Dr sercan göde revizyon

Xubem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
99
-47
88
37
Merhablar arkadaslar. Ege üniversitesi hastanesinde sercan gödeye revizyon ameliyatı olan var mı? 3. Ameliyatımı olmam gerekiyor. Doktor bey çok iyi bi insan, ama revizyonda başarılı mı onu bilemiyorum. Lütfen bilgisi olan cevaplasın

Merhablar arkadaslar. Ege üniversitesi hastanesinde sercan gödeye revizyon ameliyatı olan var mı? 3. Ameliyatımı olmam gerekiyor. Doktor bey çok iyi bi insan, ama revizyonda başarılı mı onu bilemiyorum. Lütfen bilgisi olan cevaplasın
Doktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk

Doktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk
Sercan göde bu hale getirdi anlayacağınız her günüm kabusa döndü kendisi şuan ege üniversitesinde değil özel sağlık hastanesinde

Canım rica etsem sonucunu bana da atar mısın ? Ben de onu buldum ve tam kesin kararımı vermiştim ama korktum şimdi

bu doktoru kesinlikle tanımıyorum. öncelikle revizyon tecrübesi var mı, ne kadar iyi bunu araştırmanız gerek olduğunu düşünüyorum. revizyon zor bir ameliyat ve önemli bir tecrübe gerektiriyor.

Sercan göde bu hale getirdi anlayacağınız her günüm kabusa döndü kendisi şuan ege üniversitesinde değil özel sağlık hastanesinde

Mesajı görürseniz bana dönüş yapabilirmisiniz? Sercan bey çok iyi gibi gelmişti bazı hastalarıylada görüşmüştüm. Size revizyon önerdimi şu an nasıl burnunuzun durumu

Sercan beyin başka uzun dönem hastası varmı hiç? Sonuçlarını paylaşabilirlermi lütfen

Bu doktora ben de revizyon yaptirmak istiyorum. Siz yaptirdiniz mi? Sonuc nasil, memnun musunuz?

Bu doktora ben de revizyon yaptirmak istiyorum. Siz yaptirdiniz mi? Sonuc nasil, memnun musunuz?
Evet oldum. Fakat eski sorunlarim azalsa da devam ediyor. Istedigim gibi olmadi yani. Görüntü olarak fena değil ama nefes alışımda hala sorunlar var. Tekrar bir ameliyata ihtiyacım olmaz inşallah.

Yanıtınızı yeni gördüm. Maalesef ben de pek memnun kalamadım. Eskiye nazaran sorunlarim sadece azaldı. 2020de ameliyatımı oldum

Kendisini kapalı revizyon yaptığı için takip ediyorum ama bazı yaptıkları çok iyi bazılarıysa çok travmatik görünüyor.
Listemin sonundaydı ama 3.ameliyat için risk edemem bu yorumlardan sonra.

Evet oldum. Fakat eski sorunlarim azalsa da devam ediyor. Istedigim gibi olmadi yani. Görüntü olarak fena değil ama nefes alışımda hala sorunlar var. Tekrar bir ameliyata ihtiyacım olmaz inşallah.
Ozelden fotograf ala bilir miyim, lutfen?

Back
X