• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

merhaba arkadaşlar bende kendi bebeğimin nubunu paylaşıp sormustum burada 1 kız 1 erkek diyen olmuştu meraklı bir anne adayı olunca doktora da sordum evettt bakkkıınnn nub teorisine göre kesin kız dedi ve gönderdi bizi bilmiş bilmiş bir dahaki gittiğimizde penis oluşmuş dedi yuvarlak içine alarak ve ekledi %100 erkek 99 bile demiyorum.. yani vesselam heyecanınızı anlıyorum ama tecrübeli bilmiş doktorum bile yanıldı bu nub işi çocuk düzse aşağıda u şeklinde gibiyse yukarıda oluyor onlar bile yanılabiliyor :)

Evet haklısın bugün bende doktora sordum yatar pozisyonda resim istedim o pozisyonda deil ki bebek dedi onlar bile zor ayırt ediyormuş siz hiç anlayamazsiniz dedi

Kizlar 12haftaligim bi yorum yapabilirmisiniz? Cok merak ediyiruz simdiden cok tesekkurler
20140930_194446.webp

Kızlar benim bebiş 12haftalık oldu dr cinsiyetıni söyleyemedi anlayan arkadaşlar yorum yapabilirmi

Eklentiler

• 20140930_182213.webp
    20140930_182213.webp
    101,4 KB · Görüntüleme: 184
teyzeleri 19haftalığız bizimde belli (eltimin) sanırım devlet hastanesi solwmiyor sizde bir el atıverseniz kızlar? Allahım hepinizin kucagında gostersın inş.

Buketpoyraz bu bebek kız... İnternetten ultrasonda kız bebek diye aratırsanız, eltinizin bebeğininki gibi resimler bulabilirsiniz.

Kızlar bizde dün 12+0a girdik. Çok merak ediyorum cinsiyetimizi ama dr birşey soylemedi biran önce ogrensekte öyle hitap etsek yavrumuza :) sizce tahminen nedir :)
2014-10-01 20.42.18.webp

belli olmuştur heralde kız

Bana erkek dedi doktor. Asıl bayramdan sonra doktora gidince anlarız, bakıldığında küçüktü çünkü. O resmi gören kız diyor ama benim gibi. Yalnız Erkek gibi karnım zaten hiç yayvan değil.

Teşekkürler cevabın için
[/QUOTE="hcan86, post: 37161205, member: 181857"]belli olmuştur heralde kız[/QUOTE]

Son düzenleme:
Kizlar 12haftaligim bi yorum yapabilirmisiniz? Cok merak ediyiruz simdiden cok tesekkurlerEki Görüntüle 1258512

kizlar bugun kanama yuzunden tekrar hastanedeydim tam 1 hafta oluyor resmi koyali doktorum bugun erkege cok benziyo degismez heralde dedi? yukarda resim ne diyosunuz? tekrar yukliyimmi resmi?

Back
X