Dr Sercan Göde yorumları

Seli01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
57
13
38
36
Merhaba arkadaşlar.
Ben revizyon burun ameliyatı yaptırmayı düşünüyorum.
Memet Yazar ve Sercan Göde doktorlarını düşünüyorum.
Memet Yazar çok başarılı, hakkında çok iyi yorumlar okudum, ama aynı zamanda çok pahalı.
Fakat Sercan Gödeyle bağlı real yorumlar bulamıyorum.
Bu doktora ameliyat olan tanıdığınız kişiler var mı?
Genel olarak, hakkında kendi alanında duyduğunuz yorumları paylaşırsanız sevinirim.

Ben ilk ameliyatımı oldum kendisine henüz çok yeni 1 ayı biraz geçti , görüntü olarak beğeniyorum ben şuanda sonra ne olur bilmiyorum.

Merhaba yandan çok güzel önden pek hoş değil 6 ay doldu, hala burun ortası ve ucu çok şiş, sağ taraftan nefes sıkıntım var siz ne yaptınız ameliyat oldunuz mu?
6 ay erken henuz, 1 yilda gercek goruntunu ala bileceksiniz. Sizin ilk ameliyatdir, degil mi? Brn onumuzdeki ay goruşucem kendisiyle

6 ay erken henuz, 1 yilda gercek goruntunu ala bileceksiniz. Sizin ilk ameliyatdir, degil mi? Brn onumuzdeki ay goruşucem kendisiyle
Hala bir gün çok güzel bir gün yamuk bir burun oluyor 1 seneyi sağ salim atlatıp tekrarına gerek kalmaması için hergün dua ediyorum çok zor bir süreç Evet ilk ameliyatımdı, sağlık sebeplerinden olup olmuşken biraz da görüntüsü düzeltilsin diyenlerdenim. Size de iyi şanslar umarım sıkıntısız istediğiniz gibi bir buruna kavuşursunuz

Eşi Funda Gode benim tüp bebek doktorum, eşinin de ameliyatini yaptı diye biliyorum. İnternetten bulabilirsiniz.
Ben kendimde geçen sene ameliyat oldum ama doktorum Denizhan Özkaya

Eşi Funda Gode benim tüp bebek doktorum, eşinin de ameliyatini yaptı diye biliyorum. İnternetten bulabilirsiniz.
Ben kendimde geçen sene ameliyat oldum ama doktorum Denizhan Özkaya
Doktor beyi bende takip ediyorum.Hatta eşinin burnunu yaptı denince girip profiline baktım ama sonucu çok iyi gelmedi bana.Hatta az önce bir videosu vardı.Kesinlikle istemeyeceğim bir görüntü :/
Revizyonlardan çok bir şey beklememek mi lazım bilemiyorum:/

Karar verebildiniz mi? Ya da ameliyat oldunuz mu? Yakın tarihte ameliyat olmak istiyorum ama İzmir'de henüz içime sinen bir doktor bulamadım. Sercan Göde yi düşünüyordum aşağı gelen yorumlar korkuttu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…