Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dr Serkan yıldırım hasta yorumlarııı???? lutfen bilgisi hastasi olan paylassinn
Mrb ben de serkan Yıldırım'ın ismini burada duydum gerçekten özellikle burun konusunda çok övülmüş. Gerçi ben meme büyütme yaptıracağım bu ayın 17 si ameliyat tarihim heyecan başladı yani :18:
Merhabalar.Ben Doç.Dr.Serkan Yıldırım'a 3 ay kadar önce ameliyat oldum.Hala çok hafif şişliğim var tam oturmuş değil burnum ama şuanki halimden memnunum.İlk burnumdaki alçıyı aldığında açıkca söylim memnuniyetsizdim.Burnum büyük gelmişti bana ki bende zaten estetik amaçlı ameliyat oldum bu ne böyle dedim.Sadece sabret 1 ay bekle dedi ve diğer kontrolüme kadar gerçekten de çoğu şişlikler indi.İz diye bişey zaten yok.Gerçekten sabretmek lazım insan düşüp burnunu çarptığında bile yüzü şişebiliyo.Şuanki durum iyi ben tavsiye ederim burun için.Benim kemer problemim vardı sen burun ucu istemişsin ama onda da başarılı olacağına eminim