• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406108382.660393.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406108404.204793.webp
Daha 20 gün var öğrenmemize sizin yorumlarınız neler acaba ??

6-8. Haftalarda ultrasondan 97% belli oluyo, ramzi theory diye internetten arastirin... bebek ultrasonda sağa tutunmussa erkek sola tutunmussa kizdi sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

6-8. Haftalarda ultrasondan 97% belli oluyo, ramzi theory diye internetten arastirin... bebek ultrasonda sağa tutunmussa erkek sola tutunmussa kizdi sanirim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada bi arkadaşım yüzükle denedi ileri geri giderse erkek yuvarlak dönerse kız dedi hiç denedinizmi

İyi akşamlar arkadaşlar. Herkesin kandilini mübarek olsun.

Bizim daha yeni, şuan 10+3 günümüz. 9+6 iken aşağıdaki şekildeydi durumumuz. Herhangi bir yorum yapabilen olurmu acaba :)

Allah hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

İyi akşamlar arkadaşlar. Herkesin kandilini mübarek olsun.

Bizim daha yeni, şuan 10+3 günümüz. 9+6 iken aşağıdaki şekildeydi durumumuz. Herhangi bir yorum yapabilen olurmu acaba :)

Allah hepimize sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Hayirli olsun.. cokk cok kucuk imkansiz yani. Nublar bu haftalarda ayni

selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı minnağım kocaman olmuş el ayak sallar hale gelmiş :) 10+1 dik ama 2 gün önde gidiyor benimki 1 aydır o yüzden 10+3 ölçüyor usg. Fotoda nub gözükecek şekilde çıkmamış ama ben yinede bir şansımı deniyim kızlardan bir tahmin almaya çalışıyım dedim. Doktorum cinsiyet tahmini için 1,5 ay sonra dedi kim beklicek okadr çatlarım ben :) Bakın bakalım bişiler görebilecekmisiniz canlarım :16:

Eklentiler

• $10+1 - 10+3 (2) - Kopya.webp
    $10+1 - 10+3 (2) - Kopya.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
kızlar bizde burda 10+ haftalığız yinede şansımı denemek istedim çünkü çok merak ediyorum elimizdeki son ultrasnumuz bu 10 haftalıkken haftaya bayranmdan sonra gidicem blki bi tahminde bulunur doktor ama pek tahminde bulunacağını beklemiyorum açıkçası... :43::43:

gönderdiğim resimleri yorumlarmısınız 11+1 günlük fotolar. şimdiden teşekkürederim

Eklentiler

• $IMG-20140725-WA0001.webp
    $IMG-20140725-WA0001.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 99
  • $IMG-20140725-WA0003.webp
    $IMG-20140725-WA0003.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 92
Kaçhhaftalık emin olarak dedim oğlun yolda arkadasm

Ben bugün hastaneye gittim de cinsiyet için 13 haftalık şuanda bakan doktor kız gibi dedi asistandı ama 2 hafta daha bekleyelim dedi siz nerden anladınız erkek olduğunu kafam çok karıştı da bekleyemiyo insan sabırsızlanıyo:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugün hastaneye gittim de cinsiyet için 13 haftalık şuanda bakan doktor kız gibi dedi asistandı ama 2 haftfotonlabekleyelim dedi siz nerden anladınız erkek olduğunu kafam çok karıştı da bekleyemiyo insan sabırsızlanıyo:)

Dr tabiki daha iyi bilir canim ama nuba gore ben erkek dedim halada ayni fikirdeyim kesinleşince muhakkak haber ver merak ederim yeni fotolar varsa koy onlara da bakalim

Dr tabiki daha iyi bilir canim ama nuba gore ben erkek dedim halada ayni fikirdeyim kesinleşince muhakkak haber ver merak ederim yeni fotolar varsa koy onlara da bakalim

Doktorda tam emin olarak söylemedi benimde içime hep erkek doğuyor bakalım artık canım hayırlısı kesinleşince yazarım mutlaka;)

selam kızlar. Bugün kontrolümüz vardı minnağım kocaman olmuş el ayak sallar hale gelmiş :) 10+1 dik ama 2 gün önde gidiyor benimki 1 aydır o yüzden 10+3 ölçüyor usg. Fotoda nub gözükecek şekilde çıkmamış ama ben yinede bir şansımı deniyim kızlardan bir tahmin almaya çalışıyım dedim. Doktorum cinsiyet tahmini için 1,5 ay sonra dedi kim beklicek okadr çatlarım ben :) Bakın bakalım bişiler görebilecekmisiniz canlarım :16:

Bence bebisin prenses canim haftasi küçük olduğu için değişme ihtimali yuksek ama nubu net kiz

Doktorda tam emin olarak söylemedi benimde içime hep erkek doğuyor bakalım artık canım hayırlısı kesinleşince yazarım mutlaka;)

Tamam canim bekliyorum hatta sen emin olarak erkek dwmistin bilsin veya bilemedin diye yaz malum unutuyorum ne dediğini bide telden girince bulmak zor oluyor hayirli ramazanlar

Bence bebisin prenses canim haftasi küçük olduğu için değişme ihtimali yuksek ama nubu net kiz

Bir arkadaş da bariz erkek dedi ay çok arada kaldım 😊 ben goremiyorum nubu ya 😕saol canım yorumun için 😘

Back
X