- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
Ozaman kizdir inşAllah nasip ederse 2.canım. 1 oğlum var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozaman kizdir inşAllah nasip ederse 2.canım. 1 oğlum var.
Hersey ama hersey farklı. Ne kadar teori varsa çin, rus, beta vs.hepsi kız cıkıyor ama dr son kontrolde emin olmamakla birlikte erkeğe benziyo sanki dediOzaman kizdir inşpeki iki hamileliğin arasında fark var mi?? Göbek sekli aserme tiksinme vb
Canım bizde de durum seninkinden farklı değildi Rus , Çin Nub kalp Atış Hızı sol göz içinde bulunan v şeklindeki damar vs sonuç 3 gün önce öğrendik erkek. En Güzeli beklemek zor olsada insan kız diye alışıp erkek olunca şaşkınlık bu mutlu anı Gölgede bırakıyor hayırlı evlatlar olurlar inşallahHersey ama hersey farklı. Ne kadar teori varsa çin, rus, beta vs.hepsi kız cıkıyor ama dr son kontrolde emin olmamakla birlikte erkeğe benziyo sanki dedi![]()
syf 810Azra53 benim bebişede bi bakabilir misin?yorumunu merak ediyorum.şimdiden tşkler...
Yüzde erkek![]()
kizlar benimkinede bakin drum % 60 erkek dedi ama
Erkek CNm hayirli olsun![]()
kizlar benimkinede bakin drum % 60 erkek dedi ama
Teşekkür ederim canım yanit için nasıl anlıyorsunuz böyle şıp diye :))/QUOTE nubuu ukarı doğru cnm erkeklerdeo yleoluyor b
Kiz sankikızlar merhaba bende şimdi doktordan geldim 2li test için gittim 11+4 günlüğüz. sürekli elini emdi cinsiyet için yorum yapılmadı :) sizler ne düşünüyorsunuz fikrinizi almak istedim. işte resmimiz :)
Kiz bebisin bence canm[/QUOTE]OTE="oneflowerwomen, post: 39844002, member: 665058"]Eki Görüntüle 1447644 Eki Görüntüle 1447646 teyzeleri burda 11 haftalık şuan 18 haftaligiz daha kesinleşmedi yorumlarmisiz lutfen
Haklısın canım. İlkinde oğlum olmasını çok istemiştim hepde öyle hissetmiştim oldu sükür. Bunda da dediğin gibi hersey kız diyodu ister istemez kzım olucak dmeye baslamıstım. Dr erkek deyince şok oldum, Allah'ın gücüne gitmesin tabi. 2'side evladım başımdan eksik olmasınlar, cümlemizinde.Canım bizde de durum seninkinden farklı değildi Rus , Çin Nub kalp Atış Hızı sol göz içinde bulunan v şeklindeki damar vs sonuç 3 gün önce öğrendik erkek. En Güzeli beklemek zor olsada insan kız diye alışıp erkek olunca şaşkınlık bu mutlu anı Gölgede bırakıyor hayırlı evlatlar olurlar inşallah
Kiz bence doktor ne dedi canim ?Eki Görüntüle 1447644 Eki Görüntüle 1447646 teyzeleri burda 11 haftalık şuan 18 haftaligiz daha kesinleşmedi yorumlarmisiz lutfen
Erkek gibi ..Eki Görüntüle 1447644 Eki Görüntüle 1447646 teyzeleri burda 11 haftalık şuan 18 haftaligiz daha kesinleşmedi yorumlarmisiz lutfen