B bengsuu Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2016 5 1 1 33 17 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi dryesil #21 Merhaba Serhan hocadan randevu aldımda daha önce Serhan Tuncer e burun ameliyatı olan var mı acaba bilgi verebilirseniniz sevinirim memnun musunuz
Merhaba Serhan hocadan randevu aldımda daha önce Serhan Tuncer e burun ameliyatı olan var mı acaba bilgi verebilirseniniz sevinirim memnun musunuz
A ayilmaz06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2017 5 0 1 33 19 Ekim 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dryesil #22 Merhaba, Serhan hocaya ameliyat olanlardan görüş almam mümkün mü acaba? Siteye yeni üye oldum sayılır. Acaba bana yardım edebilir misiniz?
Merhaba, Serhan hocaya ameliyat olanlardan görüş almam mümkün mü acaba? Siteye yeni üye oldum sayılır. Acaba bana yardım edebilir misiniz?
E Edaakdogan Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2019 1 0 1 26 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi dryesil #23 Serhan Tuncer’de 4 Ekim ameliyat olacağımda acaba burnunuzu görebilir miyim? Siz memnun kaldınız mı?
S sssbbll Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2020 9 0 1 28 16 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi dryesil #24 Edaakdogan .!.: Serhan Tuncer’de 4 Ekim ameliyat olacağımda acaba burnunuzu görebilir miyim? Siz memnun kaldınız mı? Genişletmek için tıkla... nasıldı ameliyatınız ve sonrası şuan burnunuz nasıl bana özelden fotoğraf çekip atabilme imkanınız varmı bende olucam da serhan beye merak ediyorum açıkcası burdaki kimsede bi dönüş yapmamış
Edaakdogan .!.: Serhan Tuncer’de 4 Ekim ameliyat olacağımda acaba burnunuzu görebilir miyim? Siz memnun kaldınız mı? Genişletmek için tıkla... nasıldı ameliyatınız ve sonrası şuan burnunuz nasıl bana özelden fotoğraf çekip atabilme imkanınız varmı bende olucam da serhan beye merak ediyorum açıkcası burdaki kimsede bi dönüş yapmamış
S sssbbll Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2020 9 0 1 28 16 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi dryesil #25 serhan tuncele ameliyat olan varmı öncesi sonrası sadece şuankini çekip atabilicek varmı lütfennn