merhba
burnuma estetik yaptırmak istiyorum ama tampon kabusum oldu. bir kere birinden çıkarırıken gördüm bittiğim an oldu.her burun estetiğinde yapılıyormu çıkışı çok ağrılı mı?
Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler
MerhabaArkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Burun estetiğimi piyasanın 2 katı fiyatına yaptı. Aradan 2 yıl geçti şiş ve ödem yok. Ön kanat ve kemiğim yamuk burun ucu etim düşük. Bu şikayetlerimi üzerine alınmadığı gibi başarılı bir operasyon olduğunu savunuyor kendisi. Yani ben yandım siz yanmayın bu arada ikinci ameliyat gerekiyor ve ödediğim paranın yarısını istiyor. Lütfen arkadaşlar burun estetiği için doğru tercih yapın. Maddi manevi aynı zamanda hayatınızın belirli bir bölümünü acı ile geçirdiğiniz bir dönem. Benim canım yandı sizin yanmasın. Şimdi para biriktiriyorum ve ikinci ameliyatım için iyi bir doktor arıyorum. Sevgiler
Merhaba
8 ay önce Serkan bey'e bende burun ameliyatı oldum. Yorumunuzu ameliyatımın öncesinde de görmüştüm. Fakat araştırmalarım sonucu Serkan bey ile ilgili tek olumsuz yorum olarak sizinkini gördüm. Bu sebeple Serkan bey'e olan güvenimi kaybetmedim. Görüşmüş olduğum 3 doktor arasında Serkan bey'i seçtim, iyikide seçmişim. Ne morluk, ne aşırı ödem, ne de sancılı bir süreç geçirdim. Kimsenin anlayamayacağı şekilde, sıfır simetri bir buruna sahibim. Sonuç itibariyle herkezi mutlu etmek imkansız, yüzlerce hastanın içinden bir tanesinde eksi puan alması doktorun kötü olduğunuda göstermez. Şuna da çok inanırım, negatif insanın her zaman sonuçları da negatif olur. Bu her işte böyledir.
Sevgiler...
burun estetiğini bilemem de basit bir işlem için kendisine gitme gafletinde bulundum ki aylar geçti hala suratimda izle dolaşıyorum.
adının önünde doç yazdığına aldanmayin. ve uygulama öncesi ve sonrası tamamen farklı davranıyor, memnuniyetinizi umursamiyor.
keske keske daha once bilseydim de onunla ayni binada olan bulent koc beye gitseydim, ona gitmeseydim. çok pismanim. hakkımı ve parami helal etmiyorum.
küçük bir islemde bile hastasını bunca mağdur eden bir hekim burun ameliyatında neler yapar acaba dusunemiyorum bile.
asla tavsiye etmiyorum kendisini. bakın ben de burun estetiği düşünüyorum ve aylardır hekim arayisindayim ama bilsem ki tek hekim serkan bey kalmış ameliyattan vazgecerim yine de ona olmam çünkü hastasını hiçbir şekilde umursamadigini gordum ve yaşadım.
kime gidiyorsaniz gidin, isterseniz pratisyene bile gidin ama serkan yıldırıma gitmeden önce lütfen çok iyi dusunun.
burun estetiğini bilemem de basit bir işlem için kendisine gitme gafletinde bulundum ki aylar geçti hala suratimda izle dolaşıyorum.
adının önünde doç yazdığına aldanmayin. ve uygulama öncesi ve sonrası tamamen farklı davranıyor, memnuniyetinizi umursamiyor.
keske keske daha once bilseydim de onunla ayni binada olan bulent koc beye gitseydim, ona gitmeseydim. çok pismanim. hakkımı ve parami helal etmiyorum.
küçük bir islemde bile hastasını bunca mağdur eden bir hekim burun ameliyatında neler yapar acaba dusunemiyorum bile.
asla tavsiye etmiyorum kendisini. bakın ben de burun estetiği düşünüyorum ve aylardır hekim arayisindayim ama bilsem ki tek hekim serkan bey kalmış ameliyattan vazgecerim yine de ona olmam çünkü hastasını hiçbir şekilde umursamadigini gordum ve yaşadım.
kime gidiyorsaniz gidin, isterseniz pratisyene bile gidin ama serkan yıldırıma gitmeden önce lütfen çok iyi dusunun.
O kadar araştırdım ki en iyisi Barış Çakır ama aradığımda en yakın muane tarihine bile şubat sonu dediler instagram da takip edip bakabilirsiniz tek kelimeyle muhteşem kimseden şikayet duymadım. Ama bunun için hem çok yüksek bi maddiyat hemde uzunca bir süre lazım. :/ varsa başka bir doktor öneriniz alabilir miyim ? Bu kadar uzun bir süre içine kalsın istemiyorum.
En iyi
barış çakır'la ben de gorusmedim henüz ama yaptığı burunlar gerçekten çok güzel. randevum var kendisiyle iki ay sonraya. fakat ameliyat ücreti biraz fazla, beni zorlar ama gonlumdeki isim kendisi. gorusme istediğim gibi geçerse kendimi zorlama pahasına da olsa ona ameliyat olabilirim. çünkü incelediğim kadarıyla en beğendiğim burunları yapan kişi.
hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?