- 19 Şubat 2012
- 302
- 4
- 68
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.081
sadbutrue canım nereye gitti bizimki kütahyada hava kuvvetleri ama 2. yeri belli diil yemin töreninde belli olucak birde onun stresi var işallah ili bir yer olur
sadbutrue cim sende asker yolu bekleyenlerdensin,Allah kavuştursun ve bol sabır versin ...
tec canım sözlerin benim için önemli ve kıymetli bakalım sabredicez işte neler olucak canım benim sen memnunmusun birde yengen sorun yok dimi öpücükler
sadbuttrue canımm birde şey sorucam enişte sana telefon verdi mi arayabilmen için askeri birlikten bi numara
Canım benım vallahı ızmır guzelmıs bızımde ıyı suan bakalım sonra ne olucak bıtanem bende bugun sabah 6 da konustum ıste aradı ısallah zaman gecınce rahatlarız dedıgın gıbı bıtanem bu arada kızların sayfaısını ısgal edıyoruz vallahı kusura bakmayınn kızlar canım cok sıkılırsam mmaılleselım olurmu bırbırımıze destek olalım bıtanem optum
tec canım sözlerin benim için önemli ve kıymetli bakalım sabredicez işte neler olucak canım benim sen memnunmusun birde yengen sorun yok dimi öpücükler
sadbuttrue canımm birde şey sorucam enişte sana telefon verdi mi arayabilmen için askeri birlikten bi numara
tesekkurler janez ciğim. bende aynen gergın hıssedıyorum burnumu kuruyunca. gunluk rutın hayatımıza nezaman donebılıyoruz acaba. şu ev işlerıne filan. duramıyorum artık. 10.gunum.
canım yazdıklarıma bu kadar değer vermen beni mahcup ediyor çok teşekkür ederim samimi duygularına, ben yaşadıklarımı olduğu gibi aktarmaya çalıştım ki burdaki arkadaşlara doğru bilgi verip onlarında mutlu olmaları ve bu süreci kolay atlamalarını sağlamaktı çünkü ben ameliyat süreci ve sonrasını hep yanlız yaşadığım için biraz zor geçiyordu,bu arada yengem burnundan memnun hatta hoca bile geçen bana sordu niye beni hiç aramıyor burnundan memnunmu diye, benim sorunum yok çok şükür,benden kaynaklı sorun var şişlikler geçince burnum oturdu ve gözüme büyük görünüyor,zamanım olsa belki bir opersayon daha yaparım, keşke ameliyat olurken küçültürseydim,sadece kanatları ve ucunu yaptırmıştım tabiki buda bende çok değişim oluşturdu mutluyum bu halimden ama biz bayanlar hep daha iyisini isteriz işte...
slm canım bende yeni üyeyim yeni katıldım aranıza benide kabul edin fotoları görmek istiyorum ama göremedim.tec bayanpolise yazdım sizede anlatmak istiyorum siz de yeni ameliyat oldunuz okumuştum.doktor araştırması çok yaptınız mı. ist. yada ankarada olmak istiyorum ama ankara yakın. tabi bi önemi yok çünkü2. ameliyatım ve çok kötü burnum.ilk ameliyatı hacettepeden bi doktor yapmıştı çok pişman oldum.ama geri dönüşü yok.ist. bi kaç isim duydum ama eğer serdar hoca benim bu burnu düzeltecekse taa oralara gitmek istemiyorum.nasıl yeni burnun istediğin gibi oldumu. çok merak ediyorum fotolarını görebilir miyimdolcissimo arkadaşlık talebini kabul ettim benim fotolarımı görebilirsin,eğer hala duruyorsa tec isimli üyemizin de albümü vardı bir de vocabularie nin de albümü var..
kararsız arkadaşım,ben senin fotorafını gördüm güzel bir yüzün var ve burnun çok sırıtmıyor aslında,sağlık sorunun yoksa yaptırmayabilirsin,ama olaki yaptırırsan çok düşünmeden ve araştırmadan araştırdıkça konuyu beyninde çok büyütürsün bence stres yapmaya hiç gerek yok, dediğin gibi el bagajını eline alıp atla uçağa gel 10 günlük bir süreç kurtulur rahatlarsın tabiki baharda yaptırmak daha iyi oluyor yazın biraz sıcaklar sıkıyor ben mayısta olmuştum ve çok rahat geçirdim o dönemi....
berencim yeni resimlerini gördüm,burnunda sorun yok, gayet güzel duruyor..
sadbutrue canım nereye gitti bizimki kütahyada hava kuvvetleri ama 2. yeri belli diil yemin töreninde belli olucak birde onun stresi var işallah ili bir yer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?