Dr. Ramazan Öçalan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

DaiSY666

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
471
1
46
Isparta
Malatya Devlet hastanesi Ramazan öçalan bu doktoru duyan bilen var mi acaba ? Kbb uzmani bugn görstm ameliyat olacagim ama hiç bir bilgim yok kendisi hakkinda bilen duyan varsa yardmci olabilr mi ?

Anladim yok taniyan :D peki baska bir sorum olacak Deri kalinligindan dolayi burun istedigim kadar küçültülemez mi var mi böyle birşey bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?
Doktor bana derim kalin oldugu için burun ucumu istedigim kadar sivri olabilemeyecegini söyledi. Sivri derken yani burun ucum yuvarlak ben düz olmasini istedim öyle . üstelik burnunda cok kücülemez dedi ne burunlar küçülüyo benimkimi küçülmücek var mi böyle birşey ?

Son düzenleme:
evet burun deri kalınlığı sıkıntı olabiliyormuş :( benim de öyle boyutu da büyük

evet benim de boyutu büyük burnumun ben de hala araştırıyorum doktorları 1 kişi ile görüştüm ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç içime sinmedi....

evet benim de boyutu büyük burnumun ben de hala araştırıyorum doktorları 1 kişi ile görüştüm ama hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç içime sinmedi....

Malatyadayim ben aslinda doktor bulmak zor değilde zamanim yokkk :/ yaz tatiline ya da subat tatiline kalacak gibi görünüyor eğer yarin içime sinmezse benimde
ama olmakk istiyorum off yaa bu burunlardan çektigimiz ne yaaaaa :47:

Back
X