Gurbet ablam arkadasimin bebegi ALLA RIZASI ICIN BI BAKSAN KIZ MI ERKE MI? ustteki iki resim bugunku goruntuler en alttaki 6 hatalikken
Ben erkek diyorum canim facede yazmistim ama kaldrmislarneyse belli oldugunda buradan bize haber edersen sevinrim ins oglusu geliyodr iyi dusunsun iyi olsun gonlundekine kavsu r ins
Insallah erkektir, zeynepcim mutlaka haber vericem ama kizada benzettiler hayirlisi
ya latif
banadamı erkek dedin durbet güzeli..çok meraklıyım gerçekten.
Gurbet ablam arkadasimin bebegi ALLA RIZASI ICIN BI BAKSAN KIZ MI ERKE MI? ustteki iki resim bugunku goruntuler en alttaki 6 hatalikken
ya latif
Once bir yeni mesaj ikonu ac birindenalinti yaparak sonramerabalar araniza yeni katildim ultrason fotografi yuklemek istiyorum telefondan nasil yuklenir acaba
yapmaya calistim issallah olmustur yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 1019530
tesekkur ederim yorumun icin anlayanlardan issallah cevap yazan olurBen cok anlamiyorum nisacim ama sanki erkek gibi
ya latif
iyi gunler ben araniza bugun katildim ultrason fotografimi yorumlar misiniz rica etsemEki Görüntüle 1019542Hic bisey blli degil cnm bnm yaa
yapmaya calistim issallah olmustur yorumlarinizi bekliyorumEki Görüntüle 1019530
gurbet guzeli banada bi yorum yaparmisin allah rizasi icinEki Görüntüle 1019699Evt cnm sana defim erkek :)
daha yakindan cekeyimyukleyeyimresim buyuse birsey diyebilirimde buyumuyor
birazyakindan cektim amaEki Görüntüle 1019733
o gordugum nubsa erkek ihtimai yuksekbirazyakindan cektim amaEki Görüntüle 1019733
o gordugum nubsa erkek ihtimai yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?