Dr sertan aksu tup bebek yapan varmi

Ozge1111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2022
4
0
1
32
Merhaba arkadaşlar ben bu ay sertan beyde tup bebeğe başlayacagim bana igne yerine estrofem 2 mg hap verdi. Bu durum biraz kafamı kariştirdi igne vermesi gerekmiyormuydu. Daha once bu doktorumuzda tedavi goren var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Rabbim isteyen herkese icinde banada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah amin

Merhaba arkadaşlar ben bu ay sertan beyde tup bebeğe başlayacagim bana igne yerine estrofem 2 mg hap verdi. Bu durum biraz kafamı kariştirdi igne vermesi gerekmiyormuydu. Daha once bu doktorumuzda tedavi goren var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim. Rabbim isteyen herkese icinde banada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin inşallah amin
Hormon değerleriniz iyi mi, yaşınız genç mi? Belki gerek görmemiştir iğne kullanmanıza.

Hormon değerleriniz iyi mi, yaşınız genç mi? Belki gerek görmemiştir iğne kullanmanıza.
Hormon değerlerim normaldi amh tahlilim hızla kist vs olmamasina rağmen hizla dusene kdr. 6 ayda 2.28 den 1.47 dustu. Bu doktorumuz daha once iki asilama yapti bana ikside tutmadi. Tahillerim normal kist yok pcos yok yas 29 4 senedir olmuyor esimin sperm tesi normal. Tek sorun amh neden bukadar hizli dustu anlayamiyorum. Cok uzuluyorum.

Hormon değerlerim normaldi amh tahlilim hızla kist vs olmamasina rağmen hizla dusene kdr. 6 ayda 2.28 den 1.47 dustu. Bu doktorumuz daha once iki asilama yapti bana ikside tutmadi. Tahillerim normal kist yok pcos yok yas 29 4 senedir olmuyor esimin sperm tesi normal. Tek sorun amh neden bukadar hizli dustu anlayamiyorum. Cok uzuluyorum.
Amh değeriniz iyi sorun yok değerinizde, muayenede yumurtalarda sorun görmemiştir.
Sentetik hormon almanızı uygun bulmamış olabilir.
Bu arada amh testinin genel geçerliliği de yok.
Farkli merkezlerde yaptırdı iseniz farklı çıkar, kan dışarıda çok bekleyip geç teste alındı ise sonuc yanlış çıkar.
Cok iyi lab larda yaptırın bu tarz tesleri.

Doktorunuza sorun, aklımıza ne takılıyorsa ne sormak istiyor iseniz sorun, stres sizi kötü etkiler bu tedavi sürecinde.
Sorunuzu cevaplamıyor yada atıyorum geçiştirir ise doktorunuzu değiştirin.

Bu arada tedavi çok güzel geçsin, İnşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunur.

Amh değeriniz iyi sorun yok değerinizde, muayenede yumurtalarda sorun görmemiştir.
Sentetik hormon almanızı uygun bulmamış olabilir.
Bu arada amh testinin genel geçerliliği de yok.
Farkli merkezlerde yaptırdı iseniz farklı çıkar, kan dışarıda çok bekleyip geç teste alındı ise sonuc yanlış çıkar.
Cok iyi lab larda yaptırın bu tarz tesleri.

Doktorunuza sorun, aklımıza ne takılıyorsa ne sormak istiyor iseniz sorun, stres sizi kötü etkiler bu tedavi sürecinde.
Sorunuzu cevaplamıyor yada atıyorum geçiştirir ise doktorunuzu değiştirin.

Bu arada tedavi çok güzel geçsin, İnşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunur.
Amh testim iki kere ayni kurumda birkere baska bir kurumda yapildi. Ayni cikiyor hemen hemen. Doktorum çok bilgi veren yapida bir insan degil kafamida bu kariştirdi tedavim hakkinda cok bilgi vermemesi daha da strese soktu. Bu ay rapor cikarttim bu ay baska doktor icinde gec kaldim artik yumurtlama donemime cok az kaldi birdaha ki aya ertelersem raporum aylik olduğu için yanacak. Devam etmekten başka secenegim kalmiyor. Çok tesekkur ederim cevap verdiginiz zaman ayirdiginiz için.

MERHABA, BENDE SERTAN HOCA İLE TÜP BEBEK SÜRECİME BAŞLADIM, POLİKİSTİK OVERİM VAR. SİZİN BİTMİŞ OLABİLİR BU SÜREÇ OLUMLU SONUÇ ALDINIZ MI?

Back
X