• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Tek
merhaba cnm
az once kontrolden geldım canm :KK43:
ay gıtmez olaydım :mad:meraktan catladım sinirden patladımm:KK70:
bebegım sat a gore 16+4 olması gerekırken cok sukur 17+1 cıktık
kılomuz 189 gram cıktı ve kıpır kıpır bı bebek dedı doktorumuz:nazar:
ultrason goruntumuzu almayı unuttum ona ayrıyeten sınır oldum :mad:
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstıo_O
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldumm:mad: tabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm:KK34: sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık[/QUOT
Canm erkek dedigim resimi tekrar koubakalim

IMG_20141029_163209.webp
IMG_20141029_163127.webp
IMG_20141029_163141.webp
IMG_20141029_163201.webp

merhaba cnm
sonra cınsıyetıne baktı ılk bu doktora gıttıgımde 11 haftalıkken erkek demıstı 1 ay sonraya cagırmıstı bende 15 haftalıkkn burda olmadıgım ıcın ıstanbulda bı ozel doktora gıtmıstım o doktorumuzda erkek demıstıo_O
bugun burnum kanayınca 11 haftalıkken gıttıgım doktora tekrar gıdeyım dedım hemde bebıs ne alemde gorurum dedım
doktorumuz cınsıyet ıcın baya cabaladı ama bızım sıpa kıpır kıpır oldugundan bacak arasını bı turlu gostermedı
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldumm:mad: tabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm:KK34: sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık
belki hakkinda hayirlisi buydu canim insallah hayirlisi olur ama cin takvimi sende de tutmus bulunuyor yanilmadigima emindim yinede haktan hayirlisi ben pazartesi günü gidicem insallah gonlumden vecen olur:KK19::KK19: üzülme tamam mı :KK61:

merhaba cnm
doktorumuz tam net goremesemde kıza benzettım degınce ben dumur oldumm:mad: tabı rabbım saglık versın yavruma ama boyle belırsızlıkte kalınca cok sınır oldumm:KK34: sna resmını gostermıstım erkek demıstın sımdı oylece belırsızlıkte kaldık
peki 11 haftalıkken neye göre erkek dedi.pipisini görmüşmüydü.veya diğer gittiğin doktor görmüşmüydü pipisini

Benim ultrason resmim de seninkine çok benziyor.acaba sana ne diyecek merak ediyorum.ama ben erkek yorumu yapmıştım sana sanırım.
Ben pazartesi sabahleyin erkeneden gidicem doktorun kapisina ben coktandir gitmiyorum ve acayip merak ediyorum bana herkes erkek diyo kiz diyen bir tane bile yok cin takvimide erkek diyo ama erkek olmasinida cok istiyorum prensim olsun istiyorum benimki hem 10 haftalikti o ultrason da:KK9:

benimde 10+4 günlük resmime çok benziyor o nub çıkıntısı ve bana erkeğe benziyor dedi dr.ama değişir diye ümit ediyorum açıkcası.

benimde 10+4 günlük resmime çok benziyor o nub çıkıntısı ve bana erkeğe benziyor dedi dr.ama değişir diye ümit ediyorum açıkcası.
Ben pazartesi sabahleyin erkeneden gidicem doktorun kapisina ben coktandir gitmiyorum ve acayip merak ediyorum bana herkes erkek diyo kiz diyen bir tane bile yok cin takvimide erkek diyo ama erkek olmasinida cok istiyorum prensim olsun istiyorum benimki hem 10 haftalikti o ultrason da:KK9:
çin takvimine neye göre bakıyorsunuz.yumurtlama tarihine göre mi son adet tarihine göre mi.banada bakar mısın rica etsem

Peki neden olmasin hemen gonderirsen bakarım son adet tarihi ve dogum tarihi lazim acele edersen iyi olur

belki hakkinda hayirlisi buydu canim insallah hayirlisi olur ama cin takvimi sende de tutmus bulunuyor yanilmadigima emindim yinede haktan hayirlisi ben pazartesi günü gidicem insallah gonlumden vecen olur:KK19::KK19: üzülme tamam mı :KK61:
oyle tabıkı hayırlısı canımda kesın kız dese zaten sınırım falan bozulmaz sımdı belırsızlıge dusmesı canımı sıktı yavrum saglıklı olsunda suan ne kız ne erkek belırsız kaldık oylece
peki 11 haftalıkken neye göre erkek dedi.pipisini görmüşmüydü.veya diğer gittiğin doktor görmüşmüydü pipisini
bacak arasıda 11 haftalıkken cıkıntı gordum dedı 15 haftalıkkende oozeldekı doktor pıpısını gosterdı canm

merhaba canm bende de aynı sorun var 14haftada kendi özeldeki doktorum erkek ,17. haftada devletteki kız dedi.bakalım haftaya ayrıntılı ultrson var.

kızlar YARDIM LÜTFEN
kayınvalidem erkekse kayınbabmın adı diyoo sininr oluyorum
ne isim bulsak yanına yapıştırıyor ismi:(

oyle tabıkı hayırlısı canımda kesın kız dese zaten sınırım falan bozulmaz sımdı belırsızlıge dusmesı canımı sıktı yavrum saglıklı olsunda suan ne kız ne erkek belırsız kaldık oylece

bacak arasıda 11 haftalıkken cıkıntı gordum dedı 15 haftalıkkende oozeldekı doktor pıpısını gosterdı canm
AYNI DERT BENDEDE VAR .EN İYİYSİ İİ ULTRASONDA ÖZELDE BAKTIRMAK.AMA ERKEK DENMİŞSE GENELDE DÖNME OLMAZ .O GÖREMEYİNCE KIZ DİYOLAR.GÖREN DOĞRU GÖRMÜŞTÜR.

Back
X