Dr. Serdar Öztürk Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

sadbutrue canım nereye gitti bizimki kütahyada hava kuvvetleri ama 2. yeri belli diil yemin töreninde belli olucak birde onun stresi var işallah ili bir yer olur

tec canım sözlerin benim için önemli ve kıymetli bakalım sabredicez işte neler olucak canım benim sen memnunmusun birde yengen sorun yok dimi öpücükler

sadbuttrue canımm birde şey sorucam enişte sana telefon verdi mi arayabilmen için askeri birlikten bi numara

sadbutrue cim sende asker yolu bekleyenlerdensin,Allah kavuştursun ve bol sabır versin ...

canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ve amiiiiin diyorum :))

kuzum bizimki izmirde şu an ama usta birliği başka yerde..havacılar ve denizcilerin usta birliği sonradan belli oluyor onu biliyorum..yok canım yaa mümkünmü zaten dün akşam konuşamadık bile bu öğlen konuşabildik ancak kalabalıkmış, telefon verme olayı biraz zor olur çok kişi kullanıyor ya, ama biraz zaman geçsin daha rahat arar düzene girer ben de öyle umuyorum tatlım,benim canım çok sıkkındı dün konuşamadık diye ama bugün sesini duyunca çok rahatladım keyfim yerine geldi sen de sıkma canını sakın.

Canım benım vallahı ızmır guzelmıs bızımde ıyı suan bakalım sonra ne olucak bıtanem bende bugun sabah 6 da konustum ıste aradı ısallah zaman gecınce rahatlarız dedıgın gıbı bıtanem bu arada kızların sayfaısını ısgal edıyoruz vallahı kusura bakmayınn kızlar canım cok sıkılırsam mmaılleselım olurmu bırbırımıze destek olalım bıtanem optum

canım izmir iyi de işte sonrası var daha..ne güzel bak sabah da konuşmussunuz..biz de zamanla alışcaz eminim başka yolu yok zaten :) ay evet kızlar kusura bakmayım tatlım benim mail adresimi biliyorsun özelden yazmıştım sana istediğin zaman mail atabilirsin ben burda olurum,çok öpüyorum canım dikkat et kendine

Beren_06,vocabulaire,janez ve sadbuttrue hepinize ayri ayri tesekkur ederim :) bugun gul suyu tonigimi,peelingimi,kulak cubuklarimi ve nemlendirici kremimi aldim dudak nemlendirici ruj evde vardi ondan almadim,okyanus suyu ile merhemi de yarin alicam eczaneden,hazirliklar suruyor :) baska lazim olan birsey var mi sicak soguk kompresi almam gerekli mi,buz sisliklere ve morluklara iyi geliyor mu?maydonoz suyumu o gun annem hazirlayacak,onden fermuarli seyler giymem gerek di mi hastaneye giderken? Cok soru sordum ama birsey atlamayayim istiyorum :)

Bu arada sadbuttrue ve beren_06 Allah kavustursun benim kardesim askerde su an hakkari cukurca da kisa donem allahtan az kaldi gelmesine,asil birliklerine gittiklerinde iletisim konusunda sorun yasamazsiniz ben her daim kardesimle whatsupp tan konusuyorum acemilikte fazla arayamasalar da merak etmeyin yerleri de iyiymis zaten bir sorun olmaz

part of moon canım benim maşşallah gerekli herşeyi almışşsın soğuk buz kesinlikle iyi geliyor özellikle ilk 5 gün hüç aksatmadan devamlı koy ama dikkat et buz yanıgı filan olmaması için buz torbası koysan bile mutlaka stril bi beze yüzünü kapat canım heyecan var belli herşeyini hazırlamışşsın evet canım yüzüne dikkat etmen gerek fermuarlı bişey giyersen rahat ederin maydonoz suyuda inanaılmaz iyi geliyor ama yanında bol bol suda içersin hadi bakalım haıylrısı işallah bu arada kardeşinle allah kavuştursun yeri biraz sıkınyılıymış ama baksana whatsup filan vallahi sevindim ya işallah bizde iletişime geçeriz bir an önce yoksa vallahi ruhumu teslim edicem ayol :) canım benim sende heyecan yapma bitince işallah çok çok güzel olucak öpüldün :)

canım yazdıklarıma bu kadar değer vermen beni mahcup ediyor çok teşekkür ederim samimi duygularına, ben yaşadıklarımı olduğu gibi aktarmaya çalıştım ki burdaki arkadaşlara doğru bilgi verip onlarında mutlu olmaları ve bu süreci kolay atlamalarını sağlamaktı çünkü ben ameliyat süreci ve sonrasını hep yanlız yaşadığım için biraz zor geçiyordu,bu arada yengem burnundan memnun hatta hoca bile geçen bana sordu niye beni hiç aramıyor burnundan memnunmu diye, benim sorunum yok çok şükür,benden kaynaklı sorun var şişlikler geçince burnum oturdu ve gözüme büyük görünüyor,zamanım olsa belki bir opersayon daha yaparım, keşke ameliyat olurken küçültürseydim,sadece kanatları ve ucunu yaptırmıştım tabiki buda bende çok değişim oluşturdu mutluyum bu halimden ama biz bayanlar hep daha iyisini isteriz işte...

slm kızlar.bende yeni üye oldum.ankara yada ist.ameliyat olma ihtimallerim var.ankarada serdar hocayı duydum.elimden geldiği kadar okumaya çalıştım yorumlarınızı beren_06 okudum sadbuttrue , vocabulaire , tec benide ekleyin fotolarınızı göremedim.şuan ne durumda burunlarınız.istediğiniz gibi oldumu çok korkuyorum.ayrıca çok yardımseversiniz okudukça aladım banada yardım edin.evim ankaraya yakın. ist uzak kalıyo ama bu burnumu kim düzeltecek onu arıyorum

kızlar siteyi kullanmayı bilmiyorum.yanliş birşey olursa şimdiden kusura bakmayın. fotoğraflarınızı göremiyorum .bundan önce hacettepede bi doktorda oldum ama öyle pişmanım ki şimdi yana yana doktor arıyorum

tesekkurler janez ciğim. bende aynen gergın hıssedıyorum burnumu kuruyunca. gunluk rutın hayatımıza nezaman donebılıyoruz acaba. şu ev işlerıne filan. duramıyorum artık. 10.gunum.

slm bayanpolis.yeni ameliyat oldunuz çok geçmiş olsun.tam takip edemedim burun şekliniz istediğiiniz gibi oldumu.inşaallah olmuştur. il dışından mı geldiniz. bende yeni üyeyim il dışından geleceğim ama daha doktor seçimi yapamadım.2. ameliyatım çok riskli dediler. yana yana iyi doktor arıyorum yardımcı olur musunuz

slm tec.ben yeni üyeyim okuduğum kadarı ile çok yardımcı oluyorsun gerçi burda ki çoğu arkadaşlar yardım ediyor.siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum o yüzden bi hata olursa şimdiden kusura bakma.benim 2. ameliyat olacak çok iyi hocaları arıyorum. ya ist yada ank. olucam ama daha karar veremedim.ilk ameliyatımı hacettepede olmuştum çok pişmanım aynı pişmanliği yaşamak istemiyorum.istediğin bi buruna sahip oldun mu. benim burnum prfilden berbat duruyor.bide ince duruyo.dolgu olayı var mı yardım edin çok kararsızım

dolcissimo arkadaşlık talebini kabul ettim benim fotolarımı görebilirsin,eğer hala duruyorsa tec isimli üyemizin de albümü vardı bir de vocabularie nin de albümü var..
slm canım bende yeni üyeyim yeni katıldım aranıza benide kabul edin fotoları görmek istiyorum ama göremedim.tec bayanpolise yazdım sizede anlatmak istiyorum siz de yeni ameliyat oldunuz okumuştum.doktor araştırması çok yaptınız mı. ist. yada ankarada olmak istiyorum ama ankara yakın. tabi bi önemi yok çünkü2. ameliyatım ve çok kötü burnum.ilk ameliyatı hacettepeden bi doktor yapmıştı çok pişman oldum.ama geri dönüşü yok.ist. bi kaç isim duydum ama eğer serdar hoca benim bu burnu düzeltecekse taa oralara gitmek istemiyorum.nasıl yeni burnun istediğin gibi oldumu. çok merak ediyorum fotolarını görebilir miyim
. ist buldA duyduğum isimleri burda paylaşa biliyor muyum siteyi nasıl kullanacağımı bilmiyorum yanliş birşey yapmak istemiyorum

teşkkür ederim tec.ama nasıl edeceğimi bilmediğim için bu şekilde yazıyorum arkadaş olarak benide ekleyin fotolarınızı görmek istiyorum tek isteğim 3. bi kabusu kaldıramamkendimi emin ellere iyi bir hocaya teslim etmek istiyorum.çünki şuan ki burnun berbat

sadbutrue canım nereye gitti bizimki kütahyada hava kuvvetleri ama 2. yeri belli diil yemin töreninde belli olucak birde onun stresi var işallah ili bir yer olur

slm canım ben yeni üye oldum şimdiden yanliş falan yazarsam kusura bakma nasıl kullanacağımı bilmiyorum.şimdiden çok geçmiş olsun inşallah yeni burnundan memnunsundur. herkese yazmaya çalışıyorum benide arkadaş olarak ekleyin lütfeen.çok kararsızım doktor seçemedim 2. ameliyatım ilk ameliyatı hacettepeden bi doktor yapmıştı pişman oldum burnum berbat durumda nasıl düzelecek bilmiyorum.ist da da olmak istiyorum ordada iyi isimler duydum ama ankaraya yakınım.ne yapmamı tavsiye edersin serdar hocaya güvene bilir miyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…