- 25 Mayıs 2020
- 11
- 3
- 1
- 35
Hiç net değil cnm nub görünse tahmin edicemdeAyyy çok sevinirim eğer erkekse ama doktor kemik yapısını kıza benzetti bir tane var ama arkası dönük hiç belli değil onuda atayım birde ona bakarmisinEki Görüntüle 2639889
Hiç net değil cnm nub görünse tahmin edicemde13 hafta olursa tekrar paylşın
Nub için küçük en iyi nub 12-13 haftadır tekrar usg paylaşınMerhaba kizlar bende 10 +2 haftalik hamileyim banada tahmininiz olurmu
Biri 7+2 biri 12+1 tahminleri alayımKızlar benim nub teorisi tuttu kızım olacak inşallahBu ara isim arayışındayız isim önerileriniz varsa alırım valla
Doktorumun söylediği bir tüyomda var cinsiyet tahmini ile ilgili. Varsa daha keseyi gördüğünüz zaman ki ultrasonlarınız yardımcı olurum
Kaç haftalık usg erkek sanki 12-13 hafta oluncada paylaşınMerhaba tahmin yapabilir misiniz bana da
Gönderdiğim ultrason 12+1Kaç haftalık usg erkek sanki 12-13 hafta oluncada paylaşın
Teşekkür ederimKaç haftalık usg erkek sanki 12-13 hafta oluncada paylaşın
Kaç haftalık usg erkek gibi gibi varsa başka usg tekrar paylaşın
Ilkinde 12+2ydi.bunda da 10+4.kiz olması düşük ihtimal mı ki.bir oğlumuz vardıKaç haftalık usg erkek gibi gibi varsa başka usg tekrar paylaşın
benim bebegime de bakabilir misiniz
10+6Eki Görüntüle 2641192
Burada kız gibi ama bu haftalarda iki tarafa benzer umarım kızdırIlkinde 12+2ydi.bunda da 10+4.kiz olması düşük ihtimal mı ki.bir oğlumuz vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?