dr. serkan yıldırım

Samuell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
10
1
1
İstanbul
merhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler...

Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. 2 yıl önce burnumu estetik yaptı lanet olsun o kapıdan girdiğim güne. Lütfen iyi araştırındoktor çok öenmli ben hala aynalara küsüm;(

Samuell merhaba,
Olumsuz bir süreç yaşamana üzüldüm ama şaşırdım da. Çünkü ben önce burun ameliyatı sonra çene dolgusu yaptırdım Serkan Beye ve her işlemden sonra gerçekten çok memnun kaldım. Hatta geçenlerde alın çizgileri için botox da yaptırdım ona. Yani benim memnun olma nedenimi de şöyle açıklayayım, öncelikle burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde çok korkuyordum ve bir çok hekimle görüştüm sadece Serkan Bey beni gerçekten dinledi ve ameliyatın sonucuna dair çok net bilgi verdi. Bu nedenle tercihimi ondan yana yaptım. Ameliyat sonrasında hiç ağrı, morluk ve şişlik yaşamadığım gibi çevremdeki bir çok kişi de fark etmedi bile. Yüzümün şekline çok uygun, kendimi çok hissetiren bir burnum var şuan. Bu nedenle her aynaya baktığımda iyi ki Serkan bey'e gitmişim diyorum. Para konusuna da çok şaşırdım çünkü gerçekten hiç para odaklı bir yapısı olmayan nadir doktorlardan biri bence. Amacım seni yalanlamak değil ama yorumlarını okuyunca bilgimi paylaşmak istedim ben de.

Bu konuda ben de biliyor ile aynı fikirdeyim. Burun ameliyatımı 2 sene önce Serkan Yıldırım'a yaptırdım ve gerçekten tüm süreç boyunca hiç ama hiç bir sorun yaşamadım. Hatta aynı dönemde farklı hekimlere burun ameliyatı olan arkadaşlarım bana, keşke biz de Serkan Yıldırım'a gitseydik dediler. Bununla beraber, iki katı para falan kısmı da bana inandırıcı gelmedi çünkü, bir tanıdığım vasıtasıyla biliyorum ki bir çok öğrenciye burs sağlayan, sosyal ve toplumsal konularda çok duyarlı biri ve böyle birinin Samuel'in tarifine pek uymadığını düşünüyorum. Yani sadece facebook sayfasına baksanız bile bunu anlarsınız. Diğer doktorların hepsi "gel ameliyat ol" çağrısı yaparken o, insan odaklı, yaşam odaklı paylaşımlar yapıyor. Bence tek bir deneyimle ve nedenini bilmediğimiz bir deneyimle karar vermemeliyiz. Ayrıca Samuel siz, burnunuzu beğenmediğinizi aynalara küstüğünüzü yazmışsınız ama avatarınıza da burun ve ağzınızın öne çıktığı bir fotoğraf koymuşsunuz :))

"Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük." analizini neye göre yapıyorsun canımcım sen? Belli ki seni ikinci ameliyatın için para biriktirmene sebep olan diğer estetisyenler yönlendirmiş. Kanma bunlara güzelim... Dr. Serkan Bey yaptığı ilk muayeneden sonra "Ayşegül burun deliklerin için ikinci bir ameliyat gerekebilir." diyen bir insan. Yaptığı şey içine sinmezse, doğal olmazsa ikinci ameliyat önerecek kadar dürüst ve mükemmeliyetçi tarzıyla özeleştirisi yüksek bir "Doçent". Yazdığın ne yazık ki bana hiç inandırıcı gelmiyor. Pazartesi ameliyat oldum, Çarşamba toplantıya gittim ve yeni tanıştığım insanların ayırdına varmadığı bir burnum var; daha ne olsun. Çok rica ederim sil bu yorumunu, insanları yanlış yönlendirme. Lisanslarına itimat etmesem, rakip doktorların asistanı olduğunu düşüneceğim aksi halde... Sevgiler,

Merhaba
8 ay önce Serkan bey'e bende burun ameliyatı oldum. Yorumunuzu ameliyatımın öncesinde de görmüştüm. Fakat araştırmalarım sonucu Serkan bey ile ilgili tek olumsuz yorum olarak sizinkini gördüm. Bu sebeple Serkan bey'e olan güvenimi kaybetmedim. Görüşmüş olduğum 3 doktor arasında Serkan bey'i seçtim, iyikide seçmişim. Ne morluk, ne aşırı ödem, ne de sancılı bir süreç geçirdim. Kimsenin anlayamayacağı şekilde, sıfır simetri bir buruna sahibim. Sonuç itibariyle herkezi mutlu etmek imkansız, yüzlerce hastanın içinden bir tanesinde eksi puan alması doktorun kötü olduğunuda göstermez. Şuna da çok inanırım, negatif insanın her zaman sonuçları da negatif olur. Bu her işte böyledir.
Sevgiler...

Merhaba bende Serkan Bey'e muaneye gittim burun ameliyatı için şu an hala düşünme aşamasındayım. var mı bir öneriniz? siz gayet memnun kalmışsınız okudum yazdıklarınızı. Barış Çakır için de çok iyi şeyler duydum yaptığı işler de gayet iyi. Sizin de yorumunuzu bekliyorum.

burun estetiğini bilemem de basit bir işlem için kendisine gitme gafletinde bulundum ki aylar geçti hala suratimda izle dolaşıyorum.

adının önünde doç yazdığına aldanmayin. ve uygulama öncesi ve sonrası tamamen farklı davranıyor, memnuniyetinizi umursamiyor.

keske keske daha once bilseydim de onunla ayni binada olan bulent koc beye gitseydim, ona gitmeseydim. çok pismanim. hakkımı ve parami helal etmiyorum.

küçük bir islemde bile hastasını bunca mağdur eden bir hekim burun ameliyatında neler yapar acaba dusunemiyorum bile.

asla tavsiye etmiyorum kendisini. bakın ben de burun estetiği düşünüyorum ve aylardır hekim arayisindayim ama bilsem ki tek hekim serkan bey kalmış ameliyattan vazgecerim yine de ona olmam çünkü hastasını hiçbir şekilde umursamadigini gordum ve yaşadım.

kime gidiyorsaniz gidin, isterseniz pratisyene bile gidin ama serkan yıldırıma gitmeden önce lütfen çok iyi dusunun.

En iyi

O kadar araştırdım ki en iyisi Barış Çakır ama aradığımda en yakın muane tarihine bile şubat sonu dediler instagram da takip edip bakabilirsiniz tek kelimeyle muhteşem kimseden şikayet duymadım. Ama bunun için hem çok yüksek bi maddiyat hemde uzunca bir süre lazım. :/ varsa başka bir doktor öneriniz alabilir miyim ? Bu kadar uzun bir süre içine kalsın istemiyorum.

Siz ne işlemi yaptırdınız ki bu kadar sinirlenmişsiniz ?

Serkan bey hakkında sadece bu sayfada olumsuz yorum görüyorum. Aslında genellemeye bakmak lazım diye düşünüyorum. Sonuç itibari ile herkezi ne yazık ki memnun edemezler. 1000 hastasından 2-3 tanesi memnun değilse bu kendisinin kötü bir hekim olduğunu göstermez. Facebook hesabı da var kendisinin orda ki değerlendirmeleri de gözden geçirmek gerekir.
Bende kendisinin hastasıyım. Evet şu bir gerçek ki, diğer hekimler gibi hastasını yağlayıp ballamıyor. Biraz gerçekçi ve bunu hastasına iletmekten çekinmiyor. Ama ben sonuca bakarım derseniz iyi bir hekim olduğunu düşünmekteyim. Bu yüzden ''dünyanın en kötü doktoru'' tarzında yorum yaparken iyi yanlarını da görmezden gelmeyelim. İnsanları doğru bilgilendirelim..

Merhaba..
Doç.Dr.Serkan Yıldırım'ın hastasıyım. Kendisine ben alımı, botox, prp işlemlerimi yaptırdım. Pişman mıyım ? Kesinlikle değilim. Tüm işlemler gayet yolunda ve doğal. Ben alımı sonrası yüzümde olmayan bir iz... Botox'um doğal, mimiklerim sıfırlanmadı. Prp sonrası yüzüm daha fresh... Hee tabi şu var. Her doktor çok çok tatlı dilli olmayabiliyor. Serkan bey işine odaklı bir doktor. Açık sözlü, onun sebebi de hastasının işlem sonrası hayal kırıklığına uğramasını istemediğindendir diye düşünüyorum. Ne yazık ki biz kadınlar 'alla beni pulla beni' istediğimizden memnuniyetsizliğimizi çabuk belli ediyoruz. Gönlünüz rahat olsun, Doç.Dr.Serkan Yıldırım iyi bir doktor.

sanırım kendisinin reklam hesapları devrede, son iki yorum aynı kişinin kaleminden çıkmış gibi. 'alla beni pulla beni' ne ya.

kendisinden memnun olmayan, yaptığı işi beğenmeyen insanların olması neden hemen saldırıya gecmenize neden oluyor? ekmeğinizi suyumuzu o mu veriyor? ne bu savunma aşkı?

ben bireyim ve parasını odedigim bir işlemin karşılığında rezil oluyorsam, sıfır kalitede hizmet aliyorsam, ustune ustluk eskisinden kotu bir hale geliyorsam elbette hakkında iyi yazamam o kişinin. turk yargı sistemine guvenseydim mahkemeye kadar giderdi bu iş de ülkede adalet yok ki bir doktorun hatalarının hesabı sorulsun.

kendisinin nasıl doçent olabildigi hakkında da büyük kuskularim var.

tanimadigim insanlar hakkında yorumda bulunmam. yanlış bir şey gördüğümde de yazarım. bazıları gibi burada birilerinin reklam hesabı değilim. mesele budur.

doktor davranışı ve tip etiği hakkında da herkes kadar bilgim var. sıkıntı birilerinin amiyane tabirle bizi 'allayip pullamasi' ya da 'yağ cekmesi' değil, sizin dediginiz gibi. sıkıntı bariz bir tıbbi hata. bunu bile anlamak çok mu zor.

barış çakır'la ben de gorusmedim henüz ama yaptığı burunlar gerçekten çok güzel. randevum var kendisiyle iki ay sonraya. fakat ameliyat ücreti biraz fazla, beni zorlar ama gonlumdeki isim kendisi. gorusme istediğim gibi geçerse kendimi zorlama pahasına da olsa ona ameliyat olabilirim. çünkü incelediğim kadarıyla en beğendiğim burunları yapan kişi.

hayırlısı bakalım.

Merhaba, yazdıklarınız beni çok şaşırttı. Gerek internet araştırmalarım gerek kliniğine gittiğimde Serkan Bey'in ilgi ve alakası, ayrıca ameliyat süreci ve sonrası benim için o kadar tatmin ediciydi ki aynı Serkan Bey'den mi bahsediyoruz acaba diye şüpheye düştüm şu an. Ben Dr. Serkan Yıldırım'a burun estetiği oldum ve az evvel de söylediğim gibi, daha öncesinde çok araştırma yaptım. En mükemmeliyetçi ve sonuçlar konusunda güzel yorumlar alan doktorun o olduğuna karar verdim ve hemen randevu aldım kendisinden. Ameliyattan çok korkmama rağmen Serkan Bey bana o güveni gerek duruşuyla gerekse de net bilgilendirmeleriyle verdi. Tüm korkularımdan arınıp girdim ameliyata ve iyi ki de olmuşum, iyi ki de Serkan Bey'i tercih etmişim. Bi kere doğru düzgün ağrım bile olmadı. Ve benim için en önemlisi; burnumun estetik olduğu kesinlikle anlaşılmıyor. Oldukça doğal, hafif kalkık, suratıma yakışır biçimde. Benim için kesinlikle bu işin uzmanı Serkan Yıldırım'dır. Kendisine buradan hem çok teşekkür ediyorum hem de herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

Doğrular yazıldı aslında şahsım tarafından :) 'Uygulama öncesi ve sonrası farklı davranıyor' cümlesine kesinlikle katılmıyorum. Bu sebeple evet en güzelinden reklamını yapıyorum
Tıbbi olarak kusurlu görebilirsiniz, ama yorumlarınız yalnızca operasyon üzerine kurulu değil..
Bunları özellikle belirtmek istedim..
Sevgiler..

Merhaba arkadaşlar,
Benim dudaklarım çok ince oldugu için dolgu yaptırmak istedim. İki kez dolgunun en bilinen markalarıyla dudak dolgusu yaptırmama ragmen 3-4 ay gibi bir surede dolgu eriyip gitti. İlk yapıldıgında harika oldu diyorsun, sonra bir bakıyorsun erimiş gitmiş. Buyuzden kalıcı bir cozum arayisina girdim.

Burada Doç.Dr Serkan Yıldırım'dan bahseden arkadaslar olmuş. Basarılı oldugundan bahsetmişler, permalip(ömür boyu kalıcı dudak dolgusu) yaptıgını ogrendim. Muayenehanesi İstanbul Göztepe'de; arayip randevu aldım.
Gorusmemizde bana permalip hakkında her şeyi tüm ayrıntısıyla anlattı. Çok içme sindi.Çünkü benim için güvenli olması cok onemliydi. Yabancı sitelerde bile permalip in ne kadar güvenilir oldugu ile ilgili makaleler okudum. Gercekten hicbir sakıncası, komplikasyona sebep olan yanı yokmuş.
Serkan Bey ve ekibinin yaklaşımları, profesyonellikleri de bana cok guven verdi. Dudak boyuma gore olcu aldı ve bana uygun olan permalip malzemesi yaklasık iki gun icinde geldi.
İşlem oncesi agrı kesici almamı soylediler ve dudaklarıma uyusturucu iğne yapıldı.20 dk sonra hiçbir acı hissetmiyordum. Yaklasık 40 dakika içinde tüm işlem bitmişti. İşlem sırasında hiçbir sey anlamadım. İşlemden bir-iki saat sonra biraz ağrı başladı, agrı kesici ile o da sorun olmadı. Doktor Bey, morarmanın kişiden kişiye değişecegini soylemişti, ertesi gün oldukca morardı, cunku dudak hassas bolge, ilk basta acaba yaptırmasa mıydım dedim acıkcasi morarmayı gorunce?:) Hirudoid forte sürdüm, morluklara cok iyi geldi. 4 gun içinde morarma çok cok az kaldı, 7 gun içinde dudaklarım tamamen eski haline dondu. İlk yapıldıgında yerken içerken biraz zorluk oluyor ama o da 3-4 gunde geciyor.
Şu an 22 gun gecti, herkes dudaklarımdaki degisikligi fark ediyor, begenmeyen bir kişi bile olmadı, herkes ben de mi yaptrsam diye imreniyor.:) Ben de sonuctan cok cok memnunum.
Ozellikle Doktor Serkan Yıldırım ı onerir miyim? Kesinlikle "evet"! Ekibindeki herkes de cok guler yuzlu ve her turlu detayla buyuk bir samimiyet ve ozveriyle ilgileniyorlar. Bir daha ki sefere de elmacık kemiklerime yine Serkan Bey'e dolgu yaptırmak istiyorum, yaptırdıktan sonra sizinle paylasırım.:)

fiyat konusunda ne dediler peki? bende kararımı verdim randevu alıp Barış ÇAkır'a gidicem en azından içim rahat eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…