Hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah bence ikizEvet canim aynen.Yok kesin bi sey soylemedi.Bi hafta sonra tekrar cagirdi.Iki yumurtam vardi .Bakalim nolucak.Beklemek cok zor
Cok tesekkur ederim .Insallah kesinlessin paylasicamHayırlısı sağlıkla gelsin inşallah bence ikiz
İki kese arasında fark var biri gider yada kalır canım hayırlısı olsun senin için 8 hafta netleşir 2 kalp sesi duymak nasip olsun
Kız gibi
Kız gibi gibi diyorum başka usg varmı varsa tahmin ederimMerhaba ben de yorum alabilir miyim 11+5Eki Görüntüle 2546031 Eki Görüntüle 2546031
Cok tesekkur ederim canim .Beklemedeyim doktor bi hafta sonra yeniden cagirdi.bakalim.gelismeleri paylasirim buradaİki kese arasında fark var biri gider yada kalır canım hayırlısı olsun senin için 8 hafta netleşir 2 kalp sesi duymak nasip olsun
Kız gibi
Kız canım2 görüntü içinde aynı şey demi canım, doktorunda biri kız biri erkek demiş
Tahminim kızdı ögrendinizmiAy hayırlısı inşaAllah teşekkür ederiz
Evet öğrendim bugün kızım olacakmışTahminim kızdı ögrendinizmi
Saglıkla gelsin prensesEvet öğrendim bugün kızım olacakmıştahmininiz tuttu
Çok teşekkür ederim canım amin inşaAllahSaglıkla gelsin prenses
Nub için 11 yada 12 hafta kese için 6 yada 7 hafta usgnub icin erken ama kese pozisyon vs gore tahmini olan var mi? 9+4
Eki Görüntüle 2546197 Eki Görüntüle 2546198
Sen ne tahmin ettin arkadaşa ben erkek nubu gördüm umarım pozisyon değiştirmez bi arkadaşın hatta 2 arkadaşın dr ısrarla birine kız birine erkek demiş her ikiside 15 ve 16 haftasında benim tahminlerim tutu8 899eylulgelini burayada atarsan tahmin alırsın
Ben de çok net erkek dedim kafa duruş ama belli olmaz tabii senin ne dediğini de sordum hattaSen ne tahmin ettin arkadaşa ben erkek nubu gördüm umarım pozisyon değiştirmez bi arkadaşın hatta 2 arkadaşın dr ısrarla birine kız birine erkek demiş her ikiside 15 ve 16 haftasında benim tahminlerim tuturabbim gönüllerdekini saglıkla nasip etsin inşallah
Amin ınsallah tahminleriniz tutarr M mely15 sagol canm tahminin icinde rabbim hayrilisini nasip etsin ınsallhSen ne tahmin ettin arkadaşa ben erkek nubu gördüm umarım pozisyon değiştirmez bi arkadaşın hatta 2 arkadaşın dr ısrarla birine kız birine erkek demiş her ikiside 15 ve 16 haftasında benim tahminlerim tuturabbim gönüllerdekini saglıkla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?