dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Ikra meyra öncelikle koca bir alkis cnmBendede tahminin tuttu inanilmazsin ya nediyim ❤Bugün 15+1 iz doktorumun tahmini kiz birdahaki kontrolde tamamen kesinlesicek ama cok bakmasina ragmen erkege dair birsey bulamadi kizimdada ayni durum söz konusuydu doguma kadar da pipi bulamamistikBende bütün teoriler tuttu ama sanirim aralarinda en garantiye yakini nub teorisi gibi geldi...Rabbim bütün isteyenlere önce saglikli ve hayirli bir evlat sonrada gönülde yatani nasip etsi insallah...

Saglıkla gelsin prenses 15 haftada değişmez tatlım

Ikracim benim cinsiyet belli biliyosun zaten gulum bu atacagim usg de nub neresi acaba bende bu isi cozmek istiyorum merak saldim kiz banada ogretirmisin
Ben bu usg ye hala erkek diyorum umarım dr yanılmıştır canım ilk sayfaya git orada acıklıyor nub olayını

Ne acaba cinsiyeti

Eklentiler

• 7AC4FA2E-591E-4FFB-B13E-EA80CAC88344.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 50
Merhaba teyzelerim, annem cinsiyetimi çok merak ediyor henüz 11 haftalığım ama bize de bir tahminde bulunabilir misiniz ?

Ben bu usg ye hala erkek diyorum umarım dr yanılmıştır canım ilk sayfaya git orada acıklıyor nub olayını
Allah askina goster kiz ordan baktim ama senin tahmin ettiklerinede baktim hic alakasi yok sen nasil anliyosun en azindan beninkinde cizermisin tekrar son gittigim dr devlette olan bende kiza benzettim ama net degil dedi 16.haftaya gel kesin soylerim dedi ve ekledi bu islerde kesin diye bisey yok 9 ay kiz veya erkek deriz tam tersi olur dedi :) ben ikisinede hazirim artik kiz olsun erkek olsun benim olsun saglikli olsun Allahim degerini bilecek herkese evlat nasip etsin Insallah

Merhaba hanımlar biz 10+4 ken yani bir hafta önce çekilmiş ultrason görüntümüzden acaba cinsiyet tahmini olabilir mi diye merak ediyoruz

14+0 dayız bir tahminde biz alabilir miyiz

Eklentiler

• 20190702_130032.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…