Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dr. Ramazan Öçalan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)
Malatya Devlet hastanesi Ramazan öçalan bu doktoru duyan bilen var mi acaba ? Kbb uzmani bugn görstm ameliyat olacagim ama hiç bir bilgim yok kendisi hakkinda bilen duyan varsa yardmci olabilr mi ?
Anladim yok taniyan peki baska bir sorum olacak Deri kalinligindan dolayi burun istedigim kadar küçültülemez mi var mi böyle birşey bu konu hakkinda bilgisi olan var mi ?
Doktor bana derim kalin oldugu için burun ucumu istedigim kadar sivri olabilemeyecegini söyledi. Sivri derken yani burun ucum yuvarlak ben düz olmasini istedim öyle . üstelik burnunda cok kücülemez dedi ne burunlar küçülüyo benimkimi küçülmücek var mi böyle birşey ?
Hadi ya ilk kez duydm ben bunu sasirdim zaten nerde pis birşey varsa bende olur bi gideyim yarin yine yanina umarm istedigim gibi olur eğerki olursam tabii off
Malatyadayim ben aslinda doktor bulmak zor değilde zamanim yokkk :/ yaz tatiline ya da subat tatiline kalacak gibi görünüyor eğer yarin içime sinmezse benimde
ama olmakk istiyorum off yaa bu burunlardan çektigimiz ne yaaaaa