Az önce şikayetvar Dan ulaştılar DOKTOR SİZİ İNKAR EDİYOR DEKONT ATAR MİSİNİZ DİYE arkadaşlar PİŞKİNLİKTE SINIRLARI YOK BU ADAMDAN UZAK DURUN tabiiki tüm yazışma ve dekontları attım yeterli Özlem hanım şikayetiniz kalmaya dewam edecek dediler düşününki deliller her şey ELİMDE kendide şak diye ortaya koyacağımı biliyo ama inkar ediyor bu kaçıncı seviye???
Buraya yazma amacım tek tarafsız olan yer burası. İnsanları bilgilendirmek. Her yoruma kanmasınlar. 40 tl ye yorum satılıyorlar şaka değil. O yorum satan kişiler bilmiyor ki insanlar kanıp ameliyat olup çocuğu çocuğu hayatı perişan oluyor. Ne doktor takvimi ne doktorun sitesindeki yorumları ASLA KANMAYIN TUZAK
O yalan yere yorum yapanlar para karşılığı yorum yapanlar gerçek dışı yorum yapanlar hem biz mağdurların hemde işini iyi yapan doktorların haklarına giriyorlar hepsini Allah'a havele ediyorum inşallah bizden daha beter duruma gelirler birde iki aylık burunla ayy çok memnunum diye Google resim atıp yorum yapanlar allahinizdan bulun şimdiden. Burnum harika diyenler 10. ayda doktor arıyorlar reviyozyon için ya birine dolgu yapmış ama damarına yapmış kız burnunu kaybediyor nerdeyse gece 3 de çağırmış dolguyu erişmiş şikayet ettinmi diyorum yoo hayır diyor bari Google yazda sikaeyt vara yazda baskasina tecrübe olsun