% 90 erkekArkadaşlar cinsiyet yorumu yapabilecek var mı? Lütfen yardım !!
Eki Görüntüle 1277068 Eki Görüntüle 1277069
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
% 90 erkekArkadaşlar cinsiyet yorumu yapabilecek var mı? Lütfen yardım !!
Eki Görüntüle 1277068 Eki Görüntüle 1277069
Canim daha senin minnosun bacaklari bile tam cikmamis en iyi 12 ve 13 .haftalarda anlasilabiliyor:)Cevap verecek kimse yok mu![]()
Tesekkur ederim :))Canim daha senin minnosun bacaklari bile tam cikmamis en iyi 12 ve 13 .haftalarda anlasilabiliyor:)
Pipiyok büyük ihtimal kız dedikoydum göremediler pozisyonu uygun değil dediler bi kaç kişi kız dedi
hayırlı olsun cnm şanslı kadınların kızı olur derler bizde rabbim önce hayırlısını ve sağlıklısını versin tabiPipiyok büyük ihtimal kız dedi
Canım benim bebişinde cinsiyetini tahmin edebişirmisin% 90 erkek![]()
Canim nub gorunmuyorCanım benim bebişinde cinsiyetini tahmin edebişirmisin
Ayyyy gercektenmi çok merak ediyorum her kontrolde kapatıyor göstermiyor bebegimCanim nub gorunmuyor![]()
Teşekkür ederim arkadaşım, sanıyorum yakın zamanda aynı gebeliğimiz var seninle.Hayırlısı olsun,
Diğer ultrason görüntülerini atıyorum, lütfen bide bunlara bakarmısın?
Eki Görüntüle 1277161 Eki Görüntüle 1277162
Banada bi bakarmisin canim.cok merak ediyorum% 90 erkek![]()
Canim bebisimin fotosunu attim bakarmisin dr soylemiyo erken diyo galiba goruyo ama simdi soylemek olmaz diyo rica etsem siz ne goruyorsunuz ben anlamadim su nub olayinisayfa yöneticisi yurt dışından o yüzden ulaşılamıyo pek yine de bi sorayım
Tobe tobe nie bosasin saglikli olsinda gerisi bos oglan i kucagina alsin bak nasil koseye donuyorbenim bebişimede bakarmısınız. inşallah kızdır. yoksa kocam boşar beni![]()
espriydi sadece kız istiyor ama boşayacak kadar değil tabi bi oğlumuz var birde kız olsa fena olmaz ama herşeyin hayırlısıTobe tobe nie bosasin saglikli olsinda gerisi bos oglan i kucagina alsin bak nasil koseye donuyor![]()
Evet bende oyle istiyorum bunu hayirlisiyla dogurup kucagima alayim 1sene sonra tekrar istiyorum 1kiz 1erkek hayirlisi saglikla gelsin bebislerimiz insallahespriydi sadece kız istiyor ama boşayacak kadar değil tabi bi oğlumuz var birde kız olsa fena olmaz ama herşeyin hayırlısı
Canim yukari dogru bakan biaey var ama tam olarak nub mu gobek bagimi cozemedim bacaklariyla kapamis gibj:)Eki Görüntüle 1279243 Eki Görüntüle 1279245 Arkadaslar burda 12+5 gunluguz cok merak ediyorum tahmin de bulunabilirmisiz