- Konu Sahibi slnaknalp93
arkadaşlar DR. RUŞER BARİŞ'e burun estetiği olan varmı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar dr. ruşer barış hakknda bilgisi olan yokmu yaa internette filan hiç bulamadım
yozgat devlet hastanesinde mi görev alıyor
canım ben duydum ama olan var mı bilmiyorum bende sürekli araştırma içerisindeyim
benim yozgatta bi tane arkadaşım olmayı düşünüyodu ama sonra ankarada oldu. niye ona olmadı bilmiyorum güvenemedi heralde. daha tanınmış birine oldu. iyi veya kötü olduğundan değil yani
hmm anladım tesekkür ederim:)
rica ederim canım bi bilgi bulursan paylaş
Çok kötü bir yorum olmuş hımm anladım ters bir şeyler ima eder gibi. Ankara hastanesinden ya da yozgat devlet hastanesinden tanıdığınız bir doktor ya da hemşire varsa araştırın Ruşer beyi sonra hım anladım diye söylerken ne kadar yanlış anladığınızı görün derim zaten zamanla Eskişehirde marka olacağına şüphem yok. O kadar çok hastasını biliyorum ki sizin yorumunuzu görünce bu haksız yoruma cevap vermek için üye oldum.
benim haksız yorumum mu anlamadım
Çok kötü bir yorum olmuş hımm anladım ters bir şeyler ima eder gibi. Ankara hastanesinden ya da yozgat devlet hastanesinden tanıdığınız bir doktor ya da hemşire varsa araştırın Ruşer beyi sonra hım anladım diye söylerken ne kadar yanlış anladığınızı görün derim zaten zamanla Eskişehirde marka olacağına şüphem yok. O kadar çok hastasını biliyorum ki sizin yorumunuzu görünce bu haksız yoruma cevap vermek için üye oldum.
evet sanırım ordaymıştı şimdi eskişehir acıbadem hastanesine gelmiş ama internette filan hiç yorum bulamadım senin bilgin varmı acaba?