Dr. Selcuk Guney hasta yorumları

Dr. Selcuk Güney Türkiyede tavsiye edebileceğim en iyi doktordur. Benimle aynı dönemde 3 arkadaşım burun ameliyatı olundu farklı doktorlara ve en güzel sonuc bende oldu.
Kararımı verdikten önce çok araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm. Son kararımı Dr. Selcuk Güneye verdim ve şu an onu tercih ettiğim için çok mutluyum.
Rhinoplasti ve içinde olan sıkıntıları çözdü doktor. 3cü günümde dışarıya çıktım, kendimi iyi hiss ediyordum ve hiç morarmam olmadı iyileşme sürecinde. Burnumun dış tarafında hiç bir dikiş koymadı doktor, içerden çalıştı, ki bunu bence Türkiyede her doktor yapamaz. Bandajı çıkardıktan hemen sonra çok doğal bir görüntü vardı, hemen sonra işe gittim ve iş yerindekiler burun ameliyatı yaptırdığımı anlamadılar bile. Diğer arkadaşlarımın aynı dönemde yaptırdığı başka doktorlara ameliyat sonrası aşaması benimki kadar rahat ve morsuz geçmedi. Onlarda Türkiyenin çok tanınmış doktorlarına yaptırdılar, maalesef birisinin burnu yamuk ve uzun, diğerinin hala çok fazla şiş ve morarmış halde olması üzücü. Dr. Selcuk beyi tercih ettiğim için kendimi çok şanslı hiss ediyorum, özgüvenim arttı. Kendiside çok iyi ve anlayışlı bir insan.

Dr. Selcuk Güney Türkiyede tavsiye edebileceğim en iyi doktordur. Benimle aynı dönemde 3 arkadaşım burun ameliyatı olundu farklı doktorlara ve en güzel sonuc bende oldu.
Kararımı verdikten önce çok araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm. Son kararımı Dr. Selcuk Güneye verdim ve şu an onu tercih ettiğim için çok mutluyum.
Rhinoplasti ve içinde olan sıkıntıları çözdü doktor. 3cü günümde dışarıya çıktım, kendimi iyi hiss ediyordum ve hiç morarmam olmadı iyileşme sürecinde. Burnumun dış tarafında hiç bir dikiş koymadı doktor, içerden çalıştı, ki bunu bence Türkiyede her doktor yapamaz. Bandajı çıkardıktan hemen sonra çok doğal bir görüntü vardı, hemen sonra işe gittim ve iş yerindekiler burun ameliyatı yaptırdığımı anlamadılar bile. Diğer arkadaşlarımın aynı dönemde yaptırdığı başka doktorlara ameliyat sonrası aşaması benimki kadar rahat ve morsuz geçmedi. Onlarda Türkiyenin çok tanınmış doktorlarına yaptırdılar, maalesef birisinin burnu yamuk ve uzun, diğerinin hala çok fazla şiş ve morarmış halde olması üzücü. Dr. Selcuk beyi tercih ettiğim için kendimi çok şanslı hiss ediyorum, özgüvenim arttı. Kendiside çok iyi ve anlayışlı bir insan.
Ne kadar ödediniz umarım gerçekten memnunsunuzdur reklam değildir yorumlardan çok etkileniyorum çünkü

Ne kadar ödediniz umarım gerçekten memnunsunuzdur reklam değildir yorumlardan çok etkileniyorum çünkü
Merhaba. reklam diyil. 1 ay oldu artik ameliyatimdan. ve emin olun ilk bandaji cikardigim gunden hic kimse anlamiyor ameliyat oldugumu, o kadar dogal yapmis doktor. dikiste yok. ben kendimde yabanciyim, turk diyilim ki reklam yapiyim :))) hastaneye gore fiyati deyisiyor, bana derindere daha uygun geldi diye orda yaptirdim, benim ameliyat sadece burun 8000 tl oldu. ama ekstra kulak deliklerimi kuculttum ve dudak dolgusuda yaptirdim

Burun estetiği ve KBB konusuyla ilgilenen bütün arkadaşlara Selçuk GÜNEY'le tanışmalarını tavsiye EDİYORUM. 2 kez başarısız burun estetiği ameliyatı olduktan sonra burun estetiğinde iddialı ve ünlü birkaç doktorla görüştüm fakat 3. ameliyatı riskli bulduklarından yapmadılar. Sonrasında arkadaş tavsiyesi ile Selçuk GÜNEY'i tanıdım. Detaylı muayeneden sonra riskli olmasına rağmen ameliyatımı yapmayı kabul etti. Önceki ameliyatımı "meşhur" Doktor yaptı; Kemerli bir burnum vardı ve nefes almamı zorlaştıran et vardı 1.ameliyatımdan sonra durumum daha da kötüleşti, burnum bariz yamuldu, burun ucu düştü, burun kemeri hala vardı. 2.ameliyattan sonra bandaj açılınca burnumda kocaman açık yara olduğunu gördük. Kendisi buna sivilce dedi. Varolan yamukluğun arttığını, kemerin hala kaldığını , burun ucu morarmasının başladığını ve burun deliklerimin eşit olmadığını gördüm. Netice büyük hayal kırıklığı. Bundan sonra SELÇUK GÜNEY sağlık ve estetik olarak yaşadığım sorunları çözdü. Fakat Eski doktorun yaptığı geri dönülmez hatasının (Doktorun sivilce dediği iyileşmeyen yaranın ameliyat hatası sonucu orda doku kaybı olduğunu morarmanınsa kılcal damarların kesilmesi sonucu oluştuğunu öğrendim) sonuçları hala devam ediyor. Ama Selçuk Hoca cilt tedavisi ile tamamı olmasa da biraz düzeltebileceğini söyledi. Ayrıca Selçuk hocanın ameliyatından sonra şişlik morluk, ağrı ve kanama olmadı.
Yaşadığım fiziksel ve psikolojik kötü günleri başkaları yaşamasın diye bu paylaşımı yapıyorum. Selçuk GÜNEY mesleğinde çok başarılı bir cerrahtır. Ameliyat sürecimin her aşamasında hep yanımdaydı. Başarılarının devamını dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X