dr.serçin külsoy(afiyet hastanesi)hakkında

f.b.t.l

rabbim hayırlısını ver
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2008
1.277
640
323
İstanbul
arkadaşlar afiyet hastanesindeki serçin külsoy hanıma muayeneye giden,doğum yapan varmı.ben kontrollere ve doğuma ona gitmek istiyorum.giden memnun kalan kalmayan varsa paylaşırsanız çok sevinirim.giden varsa bide normal mi sezaryenmi yaptınız yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler:ecrin_bebek:

serçin hnımı tanıyan kimse yok demekki.üzüldüm şimdi.demekki gidip kendim tecrübe edeceğim

ben gittim çok iyi bir doktor tavsiye ederim normalde erdem hastanesine gidiyorum ama pahalı biraz artık belkide afiyet hastanesine gidicem ona

arkadaşlar gittim bu gün serçin hanıma memnunda kaldım çok ılımlı bir bayan gayet güzel bi şekilde açıklamalar yaptı. hiç soru sorma ihtiyacı duymadım çünki herşeyi gayet güzel anlattı. adetimin 3.gününe hormon testleri istedi eşimden de test istedi bakalım hayırlısı tavsiye ederim yani

arkadaşlar gittim bu gün serçin hanıma memnunda kaldım çok ılımlı bir bayan gayet güzel bi şekilde açıklamalar yaptı. hiç soru sorma ihtiyacı duymadım çünki herşeyi gayet güzel anlattı. adetimin 3.gününe hormon testleri istedi eşimden de test istedi bakalım hayırlısı tavsiye ederim yani

arkadaşım yazdıklarına aynen katılıyorum şuan 23 haftalık hamileyim baştan beri ona gidiyorum çok memnunum senin önemsemeyip sormak istemediğin şeyleri b,ile sana açıklıyor

ben de son gittiğimde hoşlanmadım bana da bi kağıt verdi heyecandan tansiyonum yüksek çıktı sölemeye çalıştım hiç dinlemedi bile gene devam etti konuşmasına bütün hamileler öle zanneder dedi her şeyi yasakladı sanki tansiyon hastasıymışım gibi normalde tansiyonum çok düşüktür benim.

Back
X