yok canım doktor istemedi bende kendimii birdaha o strese sokmak istemiyorum salı günü zaten doktora gideceğim ben....
başka yerlerde tüp bebekle ilgili güzel paylaşım alanlarıda var onun için sordum telle girebilirmisin diye
Sende simdi kac haftalik ve kac günlük
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
yok canım doktor istemedi bende kendimii birdaha o strese sokmak istemiyorum salı günü zaten doktora gideceğim ben....
başka yerlerde tüp bebekle ilgili güzel paylaşım alanlarıda var onun için sordum telle girebilirmisin diye
Evet ama Ben tek buraya giriyorum bazilarinda cok acikli hikayeleri var bi kadin 43 yasinda halen Anne olmamis :-((( onun icin cok yere girmiyorum
Sende simdi kac haftalik ve kac günlük
bilmiyorumki ben nisan 18de transfere gitmiştim.. doktora gitsem soracam
Evet ama Ben tek buraya giriyorum bazilarinda cok acikli hikayeleri var bi kadin 43 yasinda halen Anne olmamis :-((( onun icin cok yere girmiyorum
allah çocuğu olmayan herkese bu mutluluğu tattırır inşallah hani bir laf varya yaşayan bilir çocuğu olmayanın derdini çocuğu olmayan anlar.
bilmiyorumki ben nisan 18de transfere gitmiştim.. doktora gitsem soracam
Nisan yane 4 aymi bende 23 transferimdi
allah çocuğu olmayan herkese bu mutluluğu tattırır inşallah hani bir laf varya yaşayan bilir çocuğu olmayanın derdini çocuğu olmayan anlar.
Aminnnn insallah bizede kucagimza almayi nasip eder) aminnnnn
Nisan yane 4 aymi bende 23 transferimdi
yok canım ne dört ayı 18 nisan 2014 te transfer oldu daha ogünden saysak 3 hafta oluyor
yok canım ne dört ayı 18 nisan 2014 te transfer oldu daha ogünden saysak 3 hafta oluyor
Tamam anladim yane nisan 4 aymi demek istedim benimkide 23. nisanda oldu))))
Tamam anladim yane nisan 4 aymi demek istedim benimkide 23. nisanda oldu))))
iyiymiş canım aramızda fazla gün yokmuş hadi bakalım bütün gelişmeleri yazalım birbirimize hem can sıkıntısındanda kurtuluruz
iyiymiş canım aramızda fazla gün yokmuş hadi bakalım bütün gelişmeleri yazalım birbirimize hem can sıkıntısındanda kurtuluruz
Aynen Amin insallah
canım ben geçenlerde aret kamer'e gittim fazla bir açıklama yapmadı benim 4 denemem olacak artık olumlu bir netice almak istiyorum bana hap ignesiz tüp bebek yapıcaz sana dedi benim fikrimi bile sormadı sordugum sorularıda agzıma tıktı diye bilirim normaldede böyle bir kişiliğemi sahip yoksa bana sinirli halimi denk geldi bilemedim bunun içinde çok kararsızım
Slm canim nasilsin nerelerdesin görünmüyorsun veja varsin benmi görmüyorum🌾☺️☺️☺️
Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏
arkadaşlar hepinize merhaba,aranıza yeni katıldım şaşkın ve meraklıyım herkesin yazdıklarını okumak bılgı sahıbı olmak istıyorum akma bu pek mumkun degıl yoksa bılgısayarın basından kalkamayacagım :) cok guzel bır sıte şimdiye kadar üye olmadıgım ıcın pısman oldum suanda.buradakı herkesın oldugu gıbı benımde sıkıntılarım var :s 2 yıllık evlıyım ve cocuk sahıbı olamıyoruz.birkac yere gıttım tüp bebek onerdıler ilkten baya moralım bozuldu ama yapacak bırsey yok burdada gordumkı bırcok kısı var benım gıbı.tedavi olmak istiyorum ama nerede nasıl kafam cok karısık:S :S :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?