- 25 Nisan 2013
- 11.280
- 9.158
- 448
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Eşim erkek istiyor bakalım. Haftaya cts tekrar ultrason yine atarım.bacağı olabilir cnm nuba göre kız bence doktor bişey demedi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Eşim erkek istiyor bakalım. Haftaya cts tekrar ultrason yine atarım.bacağı olabilir cnm nuba göre kız bence doktor bişey demedi mi
Lovely nasildiniz sukur cok guzel gorunuyor rabbim daim etsin :) masallah size ikili test yaptirdin mi? Bnm dr hamilelkk baslangicinda yapilmadi grreken idrar kan testlerini istemedi aild hekimi yapmasa nefden bilicem cok kuzdim dr degisecegim uzak ama guvendigim dr uma gidicem artik
Evet ilk bebeğimHadi canım gözün aydın ilk bebeğin mi
Canim sada daha yakin kiz ve kese yuvarlak kiz.. :))
Ben söyliyim kız bu bebekCanım bize de yorum yapar mısın rica etsem.
![]()
Canım nerden anladın?Ben söyliyim kız bu bebek
Vaalla nuba bakılırsa dümdüz hiç çıkıntı yok kaç haftalık bu bebişCanım nerden anladın?
Canım 10+5'iz diye gittik 11+1 çıktık.Vaalla nuba bakılırsa dümdüz hiç çıkıntı yok kaç haftalık bu bebiş
Canım Allah gönlüne göre versin bilmiyorum sen ne istiyosunda benimki tahmin iyisini Allah bilir hem bebişin önde gidiyo iyi besliyosun bebişini tombiş olacak annesiCanım 10+5'iz diye gittik 11+1 çıktık.
Sanki o göbek kordonu gibi amaBize bu resimde bacağının arasında ufak bir çıkıntı var gibi geldi ama acaba o bacağı mı?
Canım Allah gönlüne göre versin bilmiyorum sen ne istiyosunda benimki tahmin iyisini Allah bilir hem bebişin önde gidiyo iyi besliyosun bebişini tombiş olacak annesi
Mutlaka ogrenince yaz... Merak ettim kiz diyorum o cikintida aklimi karistiriyor... Cikintida erkek gibiiHayırlı sağlıklı olsun inşallah. Eşim erkek istiyor bakalım. Haftaya cts tekrar ultrason yine atarım.
Mutlaka ogrenince yaz... Merak ettim kiz diyorum o cikintida aklimi karistiriyor... Cikintida erkek gibii
Kiz gibi yatiyoCanım bize de yorum yapar mısın rica etsem.
![]()
Kac haftalik canim sana bisey demek cok zor kesenin tam ortasinda kesenin sekli hem yuvarlak gibi hem fasulye :)) kucuk daha bakinca erkek geldi icime amaKızlar banada bi tahminde bulunur musunuz :))
Kiz gibi yatiyo
Kızlar banada bi tahminde bulunur musunuz :))