Erkek İnfertilitesi Dr randevumuza 2 gün var spermiogram için yardım:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bunu ilk defa duydum canım.genelde okuduğum yerlerde gün aşırı olsun en az 48 saat geçsin diyordu

Yok arkadasim benim kastettigim o degil zaten. hamilelik icin yapilan iliskiyi kastetmedim ben . Diger zamanlarda ki durumu soyluyorum. Yani esiniz 3 gunden fazla bosalmadan kalmasin diger zamanlardada . Bosalma nekadar cok olursa okadar iyi oluyormus tedavi asamasinda. Bazen 10 gun bosalmadan da duruyor erkek bu iyi degilmis onu diyoum.

Mrb Hazel,
ilgin için tşkrler.Doktor zaten çok ümitsiz konuşmadı.sadece değerler düşük bir ürologla görüşüp tahlili tekrarlayıp öyle gelin dedi.Ben de birşey yokmuş.ama doktorum rahim filmini de görüp netleştirmek istiyor.Ben bir de şunu merak ediyorum.Bu aralar bizim yumurtlama dönemi sizce ilişki her gün mü olmalı yoksa günaşırı mı olmalı bu dönemlerde?

Canim 9. gunden itibaren gun asiri baslayin ama yumurtlama gununden birgun once hergune baslayin 3 gun hergun devam edin sonra gun asiri tekrar devam edin. . Mesela yumurtlamasi 14. gun olan biri icin soyle oluyor.

9. gun iliski
10. gun yok
11. gun iliski
12. gun yok
13. gun iliski
14. gun iliski
15. gun iliski
16. gun yok
17. gun iliski'
18.gun yok
19. gun iliski

Canim 9. gunden itibaren gun asiri baslayin ama yumurtlama gununden birgun once hergune baslayin 3 gun hergun devam edin sonra gun asiri tekrar devam edin. . Mesela yumurtlamasi 14. gun olan biri icin soyle oluyor.

9. gun iliski
10. gun yok
11. gun iliski
12. gun yok
13. gun iliski
14. gun iliski
15. gun iliski
16. gun yok
17. gun iliski'
18.gun yok
19. gun iliski

krishazellllllllllll :) canım kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum.senin çikolata kisti kaç cmdi?:teytey:

Yok arkadasim benim kastettigim o degil zaten. hamilelik icin yapilan iliskiyi kastetmedim ben . Diger zamanlarda ki durumu soyluyorum. Yani esiniz 3 gunden fazla bosalmadan kalmasin diger zamanlardada . Bosalma nekadar cok olursa okadar iyi oluyormus tedavi asamasinda. Bazen 10 gun bosalmadan da duruyor erkek bu iyi degilmis onu diyoum.

krishazel canım eşim bana diyoki ne geldiyse başıma
senin yüzünden geldi diyo CADIARZU
biz korunurken ben adam ıpek görmüyordumda :kedi:
geçen okudum bir yerde uzun ara verildiğinde hem sayı hem hareket hemde yapısı
bozuluyormuş.yani bu konuda çok haklısın çok ara vermemek gerek

krishazel,
sağol canım çok yardımcı oldun.belki de ronyanın dediği gibi bu hareketliliğin azalma olayında bizim de payımız var.akşamları çok yorgun geliyoruz.bazen misafirlerimiz oluyor akşamları ve bizimde boşalma olmadan bir hafta-10 günü bulan zamanlarımız oldu.uyarını dikkate almaya çalışırım.bu arada milkabeyaz hala sorusuna cevap alamadı:)

krishazel,
sağol canım çok yardımcı oldun.belki de ronyanın dediği gibi bu hareketliliğin azalma olayında bizim de payımız var.akşamları çok yorgun geliyoruz.bazen misafirlerimiz oluyor akşamları ve bizimde boşalma olmadan bir hafta-10 günü bulan zamanlarımız oldu.uyarını dikkate almaya çalışırım.bu arada milkabeyaz hala sorusuna cevap alamadı:)

yaşasın beni duyan biri çıktı :)):smiley-cool:

krishazel,

valla canım aynen dediğin gibi
bütün gün yoruluyom sonrada nasıl uyusam diye yastıkta gözüm sempatiksalakcinni
ama öyle olmaması gerek ne kadar çok ilişki o kadar taze spermler sempatiksalakcinni

valla canım aynen dediğin gibi
bütün gün yoruluyom sonrada nasıl uyusam diye yastıkta gözüm sempatiksalakcinni
ama öyle olmaması gerek ne kadar çok ilişki o kadar taze spermler sempatiksalakcinni

hehehe az gülmedim kız:)valla koca gün okulda boğaz patlat çocuklara,tahtada yazı yaz konuş,akşam halır haldır yemek yap bulaşık yıka ortalık topla...canım çıkıyor valla.bir de ben 10buçukta yatıyorum alışkanlık eşim de geç yatmayı çok seviyor tv izliyor.napalım madem öyle biz de ne gerekiyosa yapıcaz bebiş için.kızlar hepinize iyi geceler şimdilik ben yatıyorum.yarın günüm var okul çıkışı.buyrun siz de gelin:)

krishazellllllllllll :) canım kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum.senin çikolata kisti kaç cmdi?:teytey:

Cok ozur dilerim

benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

2 cm

Son düzenleme:
krishazel,

Bizde oyle demistik doktora :)
Kendi kendine bosal demisti doktor:)))

Bizde oyle demistik doktora :)
Kendi kendine bosal demisti doktor:)))

hahah cok dobra adammış maşallah:)
benim de eşime spermiogramdan sonra bişiyler oldu.eskiden bu kadar hevesli değildi.şimdi kendi diyor yumurtlama günlerini değerlendirelim diye.siz tabi öncesini bilmiyorsunuz.aylarca dil döktüm çocuk için.istemiyordu.sonra o da etrafında arkadaşlarını göre göre alıştı çocuk fikrine ama maalesef 6 ayı geçti hala ses seda yok bizim bebişten.

hahah cok dobra adammış maşallah:)
benim de eşime spermiogramdan sonra bişiyler oldu.eskiden bu kadar hevesli değildi.şimdi kendi diyor yumurtlama günlerini değerlendirelim diye.siz tabi öncesini bilmiyorsunuz.aylarca dil döktüm çocuk için.istemiyordu.sonra o da etrafında arkadaşlarını göre göre alıştı çocuk fikrine ama maalesef 6 ayı geçti hala ses seda yok bizim bebişten.

Sende bu durumu degerlendir canim. Nekadar fazla iliski oluirsa sansiniz okadar artiyor unutmayin.

Sende bu durumu degerlendir canim. Nekadar fazla iliski oluirsa sansiniz okadar artiyor unutmayin.

kızlar bir şey sorucam,bilgisi olan vardır belki.ben kistimi aldırdıktan sonra 3 aylık bir yalancı menapoza sokuldum iğnelerle.iğnemi en son 14 eylülde oldum,mantıken 1 aylık etkili olduğu için iğneler,14 ekimden sonra benim menapozun bitmesi gerekir değil mi? ve yumurtlamanın tekrar başlaması lazım.acaba ne zaman başlar,böyle bir deneyimi olan var mı?ne zaman adet olmalıyım?ve ilişkiye girmeye devam etmeli miyiz,yoksa ben hala menapozda mıyımdır?ohaoldumsmile

canım ben hemen bir sonraki ay görülemeyebiliyor diye duymuştum 1-2 ay sonra adeti gelenler de oluyormuş.ama bence hiç olmazsa yumurtlama günlerini değerlendirerek şansını koruyabilirsin çünkü biliyorsun düzensiz adet görüp de hamile kalanlar da var

canım ben hemen bir sonraki ay görülemeyebiliyor diye duymuştum 1-2 ay sonra adeti gelenler de oluyormuş.ama bence hiç olmazsa yumurtlama günlerini değerlendirerek şansını koruyabilirsin çünkü biliyorsun düzensiz adet görüp de hamile kalanlar da var

inşallah dediğin gibi bir gecikme yaşamam canım,hayırlısı bakalım.teşekkürler

Back
X