- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.381
naziko canım çok teşekürle güzel sözlerin için canım işallah seninki daha güzel olur
part off moon canım benim gerçekten çok hoş olmuş burnun maşallah canım insanın inanası gelmiyor ama serdar hoca bazen 3 ameliyat bile yapıyormuş bir günde ben muayenehanesine gidince gördüm hep bir kalabalık ve en çokta burun ameliyatı herkeste bir alçı atell ayy bazen gülüyordum ama sanırım ankaranın yarısının burnunu serdar hoca yaptı:))
Kızlar atelim ve bantlarım çıktı yuppi :) ilk başta yadırgadım yüzümü tabi baya şiş ama ben şu haliyle bile çok beğendim şişlikler inince daha iyi olacağını düşünüyorum. Bayanpolis insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar lütfen kulak asma sen şişliklerimiz hepimizde var ve inecekler ayrıca burnun da gayet güzel oldu :)
part of moon selam,nasılsın sen ve guzel burnun :) sana sorularım olacak,hocayla amelıay gununden once kac kere gorustun?ıstedıgın burun resımlerını dıkkate aldımı? ben hocayla bır kere gorustum ve begendıgım resımlerı maıl attım.amelıyata az kaldı merak ıcındeyım.tekrar gıdı gorusmeme gerek varmı
Saol cicoz iyiyim :) ameliyattan önce sadece 1 kere görüştüm ve beğendiğim resimleri 3 gün kala mail attım hoca da cevap verdi ben de böyle düşünüyordum zaten diye zaten ameliyata alınmadan yine yanına geliyor orda tekrar söyleyebilirsin gelirken benim istediğim burnun fotoğrafını büyütüp çıktıdan çıkarıp getirmiş gösterdi merak etme böyle yapıcam dedi. Ama tabi herkesin yüz yapısı ve burnunun yüzündeki duruşu farklı oluyor birebir benzemese de yakın birşeyler çıkar diye düşünüyorum :)
Serdar Bey bilgisayarda kişiye özgü tasarımlar yapmıyor mu?
mrb,mesaj sayım dolmadığı için özelden yazamıyorum,burun ucunu kaldırmak için içerden siyah renkli bir dikiş atıyor hoca ve dikişi 6 aydan önce almıyor bazen 1 yıl bile kalıyormuş ki burun ucunda düşme olmasın,hocaya sorduğumda yıllarca yaptığım deneyimler sonucunda böyle bir duruma ulaştığını ve dikişin baya önemli olduğunu söylemişti bana benim 8 ay oldu daha duruyor...
canım yaaaa valla maaşallah çok beğendim yaaaaaa.gerçekten istediğin gibi yaptı mıBerencim saol beğenmene sevindim :) evet serdar bey baya dolu ben de her gittiğimde tıklım tıklım oluyor ,ankaranım yarısını o yapmış espirine çok güldüm ama doğru bence de :)
canım yaaaa valla maaşallah çok beğendim yaaaaaa.gerçekten istediğin gibi yaptı mı
kızlar bu cumartesi serdar beyle randevum var.gidersem haber veririm demiştim.ameliyat olalı 1,5 yıl olmasına rağmen burnumun ucundaki ödemleri ve burnumdaki çıkıntıyı yine soracağım.bakalım bu sefer nası bi cevap alıcam.
kızlar bu cumartesi serdar beyle randevum var.gidersem haber veririm demiştim.ameliyat olalı 1,5 yıl olmasına rağmen burnumun ucundaki ödemleri ve burnumdaki çıkıntıyı yine soracağım.bakalım bu sefer nası bi cevap alıcam.
hocayla konuştuktan sonra buraya mutlaka yorum yaz canım olur mu, ben de merak ediyorum ne söyleyeceğini. Farklı bir şey diyeceğini zannetmiyorum ama çıkıntıya nasıl bir çözüm bulacak çok merak ediyorum.
part of moon beni eklermisin rica etsem.bende randevu alacağım serdar bey den .fotoğraflarını görmek istiyoruuummm..bide ne kadar ödedin cnm ameliyatına..Kızlar atelim ve bantlarım çıktı yuppi :) ilk başta yadırgadım yüzümü tabi baya şiş ama ben şu haliyle bile çok beğendim şişlikler inince daha iyi olacağını düşünüyorum. Bayanpolis insanlar bazen çok kırıcı olabiliyorlar lütfen kulak asma sen şişliklerimiz hepimizde var ve inecekler ayrıca burnun da gayet güzel oldu :)
çıkıntınız geçmedimi hala? inşallah hoca size bir çözüm sunarda sizde rahatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?