Arkadaşlar merhaba 3 denemem basarısız geçti 4,denemem için doktoruma karar veremiyorum lütfen yardımcı olun kafamm çok karısık Aret KAMER ve Serdar İŞCAN arasında kararsızım daha önce bu doktorlarda tedavi görenler varmı siz olsanız hangisini seçerdiniz ???
canım ben aret kamar ın yanında tedavi oldum çok şükür ilk denememde hamileyim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim benim
canım aslında çok nazik bir doktordur bbizimle çok ilgilendi tabi bizim için ne önerdiyse biz uyguladık tabi sen içim rahat etsin diyorsan başka doktorlarlada görüş ama kafandaki negatif enerjiyi at öyle görün doktora herkesin ilacı başka yerlerdedir. hakkımda hayırlısı de yola çık bol bol dua oku ve okut kendine zeten kısmette varsa olacakcanım ben geçenlerde aret kamer'e gittim fazla bir açıklama yapmadı benim 4 denemem olacak artık olumlu bir netice almak istiyorum bana hap ignesiz tüp bebek yapıcaz sana dedi benim fikrimi bile sormadı sordugum sorularıda agzıma tıktı diye bilirim normaldede böyle bir kişiliğemi sahip yoksa bana sinirli halimi denk geldi bilemedim bunun içinde çok kararsızım
canım ben aret kamar ın yanında tedavi oldum çok şükür ilk denememde hamileyim ben çok memnun kaldım tavsiye ederim benim
Merhaba canim Ben gecen sene istanbulda etilerde seval tasdemirin yaninda yaptim cok temiz bi hastane calisanlari ve seval hanim cok ilgeleniyorlar hastalariylan bende negativ olduAllah nezaman isterse ve önemli olan ilacini bulmak buda sans bende Serdar iscanin yanina tedavi icin gitim basladim terapie ye adet olmuyordum hamilelik testi yapmadan bana ilaclar Verdi Tabi Allah gözümü kör edip bende söylemdim Test yapsin diye sonra naoldu dedi bi hamilelik testi yapalim yaptik ve hamileydim kanamam basladi bi iki gün sonra bana demisti 90% düsük olcak ve almanyaya Hemen geri döndüm o acilarla nasil geldigimi bilmiyorum :-((( Allah nezaman isterse ozaman olur
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
canım geçmiş olsun çok üzüldüm zaten allah büyüktür ben nerden bilebilirimki benim gebeliğim bu şekilde devam edecek heran her şey olabilir. ben bütün tedavim sürecinde birtek şey söyllüyordum allahın yanında çoktur versede şükürler olsun vermesede. biz insan oğlu genellikle bize verilen şeylere şükrederiz halbuki verilmeyen şeylerede şükretmemiz gerekiyor şayet istediğimiz şeyler olmazsa ondada bir hayır vardır
Sagol canim Allah razi olsun yasandi ve bitti bizler gecmisimizi zaten yasamisiz gelecegi bilmiyoruz suani düsünmemiz lazim Allah büyüktür dedigin gibi allahin yaninda cok eyer bize layik görürse zamani gelince nasip eder insallah sen kac sefer yaptin simdiye kadar benimki 5 defa bügün sonuclarim beli olcak hamilelik var mi yok mu hem cok heycanliyim ve cok korkuyorum yine negatif duyucam diye bakalim hakimizda hayirlisi...
canım benim inşallah allahın izniyle pozitifi duyarsın bu gün benimki ilk deneme çok şükür tuttu. senin haberinide sabırsızlıkla bekliyorum. hadi hayırlısı diyelim
Cok sevindim adina insallah ayni mutlugu bende sizin gibi bügün yasarim Benim 5 denemem hakimizda hayirlisi olur bende bu tedavimde 7 ve 10 gün lekelenme olmustu sende öyle birsey oldu belirtilerin neydi
benim belirtilerim midem çok yanıyordu çok sivilcelendim normalde adet dönemimde yüzümde çıkıyordu bu sefer vücudumdada çıktı lekelenmede 1 2 kere farkettim ama az birşey geldi oda pembe rengindeydi uyku halide çok oluyordu bende. sıcak basıyordu bazen bazende üşüyordum belirtilerim genellikle adet belirtilerine benziyordu ha bide göğüste damar belirginliği oldu bende 10 11. gün. ama herkeste aynı belirti olmuyor bazılarının göğüsleri büyüyormuş sertleşiyormuş bu bende olmadı mesela .
Slm canim cok mutluyum hamileyim insallah sende ayni duyguyu yasarsin insallah kucagimada almayi nasip eder kanaman tutunma kanamasidir insallah bende 4 de olmadi 5 de oldu cok sükür)) Allah yardimcin olsun hamilelik degerim 700
çok sevindim değerinde gayet iyiymiş rabbim kucağına almayıda nasip eder inşallah 4 kere yaptığında hiçbiri tutmadımı yoksa tutpda giden oldumu... iki embriyomu transfer etti doktor?
Amin insallah canim Allah razi olsun Ben iki sefer normal yolda hamile kaldim ama ikiside düsük oldu tüpde 4 sefer tutmadi 5 de tutuldu cok sükür
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[
hayırlı olur inşallah sende benim gibi yapıp sevinçten çıldırma ben öyle sevinmişimki oturmuyordum bile çok yordum o gün kendimi gece sabaha kadar sızlandım sonra.
Amin insallah canim Allah razi olsun Ben iki sefer normal yolda hamile kaldim ama ikiside düsük oldu tüpde 4 sefer tutmadi 5 de tutuldu cok sükür
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[
hayırlı olur inşallah sende benim gibi yapıp sevinçten çıldırma ben öyle sevinmişimki oturmuyordum bile çok yordum o gün kendimi gece sabaha kadar sızlandım sonra.
Evet sevindim cok ama cokda sükür ettim halende ediyorum sen hamilemisin deme canim ja mutluyum Allah herkese nasip etsin insallah
Evet sevindim cok ama cokda sükür ettim halende ediyorum sen hamilemisin deme canim ja mutluyum Allah herkese nasip etsin insallah
evet canım tüp bebek hamile ve anneler topiği var orya da takıl istersen ben şimdi oraya takılyom
evet canım tüp bebek hamile ve anneler topiği var orya da takıl istersen ben şimdi oraya takılyom
Hmm tamam canim nasil oluyor Ben cok yeniyim burda
taman canım ben sana anlatayım arama yerine tüp bebek gebelerin ve annelerin paylaşım alanı yaz çıkar karşına.
pardon canım tüp bebek özel bölümden bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?