- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
- 333
. Evt ikinci resimde cikintisi var gibi.bende amatorummTeşekkür ederim İnşaallah ben birinde kız gibi birinde erkek gibi gördüm kafam karıştı hoş anlamıyorum zaten ama ikisinde de mi kız gördünüz acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Evt ikinci resimde cikintisi var gibi.bende amatorummTeşekkür ederim İnşaallah ben birinde kız gibi birinde erkek gibi gördüm kafam karıştı hoş anlamıyorum zaten ama ikisinde de mi kız gördünüz acaba
Mervecim benimki de yukarıda benimkine de bir yorum yaparmısın lütfenKiz bence ...
teşekkür ederim inşaallah öyle çıkar çok sevindim
Teşekkür ederim İnşaallah ben birinde kız gibi birinde erkek gibi gördüm kafam karıştı hoş anlamıyorum zaten ama ikisinde de mi kız gördünüz acaba
metvecimm ilk kez sen kiz yorumu yapiyosnnn.yorumkarin tutuyomuuuCanim bence kiz ... hadi hayirlisi...
Valla bana kiz geldi .. hadi hayirlisiMervecim benimki de yukarıda benimkine de bir yorum yaparmısın lütfen
mervecim neye bakarak anliyosnnn.bnde görmek istiorummm.lutfeeennnValla bana kiz geldi .. hadi hayirlisi
Teşekkür ederim inşaallah öyledir :)Valla bana kiz geldi .. hadi hayirlisi
Valla bende acemiyim canim .. bence kiz ne zaman belli olacakmetvecimm ilk kez sen kiz yorumu yapiyosnnn.yorumkarin tutuyomuuu
bilmym ki cnm perşembe kontrolum var.13.haftadaym.nezamn gosterirsee umarım çok meraklandrmazz.sanabiyorum yaptilarmiValla bende acemiyim canim .. bence kiz ne zaman belli olacak
Canim azra ne dedi sana genelde azra ne dersr cikiyo ???bilmym ki cnm perşembe kontrolum var.13.haftadaym.nezamn gosterirsee umarım çok meraklandrmazz.sanabiyorum yaptilarmi
Mervecm keseye bakarak mi anliyosn bi tuyo versennnValla bende acemiyim canim .. bence kiz ne zaman belli olacak
Canim keseye bakarak 9 haftaya kadar yorum yapabilirim. BEN belden popoya kadar olan bolum cizik seklinde bakiyosun cizgi dikse erkek paralelse daha yatiksa kiz ..Mervecm keseye bakarak mi anliyosn bi tuyo versennn))
Canim keseye bakarak 9 haftaya kadar yorum yapabilirim. BEN belden popoya kadar olan bolum cizik seklinde bakiyosun cizgi dikse erkek paralelse daha yatiksa kiz ..
Ilk sayfaya git konuyu oku ozman anlaycaksin canim.
Keseye gore erkek kesenin solunda :))Cnm seni yordm amaaa.ozamn son olarak bi yorm istyrm 7+2 burdaaa.cokkk tesekkrlrrr
Eki Görüntüle 1439859
Bende tam 7 8 yada 9 haftalarda foto varmi diycekyim :))Cnm seni yordm amaaa.ozamn son olarak bi yorm istyrm 7+2 burdaaa.cokkk tesekkrlrrr
Eki Görüntüle 1439859
Artık belli olsnnnn yaaa.benmi çok merakliymmm acabaaa.çok saolll CNm yorumn icinKeseye gore erkek kesenin solunda :))