Dr. Serhan Tuncer Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben serhan tuncere ameliyat oldum göğüsten memnun kalmadım.göğüslerimidikleştirdim.4 ay sonra inmeye başladılar

arkadaşlar serhan hocaya önceden burun estetiği olmuş arkadaşların tecrübelerine ve bilgilerine çok ihtiyacım lütfen bildiklerimizi paylaşalım öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma önceden sesleniyorum (alejandrolara lütfen duyy benii)

bende gazide olucam 11 haziranda.çok heyecanlıyım ve korkuyorum!benim doktorum mehmet sühan ayhan.hakkında bilgisi oln varsa lütfeeen mesaj atsın lütfeeeeeeeeeeeennn:)

bende serhan beye ameliyat olacagım ama hiçbir bildim yok.alejandrolara rsimlerini göremiyorum neden(((((yeni üyeyim nereye ne yazacağımıda bilmiyorum:)

arkadaşlar bende gazi üniversitesinde burun estetiği olacağım olup memnun kalanlar yazabilir mi :)

Arkadaşlar ameliyat olanlar fotolrını veya doktorlar hakkında detaylı bbilgi verebilmeleri mümkün mü ? Detaylı derken karakteri ne odaklı değil de uyguladığı işlemlere ve sizin isteklerinize yer vermeye dayalı şimdiden tşkler

vaaaaaaaarr :) arkdş olarak eklersen canm fotoğraflarımı grebilirsn

bende 10 haziranda serhan tuncer'e ameliyat olacağım.Dün görüşmeye gittim muayenesi çok kısa sürdü sizin ameliyat öncesi burun ile ilgili bir tasarım yapıldı mı şekline nasıl karar verildi ve ameliyat sonrası nasıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…