekleyip aşılama deniycez.Ne karar verdiniz ilk izleniminiz ne oldu
İnşallah tüpe gerek kalmaz güzel haber alırsın tez zamandaBen tüp bebek konusunda kararsızım henüz. 1 yılı tamamlayıp öyle düşünücez gerekirse. Hoca ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi bizi. Henüz bir işlem yapmadığımız için bir fikrim yok hocayla ilgili. Ardından araştırma hastanesine gittik oradaki hocamız da aşılamadan tüp bebek önermedi. Hsg çekildik şimdi 2 ay bekleyip aşılama deniycez.
İnşallahİnşallah tüpe gerek kalmaz güzel haber alırsın tez zamanda
Merhaba canım hayır olmadım. Daha kontrol aşamasındayımCnm merhaba transfer oldunmu
Merhaba cnm tedavi nasıl gidiyor transfer oldunmuMerhaba ben pervin karlıda tedavi görüyorum şuan
Merhaba embriyoyu dondurduk transfer yaptırmadımMerhaba cnm tedavi nasıl gidiyor transfer oldunmu
Merhaba transfer oldunuzmuTeşekkür ederim sağolun inşallahopu oldu transferi bekliyoruz. Pervin hoca iyi ilgileniyor, biz şehir dışından gittiğimiz için bazen kendisine ulaşmam uzun sürüyor çok yoğun oluyor ama genel olarak dönüş sağlıyor sorularıma.
Siz pervin hocaya gitmediniz mi? Yaptık tutmadı. Ya açıkçası bizim sağlık sorunumuz farklı, kendimle kıyaslamak istemem sizi, olumsuz bişey de söylemek istemiyorum. Size kalmış tabi. Beni dinlerseniz Ankaraya gitmelisiniz. Ben öyle düşünüyorum şahsen. Tekrar tedavi düşünürsem Ankarada olurMerhaba transfer oldunuzmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?