Dr. Serhat Tuncer Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

EstetikEditor

ne mutlu TÜRKÜM diyene
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2008
6.979
149
158
İstanbul
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Son düzenleme:
tek geçerim serhat hocayı valla...
ben hastane çalışanıyım kendiside bizim hastanenin doktoruydu çok yardımcı oldu fiyat konusundada sağolsun...
biraz sakin pek konuşmayan bi adamdır kendisi..
hatta artık tanıdığımız için onu hiiiç konuşmadan bile anlaşabiliyoruz...:52:
bi çok ünlü hastalrı var..
hastaneye geliyolardı sürekli...
ama şimdi ayrıldı bizim hastaneden...:(
çok memnunum burnumdan..
hem şekil hem nefes açısından hiçbi sorun yok...

ben hastane çalışanıyım kendiside bizim hastanenin doktoruydu çok yardımcı oldu fiyat konusundada sağolsun...
çok memnunum burnumdan..

nereye geçti peki şimdi ? ben gazide diye biliyorum onu

çok memnunum burnumdan..

bende gazide biliyordum. şu an nerede ki

1 YIL ÖNCE ANELİYAT OLDUM İLGİSİZLİĞİNİN YANI SIRA BENİ SON DERECE MAĞDUR ETTİ DOĞAL GÖRÜNÜMLÜ KÜÇÜLTÜCEĞİ BURNU ŞİŞMAN KÜT HALE SOKMAKLA KALMAYIP BİRDE SOL YANINDAN KIKIRDAK ÇIKINTISI FIRLATTI BU NEDİR DİYE GİTTİĞİMDE REVİZYON YAPIP BU DEFA BURNUMU KÜÇÜLTCEĞİNİ VE O KIKIRDAĞI ALICAĞINI SÖYLEDİ BEN İKİNCİ BİR HATAYI YİNE YAPIP TEKRAR ONUN BIÇAĞININ ALTINA YATTIM YİNE AYNI ACILAR PEKİ YA SINUÇ? DOKTOR BEY SADECE HATASI OLAN KIKIRDAĞI ALIP KAPATMIŞ BENİM ÇEKTİĞİM CABASI ŞİMDİ BURUN DELİKLERİMİN BİRİ DİĞERİNDEN DAHA BÜYÜK , KALIN VE KÜT, UÇ KISMI YAMUK GÖRSELİ GEÇTİM EN KÖTÜSÜ ARTIK BURNUMDAN NEFES ALAMIYORUM AĞZIM AÇIK UYUYORUM VE HER SABAH KURUYAN BOĞAZ ACISIYLA UYANIYOR KENDİSİNE BİN ÂH EDİYORUM İLGİSİZ ALAĞKASIZ SORULAN SORULARI DAHİ YANITSIZ BURAKAN BİR DOKTOR İLK ETAPTA HERHALDE İŞİNİN EHLİ Bİ HEKİM DEDİM GÜVENDİM EN BÜYÜK YANILGIM OLDU BU BENİM 8 000 TL DEN ZORLA 6 000 TL YE DÜŞEN AMELİYATIM SONUCU İNANIN YÜZÜME DAHİ DOĞRU DÜRÜS BAKMADI ÖDEME ÖNCESİ EN AZINDAN BİR İKİ CÜMLE KURAN DOKTOR AMELİYAT SONRASI AHREZ OLDU ÇOOOK AMA ÇOK PİŞMAĞNIM ŞUAN YENİ BİR DOKTOR ARAYIŞI İÇERSİNDEYİM

Canım ben de dün nişantaşı muaynesine gittim.Çok soğuk ilgisiz bir adamdı vazgeçtim açıkçası beğenmedim tavrını tarzını falan.Yaptığı burunların da iyi olacağını sanmıyorum ben çok geçmiş olsun şuan nasılsın?

Back
X