Dr. Selcuk Güney Türkiyede tavsiye edebileceğim en iyi doktordur. Benimle aynı dönemde 3 arkadaşım burun ameliyatı olundu farklı doktorlara ve en güzel sonuc bende oldu.
Kararımı verdikten önce çok araştırdım ve bir çok doktorla görüştüm. Son kararımı Dr. Selcuk Güneye verdim ve şu an onu tercih ettiğim için çok mutluyum.
Rhinoplasti ve içinde olan sıkıntıları çözdü doktor. 3cü günümde dışarıya çıktım, kendimi iyi hiss ediyordum ve hiç morarmam olmadı iyileşme sürecinde. Burnumun dış tarafında hiç bir dikiş koymadı doktor, içerden çalıştı, ki bunu bence Türkiyede her doktor yapamaz. Bandajı çıkardıktan hemen sonra çok doğal bir görüntü vardı, hemen sonra işe gittim ve iş yerindekiler burun ameliyatı yaptırdığımı anlamadılar bile. Diğer arkadaşlarımın aynı dönemde yaptırdığı başka doktorlara ameliyat sonrası aşaması benimki kadar rahat ve morsuz geçmedi. Onlarda Türkiyenin çok tanınmış doktorlarına yaptırdılar, maalesef birisinin burnu yamuk ve uzun, diğerinin hala çok fazla şiş ve morarmış halde olması üzücü. Dr. Selcuk beyi tercih ettiğim için kendimi çok şanslı hiss ediyorum, özgüvenim arttı. Kendiside çok iyi ve anlayışlı bir insan.