Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum iki aşılama iki tüp bebek denedim malesef olmadı şimdi ise semra kahraman gitmek istiyorum ama onun başkanlığında doktorlar varmış hangi doktor seçimi yapsam acaba
İyi akşamlar 3 ay sonra tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum iki aşılama iki tüp bebek denedim malesef olmadı şimdi ise semra kahraman gitmek istiyorum ama onun başkanlığında doktorlar varmış hangi doktor seçimi yapsam acaba
Bende memorial gidiyorum. Doktorlar karışık girdi bende ilk göründüğüm doktor ayrıldı sonra birçok doktora gözüktüm. Zaten tek kiişi. Karar vermiyor kurul karar veriyor. Ve semra hoca ilk görüşmede baktı ilaçlara karar verdi. Hiperoskopi ameliyatımada girdi. Opu yapan ise başka doktor ve hep o yapıyor sanırım.