Tüp Bebek Merkezleri Dr. Seçimim için acil yardım :(

canım doktor senin fikrini niye sorsun ki sonucta onun işi bu bırak sana uygun olanı secsin uygulasın..elektrik alamdıysan o baska tabi ısınmadıgın doktora gitme ama guvenirsen de sorgulama bence.

arkadaşlar hepinize merhaba,aranıza yeni katıldım şaşkın ve meraklıyım herkesin yazdıklarını okumak bılgı sahıbı olmak istıyorum akma bu pek mumkun degıl yoksa bılgısayarın basından kalkamayacagım :) cok guzel bır sıte şimdiye kadar üye olmadıgım ıcın pısman oldum suanda.buradakı herkesın oldugu gıbı benımde sıkıntılarım var :s 2 yıllık evlıyım ve cocuk sahıbı olamıyoruz.birkac yere gıttım tüp bebek onerdıler ilkten baya moralım bozuldu ama yapacak bırsey yok burdada gordumkı bırcok kısı var benım gıbı.tedavi olmak istiyorum ama nerede nasıl kafam cok karısık:S :S :S

Medipol Dr. Mustafa Acet şiddetle tavsiye ederim. Rabbime binlerce şükürler olsun benimde pozitif orda yaptırınların sevincine şahid oldum.

Sana kesinlikle medipol mega/ istanbul bagcilar da mustafa aceti tavsiye ederim. Bu yolda cok dr ile karsilastim. Ama kesinlikle mustafa bey bir numara

Medipolde bende yaptirdim gerci dr baskaydi mustafa beyi cok anlatiyorlar peki imsi varmi orada cnmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…