12+6 haftalik canim
Bence bebegin kiz canim ama şöyle tam emin olarak diyemiyorum ilk bebismi Dr tahminde bulundumu cinsiyet kesinleşince haber edersen sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12+6 haftalik canim
12+6 haftalik canim
Bence bebegin kiz canim ama şöyle tam emin olarak diyemiyorum ilk bebismi Dr tahminde bulundumu cinsiyet kesinleşince haber edersen sevinirim
Bencede nazli guzeller guzeli bir kiz..
Eki Görüntüle 1198867 Eki Görüntüle 1198868
Daha 20 gün var öğrenmemize sizin yorumlarınız neler acaba ??
canım benim nup rus çin bunlara göre hep erkekti ama doktor bugün kız olabilir dedi şok geçirdimArkadaslar resmi nasil yukluyorsunuz cep telefonundan mi yoksa bilgisayardanmi..bi turlu olmuyor
6-8. Haftalarda ultrasondan 97% belli oluyo, ramzi theory diye internetten arastirin... bebek ultrasonda sağa tutunmussa erkek sola tutunmussa kizdi sanirim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kaçhhaftalık emin olarak dedim oğlun yolda arkadasm
Ben bugün hastaneye gittim de cinsiyet için 13 haftalık şuanda bakan doktor kız gibi dedi asistandı ama 2 haftfotonlabekleyelim dedi siz nerden anladınız erkek olduğunu kafam çok karıştı da bekleyemiyo insan sabırsızlanıyo:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr tabiki daha iyi bilir canim ama nuba gore ben erkek dedim halada ayni fikirdeyim kesinleşince muhakkak haber ver merak ederim yeni fotolar varsa koy onlara da bakalim
selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı minnağım kocaman olmuş el ayak sallar hale gelmiş :) 10+1 dik ama 2 gün önde gidiyor benimki 1 aydır o yüzden 10+3 ölçüyor usg. Fotoda nub gözükecek şekilde çıkmamış ama ben yinede bir şansımı deniyim kızlardan bir tahmin almaya çalışıyım dedim. Doktorum cinsiyet tahmini için 1,5 ay sonra dedi kim beklicek okadr çatlarım ben :) Bakın bakalım bişiler görebilecekmisiniz canlarım
![]()
Doktorda tam emin olarak söylemedi benimde içime hep erkek doğuyor bakalım artık canım hayırlısı kesinleşince yazarım mutlaka
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence bebisin prenses canim haftasi küçük olduğu için değişme ihtimali yuksek ama nubu net kiz