- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
1 usg daha varsa paylaşınTeşekkürler tahminler için12+4 günlük bugün ikili testte doktor yanilabilirim ama kız dedi emin olmayınca ben de tahminleri merak etmiştim. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 usg daha varsa paylaşınTeşekkürler tahminler için12+4 günlük bugün ikili testte doktor yanilabilirim ama kız dedi emin olmayınca ben de tahminleri merak etmiştim. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak
![]()
Inş. Yinede cok alıştırmayayim dimi hayal kırıklığı yaşamımGönlüne göre saglıkla nasip etsin rabbim![]()
Aaaa hayırlısı olsun Hepimiz erkek demişiz netleşince yaz bize deTeşekkürler tahminler için❤ 12+4 günlük bugün ikili testte doktor yanilabilirim ama kız dedi emin olmayınca ben de tahminleri merak etmiştim. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak☺
Tabiki ben usgde gördüğümü söylüyorum dr daha detaylı bakıyor anketimde yanıldıgımda var yanılmadıgımda hayırlısı olsun gönlündeki olsunInş. Yinede cok alıştırmayayim dimi hayal kırıklığı yaşamım![]()
kız galiba? bakalım ne kadar anlıyorum bende12+4 dktor %80 ihtimalle cinsiyet tahmn rtti ama emin olamadık. Sizin tahmininizi merak ediyoruz
Kız mı dedi12+4 dktor %80 ihtimalle cinsiyet tahmn rtti ama emin olamadık. Sizin tahmininizi merak ediyoruz
Malesef başka vermediler1 usg daha varsa paylaşın![]()
Erkek gibi nubu tam dik değil ama paralelde değil oyum erkek kullanıyorum12+4 dktor %80 ihtimalle cinsiyet tahmn rtti ama emin olamadık. Sizin tahmininizi merak ediyoruz
Kiz
Kız canım
Kız gibi ama net degil başka usg de paylaşın emin olamadımKızlar tecrübeli arkadaşlar bi bakabilir miiii ?
12 + 3
AynenKız canım![]()
Hayırlısı cnm saglıkla gelsin prensesAynenben galıba erkekten tamamen ümidimi kesmem lazım hala içimde bişey erkeğe donerse dıo ama yok donmeyevek sanırım
![]()