Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamukMerhablar arkadaslar. Ege üniversitesi hastanesinde sercan gödeye revizyon ameliyatı olan var mı? 3. Ameliyatımı olmam gerekiyor. Doktor bey çok iyi bi insan, ama revizyonda başarılı mı onu bilemiyorum. Lütfen bilgisi olan cevaplasın
Sercan göde bu hale getirdi anlayacağınız her günüm kabusa döndü kendisi şuan ege üniversitesinde değil özel sağlık hastanesindeDoktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk
Canım rica etsem sonucunu bana da atar mısın ? Ben de onu buldum ve tam kesin kararımı vermiştim ama korktum şimdiDoktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk
Doktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk
Sercan göde bu hale getirdi anlayacağınız her günüm kabusa döndü kendisi şuan ege üniversitesinde değil özel sağlık hastanesinde
Evet oldum. Fakat eski sorunlarim azalsa da devam ediyor. Istedigim gibi olmadi yani. Görüntü olarak fena değil ama nefes alışımda hala sorunlar var. Tekrar bir ameliyata ihtiyacım olmaz inşallah.Bu doktora ben de revizyon yaptirmak istiyorum. Siz yaptirdiniz mi? Sonuc nasil, memnun musunuz?
Yanıtınızı yeni gördüm. Maalesef ben de pek memnun kalamadım. Eskiye nazaran sorunlarim sadece azaldı. 2020de ameliyatımı oldumDoktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk
Ozelden fotograf ala bilir miyim, lutfen?Evet oldum. Fakat eski sorunlarim azalsa da devam ediyor. Istedigim gibi olmadi yani. Görüntü olarak fena değil ama nefes alışımda hala sorunlar var. Tekrar bir ameliyata ihtiyacım olmaz inşallah.
Fotograf ala bilir miyim?Doktor evet çok iyi bi insan ama istersen sana sonucu göstereyim kendi burnumu inanılmaz kötü asla nefes alamıyorum sol burun deliğim tamamen çökük asimetrik yamuk