- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
Erkek gibi sankiBenimkinide yorumlar mısın canım..12+4 ultrasyon resimleri..
Buda 12 haftalık ultrasonu☺
Evet bir oğlum oldu ama bu yeğenim inşallah erkektir çok çok teşekkür ederimErkek gibi kacıncı bebiş bu cnm daha önceki bebeginize erkek demiştim yanılıyormuyum
Tesekkur ederimKız gibi
Kıza benziyor 11.haftaBenimkinin cinsiyeti nedir sizce kızlar? 7. Ve 11. Hafta görüntülerini atıyorum.Eki Görüntüle 2643842 Eki Görüntüle 2643843
MaşallahEvet bir oğlum oldu ama bu yeğenim inşallah erkektir çok çok teşekkür ederim ☺
Dr + nubunu getirmiş tam görünmüyor 12 -13 hafta olursa paylaşınBenimkinin cinsiyeti nedir sizce kızlar? 7. Ve 11. Hafta görüntülerini atıyorum.Eki Görüntüle 2643842 Eki Görüntüle 2643843
CevapladımMaşallahrabbim gönlüne göre versin yegenizin anket açtım cnm oglun dogru tahmın ettim oylarsan sevinirim altta link
Anket - Nub teorosi dogru tahminmi arkadaşlar
@Ikra meyra bnde bir tahmin istiyoruum😊www.kadinlarkulubu.com
Sen nasıl hatırladın beniCevapladım
2 kızın vardı dimi usg çok paylaşmıştınızSen nasıl hatırladın beni
Sen nasıl hatırladın beni
9 hafta olmuyor kese için 6-7 olmalımerhaba daha 12. haftaya gelemedik ama benimkine de bakar misiniz lutfen? 9. hafta ultrasonunu koyuyorum☺
Eki Görüntüle 2643899
nasil yani 6-7. haftadaki ultrason mu?9 hafta olmuyor kese için 6-7 olmalı
Evet iki kızım bir oğlum var. Cinsiyet tahmininde yanılmıyorsun. İnşallah yine dediğiniz çıkar öğrenince yazıcam2 kızın vardı dimi usg çok paylaşmıştınız
İnşallah saglıkla nasip etsinEvet iki kızım bir oğlum var. Cinsiyet tahmininde yanılmıyorsun. İnşallah yine dediğiniz çıkar öğrenince yazıcam
Evetnasil yani 6-7. haftadaki ultrason mu?
Eklemiştim gözden kaçmış sanırımTekrar merhabalar tam 11+2 haftalık
Eki Görüntüle 2642945
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?