erkekkk
Aminnnn inşallah Allah razı olsun cümlemizin evladı ileTahminim dogrusaglıkla gelsin prenses
Ikracim benim cinsiyet belli biliyosun zaten gulum bu atacagim usg de nub neresi acaba bende bu isi cozmek istiyorum merak saldim kiz banada ogretirmisinsaglıkla gelsin paşa
Bi hamile duasını hak ettik madem sende bana dua edermisin Canım hayırlı sağlıklı bi mimini bi kızım olsun inşallahValla kız
Saglıkla gelsin prenses 15 haftada değişmez tatlımIkra meyra öncelikle koca bir alkis cnmBendede tahminin tuttu inanilmazsin ya nediyim ❤Bugün 15+1 iz doktorumun tahmini kiz birdahaki kontrolde tamamen kesinlesicek ama cok bakmasina ragmen erkege dair birsey bulamadi kizimdada ayni durum söz konusuydu doguma kadar da pipi bulamamistik Bende bütün teoriler tuttu ama sanirim aralarinda en garantiye yakini nub teorisi gibi geldi...Rabbim bütün isteyenlere önce saglikli ve hayirli bir evlat sonrada gönülde yatani nasip etsi insallah...
Ben bu usg ye hala erkek diyorum umarım dr yanılmıştırIkracim benim cinsiyet belli biliyosun zaten gulum bu atacagim usg de nub neresi acaba bende bu isi cozmek istiyorum merak saldim kiz banada ogretirmisin
Sanki yuz ustu poziayon tam net degil başka varsa tahmin ederiz 11 haftada olabilir
9. Hafta var olur muSanki yuz ustu poziayon tam net degil başka varsa tahmin ederiz 11 haftada olabilir
Allah askina goster kiz ordan baktim ama senin tahmin ettiklerinede baktim hic alakasi yok sen nasil anliyosun en azindan beninkinde cizermisin tekrar son gittigim dr devlette olan bende kiza benzettim ama net degil dedi 16.haftaya gel kesin soylerim dedi ve ekledi bu islerde kesin diye bisey yok 9 ay kiz veya erkek deriz tam tersi olur dedi :) ben ikisinede hazirim artik kiz olsun erkek olsun benim olsun saglikli olsun Allahim degerini bilecek herkese evlat nasip etsin InsallahBen bu usg ye hala erkek diyorum umarım dr yanılmıştırcanım ilk sayfaya git orada acıklıyor nub olayını
bunu anlamak için nub teorisine bile gerek yok açık bariz net erkeğim diyor BenceMerhaba teyzelerim, annem cinsiyetimi çok merak ediyor henüz 11 haftalığım amabize de bir tahminde bulunabilir misiniz ? Eki Görüntüle 2284229
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?