dr soylemeden siz gorun genital nub teorisi ( bebegin cinsiyeti)

Kaygılı kuşum bu arada benim doktorumda istemedi. Hatta şimdi gidersin sağlık ocağıda tonla gereksiz test ister dedi. Benim de yapılmadı yani sağlık ocağına da en baştan beri kaydım var hatta tam karşısında çalışıyorum hemen hemen hergün ordaki kayıt tutan ebeyle görüşüyorum test istemedi. Her yerde uygulama farklı bence.
Lovely nasildiniz sukur cok guzel gorunuyor rabbim daim etsin :) masallah size ikili test yaptirdin mi? Bnm dr hamilelkk baslangicinda yapilmadi grreken idrar kan testlerini istemedi aild hekimi yapmasa nefden bilicem cok kuzdim dr degisecegim uzak ama guvendigim dr uma gidicem artik

Arkadaslar nihayet bugün 2 doktor da kız dedi zeynepelas tahminin tuttu merve pamuk seninde arkadaşlar çok teşekkür ederim Rabbim gönlümdekini verdi herkesin de gönlündekini versin.

Canim sada daha yakin kiz ve kese yuvarlak kiz.. :))

Canım bize de yorum yapar mısın rica etsem.

index.php

Bize bu resimde bacağının arasında ufak bir çıkıntı var gibi geldi ama acaba o bacağı mı?

Canım Allah gönlüne göre versin bilmiyorum sen ne istiyosunda benimki tahmin iyisini Allah bilir hem bebişin önde gidiyo iyi besliyosun bebişini tombiş olacak annesi

Canım aslında besleyemiyorum diye çok üzülüyorum bulantılardan çok ağır geçiyor. Çalışırken düzenli sabah kahvaltısı yapmak çok zor ama elimden geldiğince cevizimi falan yiyorum. Doktorda boyu ve gelişimi çok güzel dedi. Bana farketmez ama kız olsa belki bir tık daha sevinebilirim babası erkek istiyor hayırlı ve sağlıklı olsun inşallah hepimizin önceliği eminim odur ama insan merak etmeden duramıyor tabi. :)

Kızlar banada bi tahminde bulunur musunuz :))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 101
Back
X